MERLINO, VALENTINA MARIA

MERLINO, VALENTINA MARIA  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 56 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Analyses of consumers’ preferences and of the correspondence between direct and indirect label claims and the FA profile of milk in large retail chains in northern Italy 2021 Tabacco E., Merlino V.M., Coppa M., Massaglia S., Borreani G.
Analysis of European consumer awareness for identifying animal-friendly meat 2019 Merlino V., Massaglia S., Borra D.
Animal welfare and gender: a nexus in awareness and preference when choosing fresh beef meat? 2020 Blanc, S.; Massaglia, S.; Borra, D.; Mosso, A.; Merlino, V.
Are Local Dairy Products Better? Using Principal Component Analysis to Investigate Consumers' Perception towards Quality, Sustainability, and Market Availability 2022 Valentina Maria Merlino, Manuela Renna, Joana Nery, Arianna Muresu, Alessandro Ricci, Aristide Maggiolino, Giuseppe Celano, Barbara De Ruggieri, Martina Tarantola
Beef meat preferences of consumers from Northwest Italy: Analysis of choice attributes 2018 Merlino, V.M.; Borra, D.; Girgenti, V.; Dal Vecchio, A.; Massaglia, S.*
Chocolate culture: Preferences, emotional implications and awareness of Italian consumers 2021 Merlino, Valentina Maria; Mota-Gutierrez, Jatziri; Borra, Danielle; Brun, Filippo; Cocolin, Luca; Blanc, Simone; Massaglia, Stefano
A Choice Experiment Model for Honey Attributes: Italian Consumer Preferences and Socio-Demographic Profiles 2022 Sparacino, Antonina; Merlino, Valentina Maria; Blanc, Simone; Borra, Danielle; Massaglia, Stefano
Civil society’s perception of forest ecosystem services. A case study in the Western Alps 2022 STEFANO BRUZZESE, SIMONE BLANC, VALENTINA MARIA MERLINO, STEFANO MASSAGLIA, FILIPPO BRUN
Classificazione dei consumatori di carne 2015 Marelli, Beatrice; Massaglia, Stefano; Merlino, Valentina; Tarantola, Martina
Conclusioni 2015 Borra, Danielle; Vecchio, Andrea Dal; Marelli, Beatrice; Massaglia, Stefano; Merlino, Valentina; Tarantola, Martina
Confronto tra processi di valorizzazione di micro denominazioni di montagna, Val Susa DOC e Valle d'Aosta DOC, nel settore ristorativo 2014 D. Borra; A. Dal Vecchio; A.M. Lazzari; V. Merlino
Consumer Attitudes and Preference Exploration towards Fresh-Cut Salads Using Best–Worst Scaling and Latent Class Analysis 2019 Stefano Massaglia,Valentina Maria Merlino,Danielle Borra, Aurora Bargetto, Francesco Sottile, Cristiana Peano
CONSUMER PERCEPTION OF ORGANIC BLUEBERRY LABELING IN ITALY 2018 Stefano MASSAGLIA, Valentina MERLINO, Danielle BORRA, Cristiana PEANO
Consumer Preference Heterogeneity Evaluation in Fruit and Vegetable Purchasing Decisions Using the Best-Worst Approach 2019 Massaglia, Stefano; Borra, Danielle; Peano, Cristiana; Sottile, Francesco; Merlino, Valentina
Differences between Italian specialty milk in large-scale retailing distribution 2022 Valentina Maria Merlino, Stefano Massaglia, Simone Blanc, Filippo Brun, Danielle Borra
Does the organic certification influence the purchasing decisions of milk consumers? 2019 Merlino, Valentina Maria; Borra, Danielle; Lazzarino, Lindsey Lorenzo; Blanc, Simone
E-commerce e competitività del vino italiano in Cina: focus sui punti di forza del vino piemontese nel mercato internazionale. 2019 Massaglia S., Borra, Hao M., Merlino V.
Effect of Packaging on Radio Frequency Identification of Food Products 2013 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; C. Tortia
Food sustainability perception at universities: Education and demographic features effects 2022 Massaglia S.; Peano C.; Merlino V.M.; Gregis A.; Ghisalberti C.; Sottile F.
Gestione della tracciabilità aziendale della filiera per la produzione della carne bovina e suina 2010 P. Barge; P. Gay; T. Mancuso; S. Massaglia; V. Merlino; P. Piccarolo; C. Tortia; S. Mellano; L. Ballatore