GIUGGIOLI, Nicole Roberta

GIUGGIOLI, Nicole Roberta  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 73 (tempo di esecuzione: 0.021 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antioxidant compounds and qualitatitive traits in European (Prunus domestica L.) and Japanese (P.triflora) plum fruits as affected by cold storage. 2010 Sottile F.; Impallari M.; Peano C.; Giuggioli N.
Application of check-all-that-apply and non-metric partial least squares regression to evaluate attribute's perception and consumer liking of apples 2021 Thais Mendes da Silva ,Cristiana Peano, Nicole Roberta Giuggioli
Biodegradable and Compostable Film and Modified Atmosphere Packaging in Postharvest Supply Chain of Raspberry Fruits (cv. Grandeur) 2015 Rossella Briano;Nicole Roberta Giuggioli;Vincenzo Girgenti;Cristiana Peano
Blueberry Supply Chain in Italy: Management,Innovation and Sustainability 2017 Peano, Cristiana; Girgenti, Vincenzo; Baudino, Claudio; Giuggioli, Nicole Roberta
Change in quality and volatile constituents of strawberries (cv. Evie2) under MAP storage 2014 Cristiana Peano; Vincenzo Girgenti; Nicole Roberta Giuggioli
Chestnut fruits in high-CO2-modified atmosphere 2015 Peano C.; Baudino C.; Giuggioli N.R.; Girgenti V.
CHLORINE DIOXIDE GAS TREATMENT ON POSTHARVEST QUALITY OF RASPBERRY 2017 Maghenzani, Marco; Chiabrando, Valentina; Giuggioli, NICOLE ROBERTA; Peano, Cristiana; Giacalone, Giovanna
Coatings role in the baby kiwi shelf life 2022 Brondino L., Peano C., Giuggioli N.R.
Cooperation for education in agriculture: CISAO_Unito and CLICHA project, a modern training approach to cope with the challenges of climate change and food security 2020 Daniele De Meneghi; Carlo Semita; Paolo Barge; Nicole Giuggioli; Laura Gasco; Cristina Peano; Riccardo Fortina
DEVELOPMENT OF FRUIT LEATHER FROM ACTINIDIA ARGUTA BY-PRODUCT: QUALITY ASSESSMENT AND SHELF LIFE STUDIES 2019 G. Giacalone, T. Mendes Da Silva , C. Peano, N Giuggioli
Diffuse reflectance UV-VIS Spettroscopy in food monitoring 2009 Ceccarelli R.;Venturello A.; Giuggioli N.; Peano C.; Geobaldo F.
Effect of different packaging materials on postharvest quality of cv. Envie2 strawberry 2014 Cristiana Peano; Nicole Roberta Giuggioli; Vincenzo Girgenti
Effect of Palletized MAP storage on the Quality and Nutritional Compounds of the Japanese Plum cv. Angeleno (Prunus salicina Lindl.) 2017 Peano, Cristiana; Giuggioli, Nicole Roberta; Girgenti, Vincenzo; Palma, Amedeo; D’Aquino, Salvatore; Sottile, Francesco
Effect of post-harvest fruit conditioning of two different plum cultivars: first results on qualitative traits evolution 2008 Girgenti V.; Impallari F.M.; Monte M.; Giuggioli N.R.; Reita G.
Effects of innovative packaging materials on apricot fruits (cv Tom Cot®) 2014 Cristiana Peano;Nicole Roberta Giuggioli;Vincenzo Girgenti
Effects of packaging and storage conditions on quality and volatile compounds of raspberry fruits 2015 Nicole Roberta Giuggioli;Rossella Briano;Claudio Baudino;Cristiana Peano
The effects of the “green passive MAP” on the evolution of the gaseous and quality parameters in strawberries 2017 Briano, R; Peano, C; Giuggioli, N.R
Environmental and Social Sustainability in the Fresh Fruit and Vegetables Supply Chain: A Competitiveness’ Asset 2016 Tecco, Nadia; Giuggioli, Nicole; Girgenti, Vincenzo; Peano, Cristiana
Evolution of qualitative characteristics during blueberry fruit storage in a modified atmosphere 2015 Peano C. ; Briano R.; Giuggioli N.R.; Girgenti V.; Sottile F.
Evoluzione delle tecniche di conservazione: il caso del mirtillo gigante americano 2011 Peano C.; Girgenti V.; Giuggioli N.