Promotion of local Mediterranean fermented foods through a better knowledge and management of microbial resources / Irene Franciosa, Luca Cocolin, Jérôme Mounier. - (2018), pp. 53-54. ((Intervento presentato al convegno XXIII Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotechnology tenutosi a Oristano (Italy) nel September 19th – 21th, 2018.
Titolo: | Promotion of local Mediterranean fermented foods through a better knowledge and management of microbial resources |
Autori Riconosciuti: | |
Autori: | Irene Franciosa, Luca Cocolin, Jérôme Mounier |
Data di pubblicazione: | 2018 |
Titolo del libro: | "_" |
Pagina iniziale: | 53 |
Pagina finale: | 54 |
Nome del convegno: | XXIII Workshop on the Developments in the Italian PhD Research on Food Science, Technology and Biotechnology |
Luogo del convegno: | Oristano (Italy) |
Anno del convegno: | September 19th – 21th, 2018 |
Appare nelle tipologie: | 04F-Poster |
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File | Descrizione | Tipologia | Licenza | |
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