CHIABRANDO, Valentina
CHIABRANDO, Valentina
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Active packaging to improve the shelf-life and nutritional quality of strawberries
2019-01-01 Giacalone G.; Chiabrando V.
Analisi della componente polifenolica di differenti cultivar di ciliegio e attitudine alla conservazione
2010-01-01 Giacalone G.; Chiabrando V.
Anthocyanins, phenolics and antioxidant capacity after fresh storage of blueberry treated with edible coatings
2015-01-01 Chiabrando, Valentina; Giacalone, Giovanna
Banana fresh-cut: controllo dell’imbrunimento enzimatico e valutazione qualitativa
2020-01-01 Chiabrando V., Giacalone G.
Caratteristiche qualitative e analisi della componente polifenolica di diverse cultivar di ciliegio e loro attitudine alla conservazione
2011-01-01 Chiabrando V.; Giacalone G.
Castanea 2009 1st European congress on Chestnut - 5 Convegno Nazionale Castagno
2009-01-01 Bounous G; Beccaro GL; Boccacci P.; Canterino S.; Cerutti A.; Chiabrando V.; Donno D
Changes in nutritional properties of minimally processed fresh fruit during storage
2010-01-01 Giacalone G.; Chiabrando V.; Bardi L.
Characterization and Use of Absorbent Materials as Slow-Release Fertilizers for Growing Strawberry: Preliminary Results
2020-01-01 Giulia Costamagna , Valentina Chiabrando, Enrica Fassone, Ilaria Mania, Roberta Gorra, Marco Ginepro, Giovanna Giacalone
CHLORINE DIOXIDE GAS TREATMENT ON POSTHARVEST QUALITY OF RASPBERRY
2017-01-01 Maghenzani, Marco; Chiabrando, Valentina; Giuggioli, NICOLE ROBERTA; Peano, Cristiana; Giacalone, Giovanna
Cluster ions to preserve ready-to-eat table grape during cold storage
2020-01-01 Chiabrando V.; Giacalone G.
Conservazione frigorifera di frutta di IV gamma sottoposta a differenti regimi di temperatura
2010-01-01 Giacalone Giovanna;Chiabrando Valentina;Stroppiana Roberta; Rolle Luca
Contrastare l'imbrunimento enzimatico di banana e avocado di IV gamma
2020-01-01 Chiabrando Valentina; Ferrero Francesco; Casale Manuela; Giacalone Giovanna
Costituzione di un panel di degustatori per la valutazione di diverse cultivar di pesco.
2003-01-01 C. PEANO; V. CHIABRANDO; B. ASTESANO
Costruzione del profilo sensoriale di varietà di melo
2004-01-01 Chiabrando V.; Peano C.; Astesano B.
Differenti tipologie di protezione antigrandine: influenza sulla qualità
2007-01-01 Chiabrando V.; Giacalone G.
Edible coatings su frutta di IV gamma: prime osservazioni
2012-01-01 Chiabrando V.; Giacalone G.
EFFECT OF ANTIBROWNING AGENTS ON COLOR AND RELATED ENZYMES IN FRESH-CUT APPLES DURING COLD STORAGE
2012-01-01 Chiabrando V.; Giacalone G.
effect of chitosan and sodium alginate edible coatings on the postharvest quality of fresh-cut nectarines during storage
2016-01-01 Chiabrando, V.; Giacalone, G.
Effect of different coatings in preventing deterioration and preserving the quality of fresh-cut nectarines (cv Big Top)
2013-01-01 Chiabrando V.; Giacalone G.
Effect of different treatments with calcium salts on sensory quality of fresh-cut apple
2013-01-01 Giacalone G.; Chiabrando V.