BARGE, Paolo

BARGE, Paolo  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 42 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
2D and 3D data fusion for crop monitoring in precision agriculture 2019 Lorenzo Comba, Alessandro Biglia, Davide Ricauda Aimonino, Paolo Barge, Cristina Tortia, Paolo Gay
A study on mineral composition of beef 2006 P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis
Automatic inspection of baked goods based on cost-effective RGB-D camera 2021 Lorenzo Comba; Alessandro Biglia; Davide Ricauda Aimonino; Paolo Barge; Cristina Tortia; Paolo Gay
Autonomous robot design for pot-plant nurseries 2011 L. Comba; P. Barge; P. Gay; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull 2004 M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia
Blockchain and Artificial Intelligence for quality food protection and advanced consumer services 2019 Federica Cena, Guido Boella, Alex Cordero, Alberto Guffanti, Amon Rapp, Claudio Schifanella, Serena Ambrosini, Paolo Gay, Cristina Tortia, Paolo Barge, Lorenzo Comba, A.Biglia
Computer vision for laboratory quality control on frozen fruit 2015 RICAUDA AIMONINO, Davide; Barge, Paolo; Comba, Lorenzo; Gay, Paolo; Occelli, Alessandro; Tortia, Cristina
Consumer's perception of beef tenderness 2004 G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge; E. Omento
Cooperation for education in agriculture: CISAO_Unito and CLICHA project, a modern training approach to cope with the challenges of climate change and food security 2020 Daniele De Meneghi; Carlo Semita; Paolo Barge; Nicole Giuggioli; Laura Gasco; Cristina Peano; Riccardo Fortina
Cost-effective visual odometry system for vehicle motion control in agricultural environments 2019 Shahzad Zaman, Lorenzo Comba, Alessandro Biglia, Davide Ricauda Aimonino, Paolo Barge, Paolo Gay
Design of an Innovative Plant for Fast Freezing of Potato Dumplings 2018 Alessandro Biglia, Lorenzo Comba, Paolo Barge, Enrico Fabrizio, Davide Ricauda Aimonino, Cristina Tortia, Paolo Gay
Diete per fattrici acidificate o integrate con Probiotan. 2011 MASOERO G .; MEINERI G.;BARGE P.; MALAVASI C.; CHICCO R.; SOLOMITA M.
Effect of different chemical compounds concentration in aqueous solution on UHF RFID readability 2016 Barge, P.; Comba, L.; Gay, P.; Ricauda Aimonino, D.; Tortia, C.
Effect of extract of chestnut wood inclusion (ENC®) in normal and low protein amminoacid supplemented diets on heavy broiler rabbits 2008 Zoccarato I.; Gasco L.; Schiavone A.; Guo K.; Barge P.; Rotolo L.; Savarino G.; Masoero G.
Effect of Packaging on Radio Frequency Identification of Food Products 2013 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; C. Tortia
Enhanced Vineyard Descriptors combining UAV 2D and 3D Crop Models 2018 Lorenzo Comba, Alessandro Biglia, Davide Ricauda Aimonino, Paolo Barge, Cristina Tortia, Paolo Gay
Etichetta elettronica con sistema di ancoraggio radicale per l'identificazione a radiofrequenza delle piante in vaso 2010 P. Barge; P. Gay; C. Tortia
Gestione della tracciabilità aziendale della filiera per la produzione della carne bovina e suina 2010 P. Barge; P. Gay; T. Mancuso; S. Massaglia; V. Merlino; P. Piccarolo; C. Tortia; S. Mellano; L. Ballatore
Il progetto RUSSADE: Relazioni sud-nord per l'inclusione sociale e ambientale di giovani saheliani 2016 Carlo, Semita; Angela, Calvo; Paolo, Barge; Yacoub, Halawlaw
The influence of food composition and tag orientation on UHF RF IDentification 2019 Paolo Barge, Alessandro Biglia, Lorenzo Comba, Paolo Gay, Davide Ricauda Aimonino, Cristina Tortia