GIUGGIOLI, Nicole Roberta

GIUGGIOLI, Nicole Roberta  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 25 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Antioxidant compounds and qualitatitive traits in European (Prunus domestica L.) and Japanese (P.triflora) plum fruits as affected by cold storage. 2010 Sottile F.; Impallari M.; Peano C.; Giuggioli N.
Blueberry (Vaccinium corymbosum L.) postharvest UV-B treatments induce changes in bioactive compounds and reduce weight losses during cold storage 2024 Varaldo, A.; Alchera, F.; Giuggioli, N.R.; Giacalone, G.
Chestnut fruits in high-CO2-modified atmosphere 2015 Peano C.; Baudino C.; Giuggioli N.R.; Girgenti V.
Coatings role in the baby kiwi shelf life 2022 Brondino L., Peano C., Giuggioli N.R.
Cooperation for education in agriculture: CISAO_Unito and CLICHA project, a modern training approach to cope with the challenges of climate change and food security 2020 Daniele De Meneghi; Carlo Semita; Paolo Barge; Nicole Giuggioli; Laura Gasco; Cristina Peano; Riccardo Fortina
Effect of post-harvest fruit conditioning of two different plum cultivars: first results on qualitative traits evolution 2010 Girgenti V.; Impallari F.M.; Monte M.; Giuggioli N.R.; Reita G.
Evolution of qualitative characteristics during blueberry fruit storage in a modified atmosphere 2015 Peano C. ; Briano R.; Giuggioli N.R.; Girgenti V.; Sottile F.
First results of biodegradable mulching on small berries fruits 2010 Girgenti V.; Peano C.; Giuggioli N.R.; Giraudo E.; Guerrini S.
Improvement of fruit storage in the supply chain with modified atmosphere packaging 2009 Giuggioli N.; Geobaldo F.; Ceccarelli R.; Peano C.
Improvement of plum storage with modified atmosphere packaging. 2010 Peano C.; Girgenti V.; Sottile F.; Giuggioli N.
In the light of the facts: a review on photoactivable nanomaterials applied on fruit 2024 N.R. Giuggioli, Z. Munir, R. Cavalli, C. Peano, C. Guiot, I. Stura
Influence of Evolution of Off-Flavors and Quality for Raspberry cv. Grandeur® Storage with a Modified Atmosphere Packaging in the Supply Chain Management 2016 Briano, R.; Giuggioli, N.R.; Baudino, C; Peano, C
Is multivarietal brand a viable solution to valorize and extend marketing of strawberries? 2021 T. Mendes da Silva, C. Peano, N.R. Giuggioli
Measure of maturity indices the different variety of peach and nectarine using VIS-NIR spectroscopy techniques 2007 REITA G; GIUGGIOLI N; PEANO C
Monitoring harvesting degree of red Scarlet apples using DR-UV-Vis and NIR spectroscopy 2011 Bertone E.; Gerace T.; Calderara M.; Giuggioli N.; Venturello A.; Geobaldo F.
New methodology destructive and non destructive for measure firmness of fruit 2007 PEANO C; REITA G; GIUGGIOLI N; SPIMPOLO T
Performance of different box bags for MAP to preserve the quality of ‘Angeleno’ plums in transport storage conditions 2015 Briano R.; Girgenti V.; Giuggioli N.R.; Peano C.
Prime esperienze di materiali innovativi per il confezionamento di albicocche (cv.Tom Cot®) 2014 C.Peano;N.R.Giuggioli;V.Girgenti
Quality Effect of Ozone Treatment for the Red Raspberries Storage 2015 Giuggioli, Nicole Roberta; Briano, Rossella; Girgenti, Vincenzo; Peano, Cristiana
Raspberry floricane dieback in northern Italy: the cane vigor influence and the evaluation of primocane basal cleaning management in double crop system 2023 L. Brondino, C. Peano , N.R. Giuggioli