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Impact of microalgal phenolic extracts on the control of Fusarium graminearum and deoxynivalenol contamination in wheat 2019 Scaglioni P.T.; Scarpino V.; Marinaccio F.; Vanara F.; Badiale Furlong E.; Blandino M.
Bioactive compound content in special pigmented wheat varieties: the effect of pearling, environment and agricultural practices. 2016 Giordano, D.; Reyneri, A.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.; Blandino, M.
Effect of Soil and Foliar Late-Season Nitrogen Application on Rheological Parameters and Gluten Content and Composition in High Protein Wheat 2016 BLANDINO M., BELLION S., MARINACCIO F., VISIOLI G., MARMIROLI N., REYNERI A.
Effect of late-season nitrogen fertilization on grain yield and on flour rheological quality and stability in common wheat, under different production situations 2016 Blandino, Massimo; Marinaccio, Federico; Reyneri, Amedeo
Effect of nitrogen fertilization on yield and quality of durum wheat cultivated in northern Italy and their interaction with different soils and growing seasons 2016 Marinaccio, Federico; Blandino, Massimo; Reyneri, Amedeo
Nitrogen Fertilization Strategies to Enhance the Rheological Parameters of Wheat for Biscuits 2016 BLANDINO M., MARINACCIO F., REYNERI A.
Eficiencia de antifungicos naturais aplicados no cultivo de trigo 2016 SCAGLIONI, P.T., MARINACCIO F., BLANDINO M., BADIALE-FURLONG E.
Effetto dell’agrotecnica sulle micotossine nuove ed emergenti nel frumento 2016 SCARPINO V., BLANDINO M., MARINACCIO F., REYNERI A., SULYOK M.
La corretta agrotecnica valorizza il frumento ibrido 2015 BLANDINO Massimo; MARINACCIO Federico; REYNERI Amedeo
Orzo, prolungare lo stay green per aumentare la produzione 2015 BLANDINO M.; MARINACCIO F.; REYNERI A.
Il controllo delle micotossine 2015 REYNERI A; BLANDINO M; MARINACCIO F.
Effect of soil tillage on grain yield, flour rheological quality and mycotoxin contamination in common wheat 2015 MARINACCIO Federico, BLANDINO Massimo, SCARPINO Valentina, REYNERI Amedeo
La qualità delle farine nei frumenti con le lavorazioni conservative. 2015 BLANDINO M.; MARINACCIO F.; GAZZOLA A.; REYNERI A.
La tecnica agronomica per gli orzi ibridi 2015 BLANDINO Massimo; MARINACCIO Federico; REYNERI Amedeo
Frumento su sodo al Nord: molta attenzione alla difesa 2015 BLANDINO M.; MARINACCIO F.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Effetto della strategia di concimazione azotata tardiva sul contenuto e la qualità del glutine nei frumenti ad alto contenuto proteico 2015 BLANDINO M., MARINACCIO F., GAZZOLA A., VISIOLI G., MARMIROLI N., REYNERI A.
Percorsi agronomici per il miglioramento della qualità reologica dei frumenti biscottieri. 2015 MARINACCIO F., GAZZOLA A., CALCAGNO M., REYNERI A., BLANDINO M.
Enhancing grain yield and quality of winter barley through agronomic strategies to prolong canopy greenness 2015 MARINACCIO F.; REYNERI A.; BLANDINO M.
Nitrogen fertilization strategies suitable to achieve the quality requirements of wheat for biscuit production 2015 Blandino, Massimo; Marinaccio, Federico; Vaccino, Patrizia; Reyneri, Amedeo
Evaluation of common and durum wheat rheological quality through Mixolab® analysis after field damage by cereal bugs 2015 Blandino, M.; Marinaccio, F.; Ingegno, B.L.; Pansa, M.G.; Vaccino, P.; Tavella, L.; Reyneri, A.
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