MOTTA, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 317
NA - Nord America 128
AS - Asia 87
OC - Oceania 5
SA - Sud America 3
AF - Africa 1
Totale 541
Nazione #
IT - Italia 248
US - Stati Uniti d'America 128
SG - Singapore 47
CN - Cina 19
FI - Finlandia 15
HR - Croazia 9
IE - Irlanda 9
AZ - Azerbaigian 7
CZ - Repubblica Ceca 6
FR - Francia 6
DE - Germania 5
ID - Indonesia 5
AU - Australia 4
BE - Belgio 4
PL - Polonia 4
BR - Brasile 3
NL - Olanda 3
SE - Svezia 3
GE - Georgia 2
JP - Giappone 2
PT - Portogallo 2
RO - Romania 2
GR - Grecia 1
IN - India 1
IR - Iran 1
KR - Corea 1
NZ - Nuova Zelanda 1
TG - Togo 1
TH - Thailandia 1
TR - Turchia 1
Totale 541
Città #
Turin 78
Santa Clara 62
Singapore 39
Milan 20
Longqiao 16
Helsinki 12
Bra 10
Chandler 10
Columbus 9
Dublin 8
Baku 7
San Mauro Torinese 7
Altamura 6
Ashburn 6
Ivrea 6
Cagliari 5
Jakarta 5
Torino 5
Livorno 4
Monza 4
Pescia 4
Požega 4
Rome 4
Rzeszów 4
Adelaide 3
Bonvicino 3
Brno 3
Chenove 3
Falkenstein 3
Florianópolis 3
Foggia 3
Follonica 3
Guangzhou 3
Lappeenranta 3
Massarosa 3
Nyköping 3
Osijek 3
Pardubice 3
Prato 3
Santa Vittoria d'Alba 3
Verona 3
Belmont 2
Boardman 2
Bolzano 2
Brembate di Sopra 2
Brescia 2
Brussels 2
Cambiano 2
Dalmine 2
Maia 2
Melle 2
Munich 2
Pisa 2
Salerno 2
Scafati 2
Stezzano 2
Tbilisi 2
Viareggio 2
Voluntari 2
Zagreb 2
Asti 1
Auckland 1
Buk-gu 1
Camaiore 1
Carpi 1
Catania 1
Chiang Mai 1
Colleretto Giacosa 1
Falls Church 1
Fezzano 1
Fiera di Primiero 1
Formigine 1
Gemert 1
Genoa 1
Genova 1
Grugliasco 1
Limerick 1
Lomé 1
Los Angeles 1
Milazzo 1
Padova 1
Princeton 1
Pune 1
Rovato 1
San Jose 1
Seregno 1
Silius 1
Tehran 1
Townsville 1
Vestone 1
West Sacramento 1
Totale 455
Nome #
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco 92
Harvest timing and postharvest dehydration duration affect grape and wine quality: A three-vintage study on Nebbiolo-based Sforzato di Valtellina DOCG wine production 76
Tecnologia dei vini passiti 66
Assessment of ‘Dolcetto’ grapes and wines from different areas of Ovada DOCG 53
Incremento dell’espressione varietale: il contributo della stabulazione liquida a freddo 52
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production 52
Quando raccogliere le uve destinate all’appassimento? Uno studio triennale sul Nebbiolo atto a Sforzato di Valtellina DOCG 49
The use of cold liquid stabulation as an oenological technique in white winemaking: the effects on phenolic, aromatic and sensorial composition. 43
Mouthfeel subqualities in wines: A current insight on sensory descriptors and physical–chemical markers 30
Effect of cold liquid stabulation on the volatile and sensorial composition of white wines 29
Cold liquid stabulation: Impact on the phenolic, antioxidant, and aroma characteristics of wines from aroma-neutral white grape varieties 12
Totale 554
Categoria #
all - tutte 2.594
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 738
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.332


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202221 0 0 0 0 0 8 3 1 0 5 2 2
2022/202399 2 6 6 4 21 10 7 4 8 1 14 16
2023/2024194 7 18 10 6 8 3 7 20 9 26 47 33
2024/2025240 36 26 31 28 89 30 0 0 0 0 0 0
Totale 554