Sfoglia per Autore
Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules
2014-01-01 Belviso S.; Ghirardello D.; Rantsiou K.; Giordano M.; Bertolino M.; Borgogna D.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Cena C.; Rolle L.; Zeppa G.; Gerbi V.
Molecular biodiversity in the microbiota of artisanal dairy products
2013-01-01 Barbara Dal Bello
Sviluppo di prodotti caseari funzionalizzati con sottoprodotti agricoli: risultati preliminari
2013-01-01 Zeppa G.; Dal Bello B.; Marchiani R.; Ghirardello D.; Belviso S.; Giordano M.; Bertolino M.
Dairy products valorization:microbiological, technological, safety and functional aspects
2013-01-01 Barbara Dal Bello
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis starter cultures on the inhibition of two pathogens in ripened cheeses
2013-01-01 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; S. GALLINA; J.D. COISSON; M. LOCATELLI; F. TRAVAGLIA; L. COCOLIN
Technological and chemical characterization of PDO Cheeses of Italy
2013-01-01 Zeppa G.; Belviso S.; Bertolino M.; Dal Bello B.; Giordano M.
Biodiversidade Molecular da Microbiota de Produtos Lacteos Artesanais
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Rapid course on “Molecular tools to access the biodiversity in dairy”
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Molecular biodiversity of the microbiota from artisanal dairy products
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Biodiversidade molecular da microbiota de produtos lácteos artesanais (presentazione orale)
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Using hazelnut skin as a source od dietary fibre and antioxidant in fresh pasta.
2012-01-01 Bertolino M.; Ghirardello D.; Rolle L.; Dal Bello B.; Grosso A.; Belviso S.; Zeppa G.
Technological characterization of bacteriocin producing Lactococcus lactis strains employed to control Listeria monocytogenes in Cottage cheese
2012-01-01 B. DAL BELLO; L. COCOLIN; G. ZEPPA; D. FIELD; P.D. COTTER; H. COLIN
Chemical and technological characterisation of ewe and goat cheeses from Piedmont
2012-01-01 Zeppa G.; Bertolino M.; Grosso A.; Stocco P.; Giacosa S.; Dal Bello B.; Tallone G.; Comba G.
BIOPROTECTION OF TRADITIONAL FERMENTED FOODS: SELECTION OF BACTERIAL STRAINS WITH ANTAGONIST ACTIVITY TOWARDS PATHOGENIC AND SPOILING MICROORGANISMS
2011-01-01 Barbara Dal Bello
Microbial ecology of handmade dairy products – Molecular methodologies for isolation and identification
2011-01-01 Barbara Dal Bello
Microbial ecology of handmade dairy products - Molecular methodologies for isolation and identification
2011-01-01 Barbara Dal Bello; Luca Cocolin
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine
2011-01-01 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Sopravvivenza di Staphylococcus aureus in formaggi inoculati con ceppi di Lactococcus lactis produttori di batteriocine: caseificazioni sperimentali
2010-01-01 A. TRAVERSA; D.M. BIANCHI; B. DAL BELLO; L. COCOLIN; G. ZEPPA; L. DECASTELLI
Microbiota autoctoni per il controllo dei microrganismi alteranti e patogeni negli alimenti: il ruolo della bioprotezione
2010-01-01 COCOLIN L.; DAL BELLO B.; ALESSANDRIA V.; DOLCI P.; RANTSIOU K.
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine
2010-01-01 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile