REMOLIF, GIULIA MARIA ELENA
REMOLIF, GIULIA MARIA ELENA
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Characterization of the causal agents, epidemiology and biological control of white haze on apple.
2023-01-01 V. Guarnaccia, G.M.E. Remolif, M. Garello, L. Nari, M. Mezzalama, D. Spadaro
Effetto dell’impiego di oli essenziali sul marciume grigio e sul microbioma delle mele in conservazione.
2022-01-01 Giulia Remolif, Giada Schiavon, Marco Garello, Giovanna Roberta Meloni, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro
Efficacia di oli essenziali nel contenimento di marciumi da conservazione su nettarine.
2022-01-01 Giulia Remolif, Marco Garello, Giada Schiavon, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro
Efficacia e meccanismi d'azione dei vapori di oli essenziali contro la muffa blu causata da Penicillium expansum sulle mele in conservazione
2023-01-01 Fabio Buonsenso, Giulia Remolif, Giada Schiavon, Davide Spadaro
Efficacy of antagonistic yeasts in the control of brown rot of nectarines and effect on fruit microbiome.
2023-01-01 REMOLIF Giulia, GARELLO Marco, SPADARO Davide.
Efficacy of biofumigation with essential oils in the control of postharvest rots of nectarines.
2023-01-01 REMOLIF Giulia, SCHIAVON Giada, GARELLO Marco, BUONSENSO Fabio, SPADARO Davide
Innovative sustainable technologies to extend the shelf life of perishable mediterranean fresh fruit, vegetables, and aromatic plants and to reduce waste: the experience of PRIMA STOPMEDWASTE project.
2023-01-01 ROMANAZZI Gianfranco, TZORTZAKIS Nikolaos, IPPOLITO Antonio, ALLAGUI Mohamed Bechir, SPADARO Davide, KINAY TEKSUR Pervin, PÉREZ-GAGO María Bernardita, KILIC Mahmut, MONTESINOS Clara, XYLIA Panayiota, MINCUZZI Anna Maria, GARELLO Marco, REMOLIF Giulia, PALOU Lluís, D'ORTENZIO Annamaria Lucrezia, LANDI Lucia, MOUMNI Marwa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Characterization of the causal agents, epidemiology and biological control of white haze on apple. | 2023 | V. Guarnaccia, G.M.E. Remolif, M. Garello, L. Nari, M. Mezzalama, D. Spadaro | |
Effetto dell’impiego di oli essenziali sul marciume grigio e sul microbioma delle mele in conservazione. | 2022 | Giulia Remolif, Giada Schiavon, Marco Garello, Giovanna Roberta Meloni, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro | |
Efficacia di oli essenziali nel contenimento di marciumi da conservazione su nettarine. | 2022 | Giulia Remolif, Marco Garello, Giada Schiavon, Fabio Buonsenso, Davide Spadaro | |
Efficacia e meccanismi d'azione dei vapori di oli essenziali contro la muffa blu causata da Penicillium expansum sulle mele in conservazione | 2023 | Fabio Buonsenso, Giulia Remolif, Giada Schiavon, Davide Spadaro | |
Efficacy of antagonistic yeasts in the control of brown rot of nectarines and effect on fruit microbiome. | 2023 | REMOLIF Giulia, GARELLO Marco, SPADARO Davide. | |
Efficacy of biofumigation with essential oils in the control of postharvest rots of nectarines. | 2023 | REMOLIF Giulia, SCHIAVON Giada, GARELLO Marco, BUONSENSO Fabio, SPADARO Davide | |
Innovative sustainable technologies to extend the shelf life of perishable mediterranean fresh fruit, vegetables, and aromatic plants and to reduce waste: the experience of PRIMA STOPMEDWASTE project. | 2023 | ROMANAZZI Gianfranco, TZORTZAKIS Nikolaos, IPPOLITO Antonio, ALLAGUI Mohamed Bechir, SPADARO Davide, KINAY TEKSUR Pervin, PÉREZ-GAGO María Bernardita, KILIC Mahmut, MONTESINOS Clara, XYLIA Panayiota, MINCUZZI Anna Maria, GARELLO Marco, REMOLIF Giulia, PALOU Lluís, D'ORTENZIO Annamaria Lucrezia, LANDI Lucia, MOUMNI Marwa |