SARDELLA, CLAUDIA

SARDELLA, CLAUDIA  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comparative Study of Minor Winter Cereals and Bread Wheat: Agronomic Assessment, Grain Quality, Phytochemical Composition and Flour Rheology 2023 SARDELLA C., BRUNI R., CAPO L., MARAZZI C., MELONI R., GOZZI M., SCAPINO M., RIGHETTI L, DALL’ASTA, BLANDINO M.
Confronto produttivo, reologico, nutrizionale e sanitario di cereali minori a confronto con il frumento tenero 2022 BLANDINO M., RIGHETTI L., MELONI R., GOZZI M., DONNA M., DALL’ASTA C., SARDELLA C.
Frumenti e mais pigmentati: selezione varietale, gestione colturale e molitoria per l'ottenimento di farine ricche in composti antiossidanti 2022 SARDELLA C., VANARA F., BURESOVA B., MARTINEK P., BLANDINO M.
Influence of agronomic practices on antioxidant compounds of pigmented wheat and tritordeum cultivars 2022 SARDELLA C., VANARA F., BURESOVA B., MARTINEK P., BLANDINO M.
Role of environmental conditions and genotypes on qualitative traits of rye in marginal Alpine environments 2022 SARDELLA C., MUCCIARELLI M., CAPO L., ADAMO M., DONNA M., VANARA F., BLANDINO M.
The Effect of Milling and Processing on the Content of Bioactive Compounds and Gliadin Immunogenic Epitopes of Tritordeum and Bread Wheat 2023 SARDELLA C., VANARA F., MARAZZI C., LANDOLFI V., BURESOVA B., KOTIKOVA Z., PAZNOCHT L., BLANDINO M