SCHUBERT, Andrea

SCHUBERT, Andrea  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 233 (tempo di esecuzione: 0.044 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
17th International Symposium GiESCO, Asti - Alba (CN), 29 Aug - 2 Sept 2011 2011 Vittorino NOVELLO; Giancarlo BOUNOUS; Andrea SCHUBERT; Silvia GUIDONI; Claudio LOVISOLO; Marco BOVIO; Silvia CAVALLETTO (Scientific and Organizing Secretariat); Alessandra FERRANDINO; Federico BONINO; Giuliana GAY; Ivana GRIBAUDO; Anna SCHNEIDER; Franco MANNINI; Giorgio GAMBINO
A cetyltrimethylammonium bromide-based method to extract low-molecular-weight RNA from polysaccharide-rich plant tissues 2006 CARRA A; GAMBINO G; SCHUBERT A
A novel cation-dependent O-methyltransferase involved in anthocyanin methylation in grapevine 2009 Hugueney Ph.; Provenzano S.; Verriès C.; Ferrandino A.; Meudec E.; Batelli G.; Mrdinoglu D.; Cheynier V.; Schubert A.; Ageorges A.
ABA and miR156 may mediate the effects of strigolactones on drought stress tolerance and reproductive development 2018 Schubert A, Cardinale F, Korwin Krukowski, Russo G, Macchio M, Visentin I
ABA-conrolled transpiration drives embolism repair during rehydration of droughted grapevines 2008 Claudio Lovisolo; Irene Perrone; Chiara Pagliarani; Wolfram Hartung; Andrea Schubert
The accumulation of miRNAs differentially modulated by drought stress is affected by grafting in grapevine 2017 Pagliarani, Chiara; Vitali, Marco; Ferrero, Manuela; Vitulo, Nicola; Incarbone, Marco; Lovisolo, Claudio; Valle, Giorgio; Schubert, Andrea
An abscisic acid-related reduced transpiration promotes gradual embolism repair when grapevines are rehydrated after drought 2008 Claudio Lovisolo; Irene Perrone; Wolfram Hartung; Andrea Schubert
Analisi biochimiche e di espressione genica della via metabolica dei flavonoidi in viti affette da Flavescenza dorata e risanate. 2013 Paolo Margaria; Piero Caciagli; Alessandra Ferrandino; Andrea Schubert; Sabrina Palmano
Analysis of protein changes during berry ripening by 2-D electrophoresis and MALDI-TOF 2007 GIRIBALDI M; PERUGINI J; SAUVAGE FX; SCHUBERT A;
ANTHOCYANINS, FLAVONOLS AND HYDROSSYCINNAMATES OF EIGHT VITIS VINIFERA CULTIVARS FROM THE BALEARIC ISLANDS 2010 A. Ferrandino; G. Murru; J.M. Luna; J.M. Escalona; A. Schubert; C. Lovisolo
Apoplastic pH influences grapevine recovery responses to short and prolonged drought. 2018 MORABITO CRISTINA, OROZCO JESSICA, TONEL GIULIA, CAVALLETTO SILVIA, SCHUBERT ANDREA, ZWIENIECKI MACIEJ A., SECCHI FRANCESCA
Application of mercurials to differentiate the relative importance of apoplastic versus transmembrane water transport in grapevine roots. 2003 Lovisolo C; Tramontini S; Martinez SF; Strano T; Schubert A.
Aquaporin involvement in controlling leaf hydraulic capacitance and resistance. 2014 Marco Vitali; Hervé Cochard; Alexandre Ponomarenko; Andrea Schubert; Irene Perrone; Giorgio Gambino; Claudio Lovisolo.
Aquaporin-mediated transcellular water transport in grape under water stress and rehydration 2004 Schubert A; Lovisolo C
ARE STRIGOLACTONES IMPORTANT SYSTEMIC SIGNALS OF ABIOTIC STRESS IN TOMATO PLANTS? 2015 Visentin, I; Vitali, M; Lovisolo, C; Schubert, A; Cardinale, F
Are xylem radial development and hydraulic conductivity in downwardly-growing grapevine shoots influenced by perturbed auxin metabolism? 2002 C. LOVISOLO; SCHUBERT A; SORCE C
Auxin distribution along downward-growing shoots in Vitis vinifera L. 1999 Lovisolo C; Sorce C; Lubraco G; Schubert A.
Barbera: studio per la caratterizzazione del territorio, delle uve e dei vini dell'area di produzione del Barbera d'Asti - Fasi fenologiche, sviluppo vegetativo e produzioni del vitigno Barbera. 2001 Lovisolo C; Schubert A.
Barolo - Studio per la caratterizzazione del territorio, delle uve e dei vini dell’area di produzione - Analisi statistica e valutazione delle interazioni tra i diversi aspetti considerati 2000 V. GERBI; G. ZEPPA; L. ROLLE; I. BONI; F. PETRELLA; M. PIAZZI; F. SPANNA; A. SCHUBERT; C. LOVISOLO
Barolo - Studio per la caratterizzazione del territorio, delle uve e dei vini dell’area di produzione - Fasi fenologiche, sviluppo vegetativo e produzione del Nebbiolo. 2000 Schubert A; Lovisolo C