FALCHERO, Luca

FALCHERO, Luca  

Dip. AGRONOMIA, SELVICOLTURA E GESTIONE TERRITORIO (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2013)  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.002 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alpine vegetation essential oils and their effect on rumen lipid metabolism in vitro. 2009 Lourenço M.; Falchero L.; Tava A.; Fievez V.
Characterization of low mountain grass-based dairy farming systems and fatty acids profile of derived cheese 2009 Coppa M.; Lonati M.; Falchero L.; Gorlier A.; Cugno D.; Lombardi G.; Tomatis M.; Cavallero A.
Milk fatty acid profile in relation to botanical and chemical composition of Alpine pastures 2009 Falchero L.; Coppa M.; Lonati M.; Odoardi M.; Lombardi G.
Relationship between different grassland types and their volatile patterns to enhance the traceability of Italian typical alpine dairy products 2008 P. ACETO; S. BELVISO; A. CAVALLERO; L. FALCHERO; A. FOSSI; M. GIORDANO; R. PAOLETTI; E. PIANO; A. TAVA; G. ZEPPA
Relazioni tra composizione del prelievo animale e della vegetazione in un pascolo alpino utilizzato da bovini da latte 2009 G. Lombardi; A. Fossi; M. Coppa; L. Falchero; A. Gorlier; M. Lonati; G. Teppa; A. Cavallero
Study of volatile components of Trifolium alpinum from Alp pastures using HS-SPME-GC-MS 2006 M. GIORDANO; G. ZEPPA; V. GERBI; L. FALCHERO
Terpene and Conjugated Linoleic Acid Composition of Mountain Dairy Products 2009 S. Belviso; L. Falchero; R. Paoletti; M. Giordano; S. Grosso; V. Pelizzola; G. Zeppa; G. Lombardi
Variation of fatty acid profile along the grazing season in cow milk from mountain permanent meadows 2010 M. Coppa; M. Lonati; A. Gorlier; L. Falchero; D. Cugno; G. Lombardi; A. Cavallero
Variation of milk fatty acid composition depending on the Alpine vegetation type grazed by dairy cows 2008 FALCHERO L; COPPA M; FOSSI A; LOMBARDI G; LONATI M; CAVALLERO A.
Volatile compounds of Alpine vegetation as markers for the traceability of “grass-deriving” dairy products 2008 Lombardi G.; Falchero L.; Coppa M.; Tava A.