DALMASSO, Alessandra
DALMASSO, Alessandra
SCIENZE VETERINARIE
A novel multiplex PCR assay for simultaneous detection and identification of Sarcocystis spp. in cattle
2011-01-01 Francesco Chiesa; Alessandra Dalmasso; Lorenzo Domenis;Tiziana Civera
Approcci biomolecolari per l’identificazione di alcune specie di tonno
2005-01-01 Dalmasso A.; Civera T.; Bottero M.T.
Caratteristiche igienico-sanitarie di formaggi prodotti sul territorio piemontese.
2003-01-01 Decastelli L.; Martorana M.; Desiato R.; Grassi M.A.; Dalmasso A.; Civera T.
Caseificazioni sperimentali: resistenza di ceppi enteropatogeni.
2003-01-01 Decastelli L.; Martorana M.; Bottero M.T.; Dalmasso A.; Desiato R.; Civera T.
CHARACTERIZATION OF MICROBIOTA IN DONKEY MILK BY HIGHTHROUGHPUT SEQUENCING
2016-01-01 Maria De Los Dolores Soto Del Rio, Dalmasso a, Civera t, Maria Teresa Bottero
Culture-dependent and -independent analysis to explore microbiota of Robiola di Roccaverano cheese
2019-01-01 Biolcati F, Andrighetto C, Ferrocino I, Bottero MT, Dalmasso A
Determination du pathotype et du site d’insertion du locus d’effacement des enterocytes (LEE) parmi des souches d’Escherichia coli producteurs de Shiga-toxines (STEC)
2004-01-01 Martin C.; Livrelli V.; Boukhors K.; Dalmasso A.; Bertin Y.
Development of a multiplex SNP-typing method to identify the four epidemic clones of Listeria monocytogenes
2010-01-01 Lomonaco S; Civera T; Dalmasso A; Knabel SJ; Bottero MT
Effects of feeding managements on microbial contamination of mesenteric lymph nodes and liver and on intestinal histo-morphology in horses
2021-01-01 Raspa F., Colombino E., Capucchio M.T., Cavallini D., Vervuert I., Bottero M.T., Pattono D., Dalmasso A., Bergero D., Valvassori E., Valle E.
Exploring the microbial dynamics of an artisanal cheese-making process
2019-01-01 Biolcati F, Ferrocino I,Bottero MT, Dalmasso A, McAuliffe O.
Genetic characterization of macroscopic sarcocystis found in sardinian sheep
2012-01-01 A Scala; A.P. Pipia; D. Mulas; G. Sanna; F. Dore; A. Dalmasso; M.T. Capucchio; E. Biasibetti; T. Civera; F. Chiesa; A. Varcasia
Genetic traceability of two local chicken populations, 'Bianca di Saluzzo' and 'Bionda Piemontese', versus some current commercial lines.
2014-01-01 Sartore S; Soglia D; Maione S; Sacchi P; De Marco M; Schiavone A; Sponza S; Dalmasso A; Bottero MT; Pattono D; Tarantola M; Bertolotti L; Giacobini M; Gasco L; Brugiapaglia A; Zoccarato I; Rasero R
Genetic variation of two local chicken populations: ‘Bianca di Saluzzo’ and ‘Bionda Piemontese’
2013-01-01 S. Sartore; M. De Marco; S. Maione; D. Soglia; P. Sacchi; R. Rasero; M.T. Bottero; A. Dalmasso; D. Pattono; M. Giacobini; L. Bertolotti; P. Bajardi; I. Zoccarato; L. Gasco; A. Brugiapaglia; M. Tarantola; A. Schiavone; S. Sponza
Identificazione di alcune specie di tonno mediante analisi delle mutazioni puntiformi
2005-01-01 Dalmasso A.; La Neve F.; Lomonaco S.
Identificazione di latte bovino e di bufala in formaggi a pasta filata mediante Real-Time PCR
2008-01-01 Dalmasso A.; Civera T.; Bottero M.T.
IDENTIFICAZIONE DI SPECIE IN PRODOTTI ITTICI SALINATI ED ESSICATI MEDIANTE MULTIPLEX PRIMER EXTENSION REACTION. Atti della Società Italiana delle Scienze Veterinarie. Asti, 8-10 settembre 2010.
2010-01-01 Dalmasso A; Bottero MT; Civera T.
Identificazione di vibrioni di interesse sanitario in orate di allevamento mediante metodiche biomolecolari
2006-01-01 La Neve F.; Pedonese F.; Nuvoloni R.; D’Ascenzi C.; Dalmasso A.; Civera T.
Il controllo sanitario di filiera: ricerca della presenza di farine di origine animale in mangimi zootecnici.
2003-01-01 Dalmasso A.; Nucera D.; Decastelli L.; Gallina S.; Modena C.; Bottero M.T.; Civera T.
Indagine sulla presenza di Campylobacter spp. nella filiera avicola
2004-01-01 Grassi M.A.; Dalmasso A.; Daziano M.R.; Decastelli L.
Indagine sulla presenza di Campylobacter spp. nella filiera avicola
2004-01-01 Grassi M.A.; Dalmasso A.; Cerrutti Sola S.; Dondo A.; Grattarola C. Andruetto S.