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Analisi sensoriale del vino mediante panel test
1998-01-01 Gerbi V.; Zeppa G.
Analisi sensoriale ed aceto.
1995-01-01 Zeppa G.
Analysis and antioxidant capacity of the phenolic compounds from argan fruit (Argania spinosa (L.) Skeels)
2011-01-01 El Monfalouti H.; Kartah B.; Gharby S.; Harhar H.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2012-01-01 Belviso S.; Ambrosoli R.; Giordano M.; Minati J.L.; Zeppa G.
Aspetti tecnologici della caseificazione in alpeggio
1998-01-01 Zeppa G.; Gerbi V.; Ambrosoli R.
Aspetti tecnologici e compositivi dei formaggi di alpeggio
2010-01-01 Zeppa G.
Caratterizzazione sensoriale del Barolo D.O.C.G. mediante analisi sensoriale descrittiva.
1996-01-01 Gerbi V.; Zeppa G.
Chemical and technological characterisation of ewe and goat cheeses from Piedmont
2012-01-01 Zeppa G.; Bertolino M.; Grosso A.; Stocco P.; Giacosa S.; Dal Bello B.; Tallone G.; Comba G.
CLA in Ossolano cheese from mountain and valley pastures
2002-01-01 Zeppa G.; Calabrese G.; Gerbi V.; Giordano M.
Composition phénolique et activité antioxidante de la pulpe du fruit de l'arganier "Argania Spinosa (Skeels)L."
2010-01-01 El Monfalouti H.; Belviso S.; Ghirardello D.; Scursatone B.; Kartah B.; Harhar H.; Gharby S.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
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Tipologia
- 07-ALTRO PRODOTTO SCIENTIFICO 25
- 07-ALTRO PRODOTTO SCIENTIFICO::07... 25
Data di pubblicazione
- 2010 - 2012 15
- 2000 - 2009 3
- 1990 - 1999 6
- 1988 - 1989 1
Keyword
- polyphenols 5
- cheese 4
- qualità nutrizionale 3
- winemaking 3
- formaggio 2
- sensory analysis 2
- volatile compounds 2
- wine 2
- sensory evaluation 1
- terpenoids 1
Lingua
- ita 16
- eng 8
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 25