SANTORO, KARIN

SANTORO, KARIN  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 19 di 19 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Abundance, genetic diversity and sensitivity to demethylation inhibitor fungicides of Aspergillus fumigatus isolates from organic substrates with special emphasis on compost 2017 Santoro, Karin; Matić, Slavica*; Gisi, Ulrich; Spadaro, Davide; Pugliese, Massimo; Gullino, Maria L
Aspergillus fumigatus in organic substrates: a new threat for human health. 2017 SANTORO Karin, MATIC Slavica, GISI Ulrich, SPADARO Davide, PUGLIESE Massimo, GULLINO Maria Lodovica
Biofumigazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta su ciliegie. 2016 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Giacalone, G.; Spadaro, D.; Garibaldi, A.; Gullino, M.L
Biofumigazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta su pesche. 2016 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Giacalone, G.; Spadaro, D.; Garibaldi, A.; Gullino, M.L
Due anni di valutazione dell’uso di reti anti-insetto sullo sviluppo di patogeni in post-raccolta su mele e pesche 2018 SANTORO K., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SPADARO D.
Effect of fumigation with essential oils on postharvest quality and health of stone fruit. 2016 Santoro, K.; Maghenzani, M.; Chiabrando, V.; Giacalone, G.; Gullino, M.L.; Garibaldi, A.; Spadaro, D
Effects of treatment by vapour of essential oil from Thymus vulgaris and Satureja montana on postharvest quality of sweet cherry (cv. Ferrovia 2018 Maghenzani M., Chiabrando V., Santoro K., Spadaro D., Giacalone G.
Elucidation of the mechanism of action of essential oils to control postharvest diseases of apples and peaches 2017 SANTORO K., SPADARO D., GARIBALDI A., GULLINO M.L.
Elucidation of the mechanism of action of essential oils to control postharvest diseases of apples and peaches 2018 SPADARO D., GULLINO M.L., GARIBALDI A., SANTORO K.
First multi-target application of exclusion net in nectarine orchards: Effectiveness against pests and impact on beneficial arthropods, postharvest rots and fruit quality 2021 Candian V.; Pansa M.G.; Santoro K.; Spadaro D.; Briano R.; Peano C.; Tavella L.; Tedeschi R.
Impiego della termoterapia e integrazione con oli essenziali per il contenimento di marciumi in post-raccolta 2018 SANTORO K., SPADARO D., GULLINO M.L., GARIBALDI A.
Microcantilever resonators for ochratoxin a detection in food samples 2017 SANTORO K., SPADARO D., GULLINO M.L., RICCIARDI C.
Photoselective exclusion netting in apple orchards: effectiveness against pests and impact on beneficial arthropods, fungal diseases and fruit quality 2020 V. Candian, M.G. Pansa, K. Santoro, D. Spadaro, L. Tavella, R. Tedeschi
Presenza e caratterizzazione genetica di Aspergillus fumigatus in diversi substrati della filiera agraria 2018 SANTORO K., MATIC S., GISI U., SPADARO D., PUGLIESE M., GARIBALDI A., GULLINO M.L.
Quantificazione di ocratossina A in diverse matrici alimentari mediante biosensori a cantilever 2018 SANTORO K., SPADARO D., GULLINO M.L., GARIBALDI A., RICCIARDI C.
Thyme and Savory Essential Oil Efficacy and Induction of Resistance against Botrytis cinerea through Priming of Defense Responses in Apple 2018 Banani, Houda; Olivieri, Leone; Santoro, Karin; Garibaldi, Angelo; Gullino, Maria Lodovica; Spadaro, Davide
Thyme and Savory Essential Oil Vapor Treatments Control Brown Rot and Improve the Storage Quality of Peaches and Nectarines, but Could Favor Gray Mold 2018 Santoro, Karin; Maghenzani, Marco; Chiabrando, Valentina; Bosio, Pietro; Gullino, Maria Lodovica; Spadaro, Davide; Giacalone, Giovanna
Use of biocontrol agents and essential oils for postharvest disease control 2016 Spadaro, D.; Santoro, K.; Gullino, M.L
Uso degli oli essenziali come fumiganti per il contenimento di patogeni post-raccolta su pesche e nettarine 2018 SANTORO K., SPADARO D., MAGHENZANI M., GIACALONE G., GULLINO M.L., GARIBALDI A.