Sfoglia per Autore
Sustainable food procurement and universities: a participative and eco-innovative tender for the vending machines at the University of Turin
2024-01-01 Tecco Nadia; Dansero Egidio
Understanding the purchase intentions of organic vegetables across EU: a proposal to extend the TPB model.
2022-01-01 Loera, B., Murphy, B., Fedi, A., Martini M., Tecco, N., Dean, M.
Le vending machine: un capitolato eco-innovativo per l’Università degli Studi di Torino
2019-01-01 Nadia Tecco; Egidio Dansero
Università come attori di politica ambientale e territoriali. Esperienze in corso all’Università di Torino
2019-01-01 Marco Bagliani, Alessia Calafiore, Egidio Dansero, Micol Maggiolini, Giacomo Pettenati, Nadia Tecco
Le Università e il cibo. Buone pratiche verso un’alimentazione sostenibile negli atenei
2019-01-01 Egidio Dansero, Franco Fassio, Eleonora Sirsi, Nadia Tecco
CIRCULAR ECONOMY FOR FOOD: materia, energia e conoscenza in circolo
2018-01-01 Franco Fassio; Nadia Tecco
Alla ricerca del city-region food system: dalle teorie alle pratiche. Riflessioni e possibilità per le città italiane e Torino in particolare
2018-01-01 Nadia Tecco; Ilaria Vittone; Marco Bagliani; Claudia Cassatella; Egidio Dansero; Franco Fassio; Enrico Gottero
Una prima lettura del sistema del cibo di Torino metropolitana: uno, nessuno, centomila
2018-01-01 Pettenati Giacomo; Tecco Nadia
Verso il sistema locale territoriale del cibo: spazi di analisi e di azione [Toward the Local Territorial Food System: Spaces of Analysis and Action]
2017-01-01 Tecco Nadia, Bagliani Marco, Dansero Egidio, Peano Cristiana
The Circular Economy for Food A systemic interpretation of the circular economy through the holistic view of the Gastronomic Sciences
2017-01-01 Franco Fassio, Nadia Tecco
Urban gardens and institutional fences: The case of communal gardens in Turin
2017-01-01 Tecco, Nadia*; Coppola, Federico; Sottttile, Francesco; Peano, Cristiana
Coopération décentralisée, coopération non gouvernentale et dynamiques locales : l’expérience du Camel Safari à Mkuru (Tanzanie)
2016-01-01 Bignante, Elisa; Tecco, Nadia
Innovation strategies in a fruit growers association impacts assessment by using combined LCA and s-LCA methodologies
2016-01-01 Nadia Tecco; Claudio Baudino; Vincenzo Girgenti; Cristiana Peano
An interpretive framework for assessing and monitoring the sustainability of school gardens
2016-01-01 Sottile, Francesco; Fiorito, Daniela; Tecco, Nadia; Girgenti, Vincenzo; Peano, Cristiana
Environmental and Social Sustainability in the Fresh Fruit and Vegetables Supply Chain: A Competitiveness’ Asset
2016-01-01 Tecco, Nadia; Giuggioli, Nicole; Girgenti, Vincenzo; Peano, Cristiana
Il movimento Wwoof per lo sviluppo di reti orizzontali tra aree rurali ed urbane
2016-01-01 Tecco, Nadia; Winkler, Greta; Girgenti, Vincenzo; Giuggioli, Nicole Roberta
Il percorso di Slow Food dall’Italia all’Africa
2015-01-01 Dansero, Egidio; Peano, Cristiana; Semita, Carlo; Tecco, Nadia
GEOPOLITICHE DEI RIFIUTI ATTORI, SCALE E PROCESSI DECISIONALI NELLA LOCALIZZAZIONE DI DUE INCENERITORI IN PROVINCIA DI TORINO
2015-01-01 Dansero, Egidio; Puttilli, Matteo; Tecco, Nadia
ADAPTIVE GOVERNANCE OR ADJUSTMENT FOR PLANNING AND MANAGEMENT THE URBAN GREEN SPACES? THE CASE OF COMMUNAL AND COMMUNITY GARDENS IN TURIN
2015-01-01 Tecco, Nadia; Coppola, Federico; Girgenti, Vincenzo; Peano, Cristiana
Potenzialità dell’ impiego dell’analisi ambientale e sociale del ciclo di vita del prodotto per la filiera ortofrutticola.
2015-01-01 Nadia Tecco; Cristiana Peano
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile