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Impact of microalgal phenolic extracts on the control of Fusarium graminearum and deoxynivalenol contamination in wheat
2019-01-01 Scaglioni P.T.; Scarpino V.; Marinaccio F.; Vanara F.; Badiale Furlong E.; Blandino M.
Bioactive compound content in special pigmented wheat varieties: the effect of pearling, environment and agricultural practices.
2016-01-01 Giordano, D.; Reyneri, A.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.; Blandino, M.
Effect of Soil and Foliar Late-Season Nitrogen Application on Rheological Parameters and Gluten Content and Composition in High Protein Wheat
2016-01-01 BLANDINO M., BELLION S., MARINACCIO F., VISIOLI G., MARMIROLI N., REYNERI A.
Effect of late-season nitrogen fertilization on grain yield and on flour rheological quality and stability in common wheat, under different production situations
2016-01-01 Blandino, Massimo; Marinaccio, Federico; Reyneri, Amedeo
Effect of nitrogen fertilization on yield and quality of durum wheat cultivated in northern Italy and their interaction with different soils and growing seasons
2016-01-01 Marinaccio, Federico; Blandino, Massimo; Reyneri, Amedeo
Nitrogen Fertilization Strategies to Enhance the Rheological Parameters of Wheat for Biscuits
2016-01-01 BLANDINO M., MARINACCIO F., REYNERI A.
Eficiencia de antifungicos naturais aplicados no cultivo de trigo
2016-01-01 SCAGLIONI, P.T., MARINACCIO F., BLANDINO M., BADIALE-FURLONG E.
Effetto dell’agrotecnica sulle micotossine nuove ed emergenti nel frumento
2016-01-01 SCARPINO V., BLANDINO M., MARINACCIO F., REYNERI A., SULYOK M.
La corretta agrotecnica valorizza il frumento ibrido
2015-01-01 BLANDINO Massimo; MARINACCIO Federico; REYNERI Amedeo
Orzo, prolungare lo stay green per aumentare la produzione
2015-01-01 BLANDINO M.; MARINACCIO F.; REYNERI A.
Il controllo delle micotossine
2015-01-01 REYNERI A; BLANDINO M; MARINACCIO F.
Effect of soil tillage on grain yield, flour rheological quality and mycotoxin contamination in common wheat
2015-01-01 MARINACCIO Federico, BLANDINO Massimo, SCARPINO Valentina, REYNERI Amedeo
La qualità delle farine nei frumenti con le lavorazioni conservative.
2015-01-01 BLANDINO M.; MARINACCIO F.; GAZZOLA A.; REYNERI A.
La tecnica agronomica per gli orzi ibridi
2015-01-01 BLANDINO Massimo; MARINACCIO Federico; REYNERI Amedeo
Frumento su sodo al Nord: molta attenzione alla difesa
2015-01-01 BLANDINO M.; MARINACCIO F.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Effetto della strategia di concimazione azotata tardiva sul contenuto e la qualità del glutine nei frumenti ad alto contenuto proteico
2015-01-01 BLANDINO M., MARINACCIO F., GAZZOLA A., VISIOLI G., MARMIROLI N., REYNERI A.
Percorsi agronomici per il miglioramento della qualità reologica dei frumenti biscottieri.
2015-01-01 MARINACCIO F., GAZZOLA A., CALCAGNO M., REYNERI A., BLANDINO M.
Enhancing grain yield and quality of winter barley through agronomic strategies to prolong canopy greenness
2015-01-01 MARINACCIO F.; REYNERI A.; BLANDINO M.
Nitrogen fertilization strategies suitable to achieve the quality requirements of wheat for biscuit production
2015-01-01 Blandino, Massimo; Marinaccio, Federico; Vaccino, Patrizia; Reyneri, Amedeo
Evaluation of common and durum wheat rheological quality through Mixolab® analysis after field damage by cereal bugs
2015-01-01 Blandino, M.; Marinaccio, F.; Ingegno, B.L.; Pansa, M.G.; Vaccino, P.; Tavella, L.; Reyneri, A.
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