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Tradizione e innovazione nelle produzioni casearie artigianali 2004 R. AMBROSOLI
La gestion du sol par rapport au système de conduit dans un vignoble en forte pente 2004 GAY G; BOVIO M; MINATI J.L; MORANDO A; NOVELLO V; AMBROSOLI R
Analysis of bacterial communities in the rhizosphere of transgenic rol ABC citrange Troyer: preliminary studies 2005 C. ABBATE; J. ASCHER; G. PIETRAMELLARA; R. AMBROSOLI; M. GENNARI
Anaerobic PAH degradation in soil by a mixed bacterial consortium under denitrifying conditions 2005 R. AMBROSOLI; L. PETRUZZELLI; J.L. MINATI; F. AJMONE MARSAN
Les caractéristiques microbiologiques et physicochimiques des légumes Africains traités dans un séchoir solaire à ventilation forcée 2005 R. AMBROSOLI; A. BA; S. BECHIS; J.L. MINATI; P. PICCAROLO; B. ZANONI
Activity and distribution of ammonia-oxidizing bacteria in a constructed wetland for cheesemaking wastewater treatment 2005 R. Gorra; M. Coci; H.J. Laanbroek; R. Ambrosoli; E. Zanini
A method to predict shelf-life in air and darkness of cut, ready-to-use, fresh carrots under both isothermal and non-isothermal conditions. 2006 B. ZANONI; V. LAVELLI; R. AMBROSOLI; L. GARAVAGLIA; J.L. MINATI; E. PAGLIARINI
Changes in chemical and biological soil properties as induced by anthropogenic disturbance: A case study of an agricultural soil under recurrent flooding by wastewaters 2006 A. GELSOMINO; C. CRECCHIO; R. AMBROSOLI; L. BADALUCCO; M. MELI
Physicochemical, microbial, and sensory parameters as indices to evaluate the quality of minimally-processed carrots 2006 V. LAVELLI; E. PAGLIARINI; R. AMBROSOLI; J.L. MINATI; B. ZANONI
Evoluzione della microflora superficiale nel formaggio Fontina DOP e sua influenza sulla maturazione: prime acquisizione 2006 R. AMBROSOLI; P. DOLCI; G. ZEPPA; A. BARMAZ; S. ZENATO
Composizione e attività potenziale della comunità di batteri ammonio ossidanti in una constructed wetland per la depurazione di reflui caseari 2006 R. GORRA; M. COCI; R. AMBROSOLI; H.J. LAANBROEK
Bioremediation of phenanthrene polluted soils by selected microbial consortia and pure strains 2006 L. Bardi; E. Molino; R. Fabbian; E. Bertolone; S. Belviso; R. Ambrosoli
Effect of substratum on the diversity and stability of ammonia-oxidizing communities in a constructed wetland used for wastewater treatment 2007 R. GORRA; M. COCI; R. AMBROSOLI; H.J. LAANBROEK
Optimisation of ham post-process pasteurization: computational model and methods 2007 R. Ambrosoli; P. Gay; J.L. Minati; P. Piccarolo; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia
Seasonal performance of a constructed wetland for wastewater treatment in alpine environment 2007 R. GORRA; M. FREPPAZ; R. AMBROSOLI ; E. ZANINI
Aspects microbiologiques des produits végétaux africains séchés avec des systèmes à énergie solaire 2007 R. AMBROSOLI; S. BECHIS; P. GIGLIO; J.L. MINATI
L'endospora: sporulazione e germinazione 2007 R. AMBROSOLI; P. DOLCI
Microbiological and nutritional characteristics of african vegetables submitted to dehydration in a low energy impact solar plant 2007 R. AMBROSOLI; L. BARDI; S. BECHIS; J.L. MINATI; E. BERTOLONE; P. PICCAROLO
Isolamento di ceppi batterici da prodotti agro-alimentari piemontesi con attività antagonista verso microrganismi patogeni e alteranti 2009 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; R. AMBROSOLI; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Maturing dynamics of surface microflora in Fontina PDO cheese studied by culture-dependent and –independent methods 2009 DOLCI P.; BARMAZ A.; ZENATO S.; PRAMOTTON R.; ALESSANDRIA V.; COCOLIN L.; RANTSIOU K.; AMBROSOLI R.
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