TIBALDI, GIORGIO
TIBALDI, GIORGIO
Dip. AGRONOMIA, SELVICOLTURA E GESTIONE TERRITORIO (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2013)
Baby-leaf fresh-cut salad mixes and their phytochemical added value.
2011-01-01 PIGNATA G.; TIBALDI G.; FONTANA E.; NICOLA S
Confronto varietale di Allium cepa L. coltivata secondo i dettami dell'agricoltura biologica
2008-01-01 S. Nicola; E. Fontana; G. Tibaldi; M. Cannoni; W. Gaino; M. Gilardi; S. Grosso; P.E. Lo Turco; M. Prandi; C. Torassa
Creating added value for culinary herbs by using soilless culture system and postharvest management
2007-01-01 S. NICOLA; E. FONTANA; G. TIBALDI
Cultivation practices do not change the Salvia sclarea L. essential oil but drying process does
2010-01-01 G.Tibaldi; E.Fontana; S.Nicola
Cultivation techniques and drying process can affect the inflorescence essential oil composition of three selections of Salvia officinalis
2022-01-01 Tibaldi G.; Hazrati S.; Hosseini S.J.; Ertani A.; Bulgari R.; Nicola S.
Cutting shape, film and storage temperature affect the shelf-life of fresh-cut pumpkin
2018-01-01 Nicola S.; Tibaldi G.; Gaino W.; Pignata G.
Cutting shape, film and storage temperature in fresh-cut pumpkin affecting shelf-life
2012-01-01 S. Nicola; G. Tibaldi; W. Gaino; G. Pignata
Effect of the nutrient solution and shelf-life conditions on the essential oil profile of minimally processed dill (Anethum graveolens L.) grown in a soilless culture system
2009-01-01 E. Fontana; G. Tibaldi; E. Goksu; S. Nicola
Effect of the Nutrient Solution and Shelf-life Conditions on the essential oil profile of minimally processed dill (Anethum graveolens L.) grown in a soilless culture system.
2010-01-01 E.Fontana; G.Tibaldi; S.Nicola
Effetti delle condizioni pre e post-raccolta sulla qualità di specie minori ad alto valore funzionale destinati alla filiera di IV gamma: il caso del crescione (Lepidium sativum L.)
2010-01-01 E.Fontana; G.Tibaldi; S. Piano; S.Nicola
Effetti delle condizioni pre e post-raccolta sulla qualità di specie minori ad alto valore funzionale destinati alla filiera di IV gamma: il caso dell'aneto (Anethum graveolens L.) e del crescione (Lepidium sativum L.)
2009-01-01 S. Nicola; G. Tibaldi; E. Fontana
Effetto del taglio e del condizionamento post-raccolta sulla shelf-life di zucca di IV gamma
2010-01-01 G.Tibaldi; G.Battista; E.Fontana; S.Nicola
Effetto del taglio e del condizionamento post-raccolta sulla shelf-life di zucca di IV gamma.
2009-01-01 G. TIBALDI; G. BATTISTA; E. FONTANA; S. NICOLA
Effetto della soluzione nutritiva e delle condizioni post-raccolta sull’olio essenziale dell’aneto (Anethum graveolens L.) di IV gamma
2010-01-01 S.Nicola; G.Tibaldi; E.Fontana
Essentia: coltivazione, ottimizzazione della produzione, qualità alla raccolta e in post-raccolta di specie aromatiche per diversi usi nell’agro-alimentare
2012-01-01 S. Nicola; G. Pignata; G. Tibaldi; E. Fontana; P. Lo Turco; W. Gaino; G. Tarasco; A. Barra; P. Tivano; N. Tessarin
Fresh-cut chain for soilless grown 'Mara des Bois' strawberries: The cutting process reduces the shelf-life of the produce
2018-01-01 Nicola S.; Pignata G.; Tibaldi G.
Fresh-cut Chain for Soilless Grown Strawberry ‘Mara de Bois’: Cutting Process Reduces the Shelf-life of the Produce.
2011-01-01 FONTANA E.; PIGNATA G.; TIBALDI G.; NICOLA S.
Germinabilità e conservazione del seme di genepì (Artemisia mutellina Lamb.)
2010-01-01 S. NICOLA; E. FONTANA; G.TIBALDI; M.SOSTER
Growing conditions and postharvest management can affect the essential oil of Origanum vulgare L. ssp. hirtum (Link) Ietswaart.
2011-01-01 TIBALDI G.; FONTANA E.; NICOLA S.
Il genepì. Zone vocate - varietà - coltivazione – trasformazione
2010-01-01 G.Appendino; L.Cavallo; S.Filippi; E.Fontana; S.Nicola; P.Rubiolo; M.Rebuffo; M.Soster; G.Tamietti; G.Tibaldi; D.Valentino