SKRAB, DOMEN

SKRAB, DOMEN  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 10 di 10 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aroma assessment of commercial Sforzato di Valtellina wines by instrumental and sensory methodologies 2023 Susana Rio Segade, Maria Alessandra Paissoni, Domen Skrab, Simone Giacosa, Luca Rolle, Vincenzo Gerbi
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production 2023 Scalzini, Giulia; Giacosa, Simone; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; De Paolis, Camilla; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Motta, Giulia; Ferrero, Lorenzo; Beria D'Argentina, Sofia; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
Fermentative volatile compounds and chromatic characteristics can contribute to Italian white wines diversity 2022 Rio Segade, Susana; Skrab, Domen; Paissoni, Maria Alessandra; Giacosa, Simone; Luzzini, Giovanni; Ugliano, Maurizio; Piergiovanni, Maurizio; Mattivi, Fulvio; Marangon, Matteo; Curioni, Andrea; Parpinello, Giuseppina Paola; Versari, Andrea; Piombino, Paola; Moio, Luigi; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco 2021 De Paolis, Camilla; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone; Liscio, Gaetano Pio; Motta, Giulia; Paissoni, Maria Alessandra; Río Segade, Susana; Scalzini, Giulia; Škrab, Domen; Rolle, Luca; Zava, Andrea; Gerbi, Vincenzo
Incremento dell’espressione varietale: il contributo della stabulazione liquida a freddo 2024 De Paolis, Camilla; Zava, Andrea; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; Motta, Giulia; Skrab, Domen; Beria D'Argentina, Sofia; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
Influence of short-time skin maceration combined with enzyme treatment on the volatile composition of musts from fresh and withered Fiano winegrapes 2021 Río Segade, Susana; Boz, S.; Malabaila, M.; Skrab, D.; Paissoni, M.A.; Giacosa, S.; Rolle, L;
Isomer composition of aroma compounds as a promising approach for wine characterization and differentiation: A review 2024 Rio Segade, Susana; Skrab, Domen; Pezzuto, Enrico; Paissoni, Maria Alessandra; Giacosa, Simone; Rolle, Luca
Quando raccogliere le uve destinate all’appassimento? Uno studio triennale sul Nebbiolo atto a Sforzato di Valtellina DOCG 2023 Scalzini, Giulia; Giacosa, Simone; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; De Paolis, Camilla; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Motta, Giulia; Ferrero, Lorenzo; Beria D'Argentina, Sofia; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
Tecnologia dei vini passiti 2022 Gerbi, Vincenzo; Beria d'Argentina, Sofia; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; De Paolis, Camilla; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone, Kukharenko, Olga; Liscio, Gaetano Pio; Motta, Giulia; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; Scalzini, Giulia; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Rolle, Luca
Variety effect of distinct enzyme treatments during prefermentative maceration of white winegrapes on volatile organic compounds and chromatic traits 2024 Rio Segade S.; Malabaila M.; Skrab D.; Paissoni M.A.; Giacosa S.; Montanini C.; Rolle L.