SKRAB, DOMEN
SKRAB, DOMEN
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production
2023-01-01 Scalzini, Giulia; Giacosa, Simone; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; De Paolis, Camilla; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Motta, Giulia; Ferrero, Lorenzo; Beria D'Argentina, Sofia; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
Fermentative volatile compounds and chromatic characteristics can contribute to Italian white wines diversity
2022-01-01 Rio Segade, Susana; Skrab, Domen; Paissoni, Maria Alessandra; Giacosa, Simone; Luzzini, Giovanni; Ugliano, Maurizio; Piergiovanni, Maurizio; Mattivi, Fulvio; Marangon, Matteo; Curioni, Andrea; Parpinello, Giuseppina Paola; Versari, Andrea; Piombino, Paola; Moio, Luigi; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco
2021-01-01 De Paolis, Camilla; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone; Liscio, Gaetano Pio; Motta, Giulia; Paissoni, Maria Alessandra; Río Segade, Susana; Scalzini, Giulia; Škrab, Domen; Rolle, Luca; Zava, Andrea; Gerbi, Vincenzo
Influence of short-time skin maceration combined with enzyme treatment on the volatile composition of musts from fresh and withered Fiano winegrapes
2021-01-01 Río Segade, Susana; Boz, S.; Malabaila, M.; Skrab, D.; Paissoni, M.A.; Giacosa, S.; Rolle, L;
Isomer composition of aroma compounds as a promising approach for wine characterization and differentiation: A review
2022-01-01 Rio Segade, Susana; Skrab, Domen; Pezzuto, Enrico; Paissoni, Maria Alessandra; Giacosa, Simone; Rolle, Luca
Tecnologia dei vini passiti
2022-01-01 Gerbi, Vincenzo; Beria d'Argentina, Sofia; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; De Paolis, Camilla; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone, Kukharenko, Olga; Liscio, Gaetano Pio; Motta, Giulia; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; Scalzini, Giulia; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Rolle, Luca
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production | 2023 | Scalzini, Giulia; Giacosa, Simone; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; De Paolis, Camilla; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Motta, Giulia; Ferrero, Lorenzo; Beria D'Argentina, Sofia; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca | |
Fermentative volatile compounds and chromatic characteristics can contribute to Italian white wines diversity | 2022 | Rio Segade, Susana; Skrab, Domen; Paissoni, Maria Alessandra; Giacosa, Simone; Luzzini, Giovanni; Ugliano, Maurizio; Piergiovanni, Maurizio; Mattivi, Fulvio; Marangon, Matteo; Curioni, Andrea; Parpinello, Giuseppina Paola; Versari, Andrea; Piombino, Paola; Moio, Luigi; Gerbi, Vincenzo; Rolle, Luca | |
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco | 2021 | De Paolis, Camilla; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone; Liscio, Gaetano Pio; Motta, Giulia; Paissoni, Maria Alessandra; Río Segade, Susana; Scalzini, Giulia; Škrab, Domen; Rolle, Luca; Zava, Andrea; Gerbi, Vincenzo | |
Influence of short-time skin maceration combined with enzyme treatment on the volatile composition of musts from fresh and withered Fiano winegrapes | 2021 | Río Segade, Susana; Boz, S.; Malabaila, M.; Skrab, D.; Paissoni, M.A.; Giacosa, S.; Rolle, L; | |
Isomer composition of aroma compounds as a promising approach for wine characterization and differentiation: A review | 2022 | Rio Segade, Susana; Skrab, Domen; Pezzuto, Enrico; Paissoni, Maria Alessandra; Giacosa, Simone; Rolle, Luca | |
Tecnologia dei vini passiti | 2022 | Gerbi, Vincenzo; Beria d'Argentina, Sofia; Cagnasso, Enzo; Caudana, Alberto; De Paolis, Camilla; Ferrero, Lorenzo; Giacosa, Simone, Kukharenko, Olga; Liscio, Gaetano Pio; Motta, Giulia; Paissoni, Maria Alessandra; Rio Segade, Susana; Scalzini, Giulia; Skrab, Domen; Zava, Andrea; Rolle, Luca |