Impact of specific inactive dry yeast application at véraison on Nebbiolo cv. berry skin mechanical properties, phenolic compounds extractability, and chemical composition of resulting wines.

Ossola, Carolina;Gerbi, Vincenzo
2017-01-01

2017
XXII Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotechnology
Bolzano
20-22 Settembre 2017
Proceedings XXII Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotechnology
Libera Università di Bolzano
151
152
9788898416974
Ossola, Carolina; Gerbi, Vincenzo
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
Ossola2017.pdf

Accesso riservato

Tipo di file: PDF EDITORIALE
Dimensione 1.83 MB
Formato Adobe PDF
1.83 MB Adobe PDF   Visualizza/Apri   Richiedi una copia

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/1652130
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact