BITELLI, GIOVANNI

BITELLI, GIOVANNI  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Comprendere i tannini: capacità antiossidante e profili fenolici 2023 Rolle L., Giacosa S., Río Segade S., Paissoni M.A., Bitelli G., Mar V., Montanini C.
I tannini esogeni e il loro utilizzo in vinificazione 2019 Bitelli, Giovanni; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; De Paolis, Camilla; Gerbi, Vincenzo; Giacosa, Simone; Liscio, Gaetano Pio; Ossola, Carolina; Paissoni, Maria Alessandra; Pollon, Matteo; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Scalzini, Giulia
Phenolic, antioxidant, and sensory heterogeneity of enological tannins: what are their possible winemaking applications? 2021 Paissoni, M.A.; Bitelli, G.; Vilanova, M.; Montanini, C.; Rolle, L.; Río Segade, Susana; Giacosa, S.;
Relative impact of oenological tannins in model solutions and red wine according to phenolic, antioxidant, and sensory traits 2022 Paissoni, Maria Alessandra; Bitelli, Giovanni; Vilanova, Mar; Montanini, Carlo; Río Segade, Susana; Rolle, Luca; Giacosa, Simone
What is the best time to harvest grape destined for whitering? Ripeness and dehydration length affect phenolic composition of Nebbiolo grapes 2021 Scalzini, G.; Paissoni, M.A.; Giacosa, S.; Drocco, D.; Rainoldi, A.; Ortiz Jacob, D.; Bitelli, G.; Río Segade, Susana; Gerbi, V.; Rolle, L.;