Cheese textural properties and fatty acids composition of milk from cows fed hay-based diet and mountain pasture managed under continuous or rotational grazing / Coppa M.; Ferlay A.; Monsallier F.; Pradel P.; Farruggia A.; Lombardi G.; Martin B.. - STAMPA. - (2009), pp. 149-152. ((Intervento presentato al convegno Proceedings of the 15th Meeting of the FAO-CIHEAM Mountain Pastures Network tenutosi a Les Diablerets nel 7-9/10/2009.
Titolo: | Cheese textural properties and fatty acids composition of milk from cows fed hay-based diet and mountain pasture managed under continuous or rotational grazing | |
Autori Riconosciuti: | ||
Autori: | Coppa M.; Ferlay A.; Monsallier F.; Pradel P.; Farruggia A.; Lombardi G.; Martin B. | |
Data di pubblicazione: | 2009 | |
Editore: | Agroscope Changins-Wädenswil Reserch Station ACW | |
Titolo del libro: | Integrated research for the sustainability of mountain pastures | |
Pagina iniziale: | 149 | |
Pagina finale: | 152 | |
Nome del convegno: | Proceedings of the 15th Meeting of the FAO-CIHEAM Mountain Pastures Network | |
Luogo del convegno: | Les Diablerets | |
Anno del convegno: | 7-9/10/2009 | |
Appare nelle tipologie: | 04A-Conference paper in volume |
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