TASSONE, Sonia

TASSONE, Sonia  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 86 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Allevamento, ambiente e esigenze dell'uomo alla ricerca di un equilibrio: una conferenza. 1997 L. M Battaglini; S. Tassone
Benessere animale nelle fasi antecedenti la macellazione e qualità della carne bovina della Valle Bormida 2002 S. BARBERA; S. TASSONE
Breast meat traits of Muscovy ducks fed on a microalga (Crypthecodinium cohnii) meal supplemented diet 2007 A. Schiavone; R. Chiarini; M. Marzoni; A. Castillo; S. Tassone; I. Romboli
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops 2011 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Characterisation of Alpine highland pastures located at different altitudes: forages evaluation, chemical composition, in vitro digestibility, fatty acid and terpene contents 2017 Peiretti, P.G.; Gai, F.; Alonzi, S.; Battelli, G.; Tassone, S.
Chemical and physical properties of meat of bulls and steers fed mycorrhizal or conventional corn 2018 Peiretti P.G., Tassone S., Masoero G., Barbera S.
Chemical composition, in vitro digestibility and fatty acid profile of Amaranthus caudatus herbage during its growth cycle 2018 Peiretti PG, Meineri G., Longato E., Tassone S.
Come deve essere l'insilato di mais 2002 MIMOSI A; R. FORTINA; IGHINA A; TASSONE S
Comparison of in vivo and in vitro digestibility in donkeys 2020 Tassone S., Fortina R., Valle E., Cavallarin L., Raspa F., Boggero S., Bergero D., Giammarino M., Renna M.
Comparison of In Vivo and In Vitro Digestibility in Rabbits 2021 Tassone S., Fortina R.*, Mabrouki S., Hachana Yasser, Barbera S.
Comparison of the nutritive value and fatty acid profile of the green pruning residues of six grapevine (Vitis vinifera L.) cultivars 2017 Peiretti, P. G.; Masoero, G.; Tassone, Sonia
Conservazione della carne bovina. Sviluppo di prodotti innovativi e di nuovi metodi di distribuzione. 2003 S. Del Treppo; S. Tassone
Correlation between progesterone nd cortisol in young bulls under stress for a short period 1999 S. Tassone; E. Tartari; A. Cagnasso; O. Abate; S. Barbera
Could C-BSE be caused by genetically susceptibility and “monogastric” state of calf? 2017 Barbera S., Tassone S.
Il culatello di Mora piace ai consumatori 2003 S. Tassone; R. Fortina
Dietary administration of chestnut extract in chicken broiler 2006 A. Schiavone; S. Tassone; K. Guo; L. Gasco; I. Zoccarato
Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibility 2011 Opsi F.; Tassone S.; Fortina R.; Andrés S.; Lopez S.
DSY Balance 2011 Tassone S.; Careddu N.; Barbera S.
Effect of environment, feed, management, load, transport, unloading and slaughter on carcass pH and health of veal calves 2011 Tassone S.; Torchio M.; Botta M.; Biolatti B.; Barbera S.
Effects of a natural extract of chestnut wood (Silvafeed ENC) on digestibility, performances traits and nitrogen balance of broiler chiks 2008 A. SCHIAVONE; K. GUO; S. TASSONE; L. GASCO; E. HERNANDEZ; R. DENTI; I. ZOCCARATO