TASSONE, Sonia

TASSONE, Sonia  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"Green feeds" in meat production: a preliminary study 2014 Barbera S.; Tassone S.
A protocol to measure instrumental juiciness and chemical and physical parameters on meat and TVP burgers to correlate with sensory analysis 2022 S. Barbera, A. Brugiapaglia, S. Glorio Patrucco, S. Tassone, S. Mabrouki
Allevamento, ambiente e esigenze dell'uomo alla ricerca di un equilibrio: una conferenza. 1997 L. M Battaglini; S. Tassone
An instrumental protocol for measuring water dynamics in meat and plant-based burgers 2022 Sabah Mabrouki, Sara Glorio Patrucco, Sonia Tassone, Salvatore Barbera
Ankom DaisyII modifications to stabilise the rotation speed 2023 Barbera Salvatore, Sarnataro Chiara, Mabrouki Sabah, Glorio Patrucco Sara, Kaihara Hatsumi, Tassone Sonia
Assessing texture profile analysis in natural state versus texture profile analysis with back extrusion post-homogenization of cooked pea protein-based and meat patties: A comparative study 2024 Mabrouki Sabah, Abid Khalil, Kaihara Hatsumi, Glorio Patrucco Sara, Tassone Sonia, Barbera Salvatore
Assessment of ANKOM DaisyII Incubator for measuring microplastic degradability in rumen environment 2024 Kaihara Hatsumi, Abid K., Barbera S., Glorio Patrucco S., Tassone S.
Assessment of microplastics contamination levels in mixed hay for dairy cows 2024 Tassone Sonia, Glorio Patrucco Sara, Abid Khalil, Barbera Salvatore, Kaihara Hatsumi
Benessere animale nelle fasi antecedenti la macellazione e qualità della carne bovina della Valle Bormida 2002 S. BARBERA; S. TASSONE
Breast meat traits of Muscovy ducks fed on a microalga (Crypthecodinium cohnii) meal supplemented diet 2007 A. Schiavone; R. Chiarini; M. Marzoni; A. Castillo; S. Tassone; I. Romboli
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops 2011 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Characterisation of Alpine highland pastures located at different altitudes: forages evaluation, chemical composition, in vitro digestibility, fatty acid and terpene contents 2017 Peiretti, P.G.; Gai, F.; Alonzi, S.; Battelli, G.; Tassone, S.
Chemical and physical properties of meat of bulls and steers fed mycorrhizal or conventional corn 2018 Peiretti P.G., Tassone S., Masoero G., Barbera S.
Chemical composition, in vitro digestibility and fatty acid profile of Amaranthus caudatus herbage during its growth cycle 2018 Peiretti PG, Meineri G., Longato E., Tassone S.
Come deve essere l'insilato di mais 2002 MIMOSI A; R. FORTINA; IGHINA A; TASSONE S
Comparison of in vivo and in vitro digestibility in donkeys 2020 Tassone S., Fortina R., Valle E., Cavallarin L., Raspa F., Boggero S., Bergero D., Giammarino M., Renna M.
Comparison of In Vivo and In Vitro Digestibility in Rabbits 2021 Tassone S., Fortina R.*, Mabrouki S., Hachana Yasser, Barbera S.
Comparison of the nutritive value and fatty acid profile of the green pruning residues of six grapevine (Vitis vinifera L.) cultivars 2017 Peiretti, P. G.; Masoero, G.; Tassone, Sonia
Conservazione della carne bovina. Sviluppo di prodotti innovativi e di nuovi metodi di distribuzione. 2003 S. Del Treppo; S. Tassone
Correlation between instrumental and sensory analysis to evaluate Juiciness of plant-based burger 2022 Salvatore Barbera , Alberto Brugiapaglia, Sara Glorio Patrucco, Sonia Tassone, Sabah Mabrouki