Saffron -“the red gold spice”: how to improve its profitability

Cinzia Barbieri
;
Valentina Scariot
2024-01-01

2024
ISPAMED International Conference Innovation for Sustainable Crop Production in the Mediterranean Region
Palermo Italy
11 e 12 luglio 2024
Book of Abstracts: Second Edition 2024 of the International Conference on Innovations for Sustainable Crop Production in the Mediterranean Region
Department of Agricultural Food and Forest Sciences - Università di Palermo, Italy
34
35
9791221055979
https://www.ispamed.org
saffron, profitability, sustainability, low-input crop, MAP
Cinzia Barbieri; Valentina Scariot
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Book of Abstract ISPAMed 2024.pdf

Accesso riservato

Tipo di file: POSTPRINT (VERSIONE FINALE DELL’AUTORE)
Dimensione 1.66 MB
Formato Adobe PDF
1.66 MB Adobe PDF   Visualizza/Apri   Richiedi una copia

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/2019350
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact