TASSONE, Sonia

TASSONE, Sonia  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 30 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Allevamento, ambiente e esigenze dell'uomo alla ricerca di un equilibrio: una conferenza. 1997 L. M Battaglini; S. Tassone
Benessere animale nelle fasi antecedenti la macellazione e qualità della carne bovina della Valle Bormida 2002 S. BARBERA; S. TASSONE
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops 2011 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Correlation between progesterone nd cortisol in young bulls under stress for a short period 1999 S. Tassone; E. Tartari; A. Cagnasso; O. Abate; S. Barbera
Could C-BSE be caused by genetically susceptibility and “monogastric” state of calf? 2017 Barbera S., Tassone S.
Dietary administration of chestnut extract in chicken broiler 2006 A. Schiavone; S. Tassone; K. Guo; L. Gasco; I. Zoccarato
Discrimination of different categories of forages harvested from North-western Italy according to near infrared reflectance spectroscopy, chemical composition and in vitro digestibility 2011 Opsi F.; Tassone S.; Fortina R.; Andrés S.; Lopez S.
Effect of environment, feed, management, load, transport, unloading and slaughter on carcass pH and health of veal calves 2011 Tassone S.; Torchio M.; Botta M.; Biolatti B.; Barbera S.
Effects of phytoterapic diet supplementation on carcass traits and meat quality of Blonde d’Aquitaine bulls 2011 Tassone S.; Fortina R.; Cornale P.; Battaglini L.M.; Barbera S.
Green feeds in meat production: a preliminary study 2014 Barbera, S.; Tassone, S.
"Green feeds" in meat production: a preliminary study 2014 Barbera S.; Tassone S.
How different operating conditions of filter paper press method affect meat water holding capacity measurement 2004 S. Tassone; S. Barbera; L. M. Battaglini
In vivo digestibility evaluation in donkey 2017 Vergnano, D.; Renna, M.; Russo, N.; Nery, J.; Bergero, D.; Fortina, R.; Raspa, F.; Cavallarin, L.; Tassone, S.; De Marco, M.; Valle, E.
Influence of pre-slaughter welfare conditions on early pH of pork in Piedmont (Italy) 2013 Barbera S.; Tassone S.; Torchio M.; Botta M.; Cannizzo F.T.; Biolatti B.
Local breeds conservation and typical products in Piemonte (N-W Italy) 2000 L. M. Battaglini; R. Fortina; S. Tassone; A. Mimosi; M. Bianchi
Local breeds conservation and typical products in Piemonte(NW Italy) 2001 L.M. Battaglini; R. Fortina; S. Tassone; A. Mimosi; M. Bianchi
Meat Cooking Shrinkage: a new parameter to evaluate meat quality 2004 S. Barbera; L. M. Battaglini; S. Tassone
Meat quality in calves of Aaosta cattle breeds 1999 A. Brugiapaglia; G. Destefanis; M. T. Barge; S. Tassone
Meat sensory traits of muscovy duck fed a microalga (Crypthecodinium cohnii) meal 2005 A. Schiavone; S. Tassone; M. Marzoni; I. Romboli
Performances of Italian pig breeds fed diets for commercial hybrids 2005 FORTINA R; BARBERA S.; MIMOSI A.; TASSONE S.