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Tenebrio molitor meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) diets: effects on animal performance, nutrient digestibility and chemical composition of fillets.
2015-01-01 Belforti M.; Gai F.; Lussiana C.; Renna M.; Malfatto V.; Rotolo L.; De Marco M.; Dabbou S.; Schiavone A.; Zoccarato I.; Gasco L.
Effect of purple loosestrife (Lythrum salicaria) diet supplementation in rabbit nutrition on performance, digestibility, health and meat quality
2015-01-01 Kovitvadhi, A; Gasco, L.; Ferrocino, I.; Rotolo, L.; Dabbou, S.; Malfatto, V.; Gai, F.; Peiretti, P.G.; Falzone, M.; Vignolini, C.; Cocolin, L.; Zoccarato, I.
Use of black soldier fly (Hermetia illucens) meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) feeds
2015-01-01 Gasco, L.; Stas, M.; Schiavone, A.; Rotolo, L.; De Marco, M.; Dabbou, S.; Renna, M.; Malfatto, V.; Lussiana, C.; Katz, H.; Zoccarato, I.; Gai, F
PDO cheeses from Piedmont (NW Italy): amount and variability of fatty acids of nutritional interest.
2015-01-01 Renna M., Lussiana C., Malfatto V., Battaglini L.M.
Growth performance of rainbow trout fed defatted black soldier fly meal: preliminary results
2015-01-01 Rotolo, L.; Stas, M.; Schiavone, A.; De Marco, M.; Dabbou, S.; Renna, M.; Malfatto, V.; Lussiana, C.; Katz, H.; Zoccarato, I.; Gai, F.; Gasco, L
Organic Bilberry pomace in rabbit nutrition: effect on meat quality and fatty acid profile
2015-01-01 Dabbou, S.; Gai, F.; Rotolo, R.; Lussiana, C.; Kovitvadhi, A.; Malfatto, V.M.; Helal, A.N.; Zoccarato, I.; Gasco, L
Nutritive value and energy content of the straw of selected Vicia L. taxa from Tunisia
2015-01-01 Fortina, Riccardo; Gasmi-Boubaker, Aziza; Lussiana, Carola; Malfatto, Vanda; Tassone, Sonia; Renna, Manuela
Nutrient digestibility of Hermetia illucens and Tenebrio molitor meal in broiler chickens.
2014-01-01 Schiavone A.; De Marco M.; Rotolo L.; Belforti M.; Martinez Mirò S.; Madrid Sanchez J.; Hernandez Ruiperez F.; Bianchi C.; Sterpone L.; Malfatto V.; Katz H.; Zoccarato I.; Gai F.; Gasco L.
Il Latte Nobile delle Alpi piemontesi come strumento per migliorare la competitività delle aziende agricole montane: primi risultati
2014-01-01 Lombardi G.; Battaglini L.; Cornale P.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Probo M.; Ravetto Enri S.; Renna M.; Decastelli L.; Astegiano S.; Bellio A.; Bianchi D.M.; Gallina S.; Gariano G.
The Piedmont Noble Milk as a tool to improve the competitiveness of mountain farms
2014-01-01 Lombardi G; Probo M; Renna M; Astegiano R; Bellio A; Ravetto Enri S; Lussiana C; Cornale P; Malfatto V; Mimosi A; Gariano G R; Gramaglia M; Decastelli L; Battaglini L
L'allevamento di suini più magri: una scommessa possibile per il Piemonte
2012-01-01 Zoccarato I; Rotolo L; Brugiapaglia A; Lussiana C; Malfatto V; Mondino R; Ballatore L; Piovano B;
Use of Pisum sativum (L.) as alternative protein resource in diets for dairy sheep: Effects on milk yield, gross composition and fatty acid profile
2012-01-01 M. Renna; P. Cornale; C. Lussiana; V. Malfatto; R. Fortina; A. Mimosi; L. M. Battaglini
L'importanza della fibra dei foraggi per creare un Extension service piemontese
2012-01-01 Tassone S.; Malfatto V.; Fortina R.
Effect of the granulometric characteristics of monensin sodium on controlling experimental coccidiosis in broiler chickens
2012-01-01 Rambozzi L.; Renna M.; Cornale P.; Perona G.; Malfatto V.; Mimosi A.
Fatty acid profile of milk from goats fed diets with different levels of conserved and fresh forages
2012-01-01 Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Battaglini L.M.
Pasture-based swine management: behaviour and performances of growing-finishing pigs
2011-01-01 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Tassone S.; Malfatto V.; Cavallero A.
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese
2011-01-01 Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C
Effect of exposure to heat stress conditions on milk yield and quality of dairy cows grazing on Alpine pasture
2010-01-01 Renna M.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Battaglini L.M.
Ricerca e sperimentazione per valutare la qualità delle produzioni piemontesi
2010-01-01 Mondino R.; Ballatore L.; Zoccarato I.; Sburlati W.; Lussiana C.; Malfatto V.
Morphometry, slaughtering performances, chemical and fatty acid composition of the protected designation of origin ‘‘Golden hump tench of Poirino highland’’ product
2010-01-01 Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Lo Presti R.; Malfatto V.; Daprà F.; Zoccarato I.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Tenebrio molitor meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) diets: effects on animal performance, nutrient digestibility and chemical composition of fillets. | 2015 | Belforti M.; Gai F.; Lussiana C.; Renna M.; Malfatto V.; Rotolo L.; De Marco M.; Dabbou S.; Schiavone A.; Zoccarato I.; Gasco L. | |
Effect of purple loosestrife (Lythrum salicaria) diet supplementation in rabbit nutrition on performance, digestibility, health and meat quality | 2015 | Kovitvadhi, A; Gasco, L.; Ferrocino, I.; Rotolo, L.; Dabbou, S.; Malfatto, V.; Gai, F.; Peiretti, P.G.; Falzone, M.; Vignolini, C.; Cocolin, L.; Zoccarato, I. | |
Use of black soldier fly (Hermetia illucens) meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) feeds | 2015 | Gasco, L.; Stas, M.; Schiavone, A.; Rotolo, L.; De Marco, M.; Dabbou, S.; Renna, M.; Malfatto, V.; Lussiana, C.; Katz, H.; Zoccarato, I.; Gai, F | |
PDO cheeses from Piedmont (NW Italy): amount and variability of fatty acids of nutritional interest. | 2015 | Renna M., Lussiana C., Malfatto V., Battaglini L.M. | |
Growth performance of rainbow trout fed defatted black soldier fly meal: preliminary results | 2015 | Rotolo, L.; Stas, M.; Schiavone, A.; De Marco, M.; Dabbou, S.; Renna, M.; Malfatto, V.; Lussiana, C.; Katz, H.; Zoccarato, I.; Gai, F.; Gasco, L | |
Organic Bilberry pomace in rabbit nutrition: effect on meat quality and fatty acid profile | 2015 | Dabbou, S.; Gai, F.; Rotolo, R.; Lussiana, C.; Kovitvadhi, A.; Malfatto, V.M.; Helal, A.N.; Zoccarato, I.; Gasco, L | |
Nutritive value and energy content of the straw of selected Vicia L. taxa from Tunisia | 2015 | Fortina, Riccardo; Gasmi-Boubaker, Aziza; Lussiana, Carola; Malfatto, Vanda; Tassone, Sonia; Renna, Manuela | |
Nutrient digestibility of Hermetia illucens and Tenebrio molitor meal in broiler chickens. | 2014 | Schiavone A.; De Marco M.; Rotolo L.; Belforti M.; Martinez Mirò S.; Madrid Sanchez J.; Hernandez Ruiperez F.; Bianchi C.; Sterpone L.; Malfatto V.; Katz H.; Zoccarato I.; Gai F.; Gasco L. | |
Il Latte Nobile delle Alpi piemontesi come strumento per migliorare la competitività delle aziende agricole montane: primi risultati | 2014 | Lombardi G.; Battaglini L.; Cornale P.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Probo M.; Ravetto Enri S.; Renna M.; Decastelli L.; Astegiano S.; Bellio A.; Bianchi D.M.; Gallina S.; Gariano G. | |
The Piedmont Noble Milk as a tool to improve the competitiveness of mountain farms | 2014 | Lombardi G; Probo M; Renna M; Astegiano R; Bellio A; Ravetto Enri S; Lussiana C; Cornale P; Malfatto V; Mimosi A; Gariano G R; Gramaglia M; Decastelli L; Battaglini L | |
L'allevamento di suini più magri: una scommessa possibile per il Piemonte | 2012 | Zoccarato I; Rotolo L; Brugiapaglia A; Lussiana C; Malfatto V; Mondino R; Ballatore L; Piovano B; | |
Use of Pisum sativum (L.) as alternative protein resource in diets for dairy sheep: Effects on milk yield, gross composition and fatty acid profile | 2012 | M. Renna; P. Cornale; C. Lussiana; V. Malfatto; R. Fortina; A. Mimosi; L. M. Battaglini | |
L'importanza della fibra dei foraggi per creare un Extension service piemontese | 2012 | Tassone S.; Malfatto V.; Fortina R. | |
Effect of the granulometric characteristics of monensin sodium on controlling experimental coccidiosis in broiler chickens | 2012 | Rambozzi L.; Renna M.; Cornale P.; Perona G.; Malfatto V.; Mimosi A. | |
Fatty acid profile of milk from goats fed diets with different levels of conserved and fresh forages | 2012 | Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Battaglini L.M. | |
Pasture-based swine management: behaviour and performances of growing-finishing pigs | 2011 | Fortina R.; Brugiapaglia A.; Tassone S.; Malfatto V.; Cavallero A. | |
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese | 2011 | Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C | |
Effect of exposure to heat stress conditions on milk yield and quality of dairy cows grazing on Alpine pasture | 2010 | Renna M.; Lussiana C.; Malfatto V.; Mimosi A.; Battaglini L.M. | |
Ricerca e sperimentazione per valutare la qualità delle produzioni piemontesi | 2010 | Mondino R.; Ballatore L.; Zoccarato I.; Sburlati W.; Lussiana C.; Malfatto V. | |
Morphometry, slaughtering performances, chemical and fatty acid composition of the protected designation of origin ‘‘Golden hump tench of Poirino highland’’ product | 2010 | Gasco L.; Gai F.; Lussiana C.; Lo Presti R.; Malfatto V.; Daprà F.; Zoccarato I. |
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