Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 59
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Tenebrio molitor meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) diets: effects on animal performance, nutrient digestibility and chemical composition of fillets. 2015 Belforti M.; Gai F.; Lussiana C.; Renna M.; Malfatto V.; Rotolo L.; De Marco M.; Dabbou S.; Schiavone A.; Zoccarato I.; Gasco L.
Effect of purple loosestrife (Lythrum salicaria) diet supplementation in rabbit nutrition on performance, digestibility, health and meat quality 2015 Kovitvadhi, A; Gasco, L.; Ferrocino, I.; Rotolo, L.; Dabbou, S.; Malfatto, V.; Gai, F.; Peiretti, P.G.; Falzone, M.; Vignolini, C.; Cocolin, L.; Zoccarato, I.
Use of black soldier fly (Hermetia illucens) meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) feeds 2015 Gasco, L.; Stas, M.; Schiavone, A.; Rotolo, L.; De Marco, M.; Dabbou, S.; Renna, M.; Malfatto, V.; Lussiana, C.; Katz, H.; Zoccarato, I.; Gai, F
PDO cheeses from Piedmont (NW Italy): amount and variability of fatty acids of nutritional interest. 2015 Renna M., Lussiana C., Malfatto V., Battaglini L.M.
Growth performance of rainbow trout fed defatted black soldier fly meal: preliminary results 2015 Rotolo, L.; Stas, M.; Schiavone, A.; De Marco, M.; Dabbou, S.; Renna, M.; Malfatto, V.; Lussiana, C.; Katz, H.; Zoccarato, I.; Gai, F.; Gasco, L
Organic Bilberry pomace in rabbit nutrition: effect on meat quality and fatty acid profile 2015 Dabbou, S.; Gai, F.; Rotolo, R.; Lussiana, C.; Kovitvadhi, A.; Malfatto, V.M.; Helal, A.N.; Zoccarato, I.; Gasco, L
Nutritive value and energy content of the straw of selected Vicia L. taxa from Tunisia 2015 Fortina, Riccardo; Gasmi-Boubaker, Aziza; Lussiana, Carola; Malfatto, Vanda; Tassone, Sonia; Renna, Manuela
Nutrient digestibility of Hermetia illucens and Tenebrio molitor meal in broiler chickens. 2014 Schiavone A.; De Marco M.; Rotolo L.; Belforti M.; Martinez Mirò S.; Madrid Sanchez J.; Hernandez Ruiperez F.; Bianchi C.; Sterpone L.; Malfatto V.; Katz H.; Zoccarato I.; Gai F.; Gasco L.
Il Latte Nobile delle Alpi piemontesi come strumento per migliorare la competitività delle aziende agricole montane: primi risultati 2014 Lombardi G.; Battaglini L.; Cornale P.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Probo M.; Ravetto Enri S.; Renna M.; Decastelli L.; Astegiano S.; Bellio A.; Bianchi D.M.; Gallina S.; Gariano G.
The Piedmont Noble Milk as a tool to improve the competitiveness of mountain farms 2014 Lombardi G; Probo M; Renna M; Astegiano R; Bellio A; Ravetto Enri S; Lussiana C; Cornale P; Malfatto V; Mimosi A; Gariano G R; Gramaglia M; Decastelli L; Battaglini L
L'allevamento di suini più magri: una scommessa possibile per il Piemonte 2012 Zoccarato I; Rotolo L; Brugiapaglia A; Lussiana C; Malfatto V; Mondino R; Ballatore L; Piovano B;
Use of Pisum sativum (L.) as alternative protein resource in diets for dairy sheep: Effects on milk yield, gross composition and fatty acid profile 2012 M. Renna; P. Cornale; C. Lussiana; V. Malfatto; R. Fortina; A. Mimosi; L. M. Battaglini
L'importanza della fibra dei foraggi per creare un Extension service piemontese 2012 Tassone S.; Malfatto V.; Fortina R.
Effect of the granulometric characteristics of monensin sodium on controlling experimental coccidiosis in broiler chickens 2012 Rambozzi L.; Renna M.; Cornale P.; Perona G.; Malfatto V.; Mimosi A.
Fatty acid profile of milk from goats fed diets with different levels of conserved and fresh forages 2012 Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Battaglini L.M.
Pasture-based swine management: behaviour and performances of growing-finishing pigs 2011 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Tassone S.; Malfatto V.; Cavallero A.
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese 2011 Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C
Effect of exposure to heat stress conditions on milk yield and quality of dairy cows grazing on Alpine pasture 2010 Renna M.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Battaglini L.M.
Ricerca e sperimentazione per valutare la qualità delle produzioni piemontesi 2010 Mondino R.; Ballatore L.; Zoccarato I.; Sburlati W.; Lussiana C.; Malfatto V.
Morphometry, slaughtering performances, chemical and fatty acid composition of the protected designation of origin ‘‘Golden hump tench of Poirino highland’’ product 2010 Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Lo Presti R.; Malfatto V.; Daprà F.; Zoccarato I.
Mostrati risultati da 21 a 40 di 59
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile