BERIA D'ARGENTINA, SOFIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 273
NA - Nord America 94
AS - Asia 73
OC - Oceania 5
SA - Sud America 3
AF - Africa 1
Totale 449
Nazione #
IT - Italia 220
US - Stati Uniti d'America 94
SG - Singapore 41
CN - Cina 15
FI - Finlandia 13
HR - Croazia 9
AZ - Azerbaigian 7
CZ - Repubblica Ceca 6
IE - Irlanda 5
AU - Australia 4
BE - Belgio 4
DE - Germania 4
PL - Polonia 4
BR - Brasile 3
FR - Francia 3
GE - Georgia 2
ID - Indonesia 2
JP - Giappone 2
NL - Olanda 2
PT - Portogallo 2
IR - Iran 1
KR - Corea 1
NZ - Nuova Zelanda 1
SE - Svezia 1
TG - Togo 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
Totale 449
Città #
Turin 92
Santa Clara 60
Singapore 36
Milan 19
Longqiao 14
Bra 9
Helsinki 9
Baku 7
Columbus 7
Altamura 5
Cagliari 5
Dublin 5
Ivrea 5
San Mauro Torinese 5
Falkenstein 4
Lappeenranta 4
Livorno 4
Monza 4
Požega 4
Rzeszów 4
Adelaide 3
Brno 3
Florianópolis 3
Foggia 3
Follonica 3
Massarosa 3
Osijek 3
Pardubice 3
Prato 3
Santa Vittoria d'Alba 3
Verona 3
Ashburn 2
Brembate di Sopra 2
Brescia 2
Brussels 2
Cambiano 2
Chenove 2
Dalmine 2
Jakarta 2
Maia 2
Melle 2
Pisa 2
Scafati 2
Stezzano 2
Tbilisi 2
Viareggio 2
Zagreb 2
Asti 1
Auckland 1
Avella 1
Avignon 1
Boardman 1
Bolzano 1
Bonvicino 1
Buk-gu 1
Camaiore 1
Carpi 1
Catania 1
Chiang Mai 1
Fezzano 1
Fiera di Primiero 1
Gemert 1
Genoa 1
Grugliasco 1
Guangzhou 1
Lomé 1
Nyköping 1
Rome 1
San Jose 1
Taichung 1
Tehran 1
Townsville 1
West Sacramento 1
Totale 393
Nome #
Harvest timing and postharvest dehydration duration affect grape and wine quality: A three-vintage study on Nebbiolo-based Sforzato di Valtellina DOCG wine production 76
Tecnologia dei vini passiti 66
Incremento dell’espressione varietale: il contributo della stabulazione liquida a freddo 56
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production 54
Quando raccogliere le uve destinate all’appassimento? Uno studio triennale sul Nebbiolo atto a Sforzato di Valtellina DOCG 53
Assessment of ‘Dolcetto’ grapes and wines from different areas of Ovada DOCG 53
La stabulazione liquida a freddo per la vinificazione in bianco 38
Insight on the varietal changes in mechanical properties and phenolic extractability of grapes subjected to controlled postharvest dehydration for red straw wine production 31
How maceration temperature and duration affect red winemaking? Effects and implications on Nebbiolo wine phenolic budget 21
Cold liquid stabulation: Impact on the phenolic, antioxidant, and aroma characteristics of wines from aroma-neutral white grape varieties 12
Totale 460
Categoria #
all - tutte 2.210
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 614
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.824


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/202354 0 0 0 0 14 5 6 1 4 0 13 11
2023/2024176 7 10 6 6 16 6 7 14 9 20 46 29
2024/2025230 23 35 23 27 84 37 1 0 0 0 0 0
Totale 460