SANTORO, KARIN
SANTORO, KARIN
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Abundance, genetic diversity and sensitivity to demethylation inhibitor fungicides of Aspergillus fumigatus isolates from organic substrates with special emphasis on compost
2017-01-01 Santoro, Karin; Matić, Slavica*; Gisi, Ulrich; Spadaro, Davide; Pugliese, Massimo; Gullino, Maria L
Aspergillus fumigatus in organic substrates: a new threat for human health.
2017-01-01 SANTORO Karin, MATIC Slavica, GISI Ulrich, SPADARO Davide, PUGLIESE Massimo, GULLINO Maria Lodovica
Biofumigazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta su ciliegie.
2016-01-01 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Giacalone, G.; Spadaro, D.; Garibaldi, A.; Gullino, M.L
Biofumigazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta su pesche.
2016-01-01 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Giacalone, G.; Spadaro, D.; Garibaldi, A.; Gullino, M.L
Due anni di valutazione dell’uso di reti anti-insetto sullo sviluppo di patogeni in post-raccolta su mele e pesche
2018-01-01 SANTORO K., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Effect of fumigation with essential oils on postharvest quality and health of stone fruit.
2016-01-01 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Chiabrando, V.; Giacalone, G.; Gullino, M.L.; Garibaldi, A.; Spadaro, D
Effects of treatment by vapour of essential oil from Thymus vulgaris and Satureja montana on postharvest quality of sweet cherry (cv. Ferrovia
2018-01-01 Maghenzani M., Chiabrando V., Santoro K., Spadaro D., Giacalone G.
Elucidation of the mechanism of action of essential oils to control postharvest diseases of apples and peaches
2017-01-01 SANTORO K., SPADARO D., GARIBALDI A., GULLINO M.L.
Elucidation of the mechanism of action of essential oils to control postharvest diseases of apples and peaches
2018-01-01 SPADARO D., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SANTORO K.
First multi-target application of exclusion net in nectarine orchards: Effectiveness against pests and impact on beneficial arthropods, postharvest rots and fruit quality
2021-01-01 Candian V.; Pansa M.G.; Santoro K.; Spadaro D.; Briano R.; Peano C.; Tavella L.; Tedeschi R.
Impiego della termoterapia e integrazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta
2018-01-01 SANTORO K., SPADARO D., GULLINO M.L., GARIBALDI A.
Microcantilever resonators for ochratoxin a detection in food samples
2017-01-01 SANTORO K., SPADARO D., GULLINO M.L., RICCIARDI C.
Photoselective exclusion netting in apple orchards: effectiveness against pests and impact on beneficial arthropods, fungal diseases and fruit quality
2020-01-01 V. Candian, M.G. Pansa, K. Santoro, D. Spadaro, L. Tavella, R. Tedeschi
Presenza e caratterizzazione genetica di Aspergillus fumigatus in diversi substrati della filiera agraria
2018-01-01 SANTORO K., MATIC S., GISI U., SPADARO D., PUGLIESE M., GARIBALDI A., GULLINO M.L.
Quantificazione di ocratossina A in diverse matrici alimentari mediante biosensori a cantilever
2018-01-01 SANTORO K., SPADARO D., GULLINO M.L., GARIBALDI A., RICCIARDI C.
Thyme and Savory Essential Oil Efficacy and Induction of Resistance against Botrytis cinerea through Priming of Defense Responses in Apple
2018-01-01 Banani, Houda; Olivieri, Leone; Santoro, Karin; Garibaldi, Angelo; Gullino, Maria Lodovica; Spadaro, Davide
Thyme and Savory Essential Oil Vapor Treatments Control Brown Rot and Improve the Storage Quality of Peaches and Nectarines, but Could Favor Gray Mold
2018-01-01 Santoro, Karin; Maghenzani, Marco; Chiabrando, Valentina; Bosio, Pietro; Gullino, Maria Lodovica; Spadaro, Davide; Giacalone, Giovanna
Use of biocontrol agents and essential oils for postharvest disease control
2016-01-01 Spadaro, D.; Santoro, K.; Gullino, M.L
Uso degli oli essenziali come fumiganti per il contenimento di patogeni post-raccolta su pesche e nettarine
2018-01-01 SANTORO K., SPADARO D., MAGHENZANI M., GIACALONE G., GULLINO M.L., GARIBALDI A.