Cheese textural properties and fatty acids composition of milk from cows fed hay-based diet and mountain pasture managed under continuous or rotational grazing

COPPA, MAURO;LOMBARDI, Giampiero;
2009-01-01

2009
Proceedings of the 15th Meeting of the FAO-CIHEAM Mountain Pastures Network
Les Diablerets
7-9/10/2009
Integrated research for the sustainability of mountain pastures
Agroscope Changins-Wädenswil Reserch Station ACW
149
152
Coppa M.; Ferlay A.; Monsallier F.; Pradel P.; Farruggia A.; Lombardi G.; Martin B.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/64543
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact