MOTTA, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 251
NA - Nord America 38
AS - Asia 20
SA - Sud America 3
OC - Oceania 2
Totale 314
Nazione #
IT - Italia 207
US - Stati Uniti d'America 38
HR - Croazia 9
SG - Singapore 9
AZ - Azerbaigian 7
IE - Irlanda 7
CZ - Repubblica Ceca 6
FR - Francia 6
BE - Belgio 4
PL - Polonia 4
BR - Brasile 3
SE - Svezia 3
FI - Finlandia 2
GE - Georgia 2
RO - Romania 2
AU - Australia 1
IN - India 1
IR - Iran 1
NL - Olanda 1
NZ - Nuova Zelanda 1
Totale 314
Città #
Turin 69
Milan 18
Chandler 10
Baku 7
Bra 7
San Mauro Torinese 7
Altamura 6
Ashburn 6
Dublin 6
Cagliari 5
Singapore 5
Torino 5
Livorno 4
Monza 4
Pescia 4
Požega 4
Rzeszów 4
Bonvicino 3
Brno 3
Chenove 3
Florianópolis 3
Foggia 3
Follonica 3
Massarosa 3
Nyköping 3
Osijek 3
Pardubice 3
Rome 3
Verona 3
Boardman 2
Brembate di Sopra 2
Brussels 2
Cambiano 2
Dalmine 2
Lappeenranta 2
Melle 2
Pisa 2
Salerno 2
Scafati 2
Stezzano 2
Tbilisi 2
Viareggio 2
Voluntari 2
Zagreb 2
Asti 1
Auckland 1
Bolzano 1
Brescia 1
Camaiore 1
Carpi 1
Catania 1
Colleretto Giacosa 1
Falls Church 1
Fiera di Primiero 1
Formigine 1
Gemert 1
Genoa 1
Genova 1
Grugliasco 1
Limerick 1
Los Angeles 1
Milazzo 1
Padova 1
Princeton 1
Pune 1
Rovato 1
Seregno 1
Tehran 1
Townsville 1
Vestone 1
West Sacramento 1
Totale 264
Nome #
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco 73
Tecnologia dei vini passiti 47
Harvest timing and postharvest dehydration duration affect grape and wine quality: A three-vintage study on Nebbiolo-based Sforzato di Valtellina DOCG wine production 40
Assessment of ‘Dolcetto’ grapes and wines from different areas of Ovada DOCG 35
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production 34
Incremento dell’espressione varietale: il contributo della stabulazione liquida a freddo 31
Quando raccogliere le uve destinate all’appassimento? Uno studio triennale sul Nebbiolo atto a Sforzato di Valtellina DOCG 29
The use of cold liquid stabulation as an oenological technique in white winemaking: the effects on phenolic, aromatic and sensorial composition. 24
Mouthfeel subqualities in wines: A current insight on sensory descriptors and physical–chemical markers 12
Totale 325
Categoria #
all - tutte 1.521
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book - libri 0
conference - conferenze 333
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.854


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202221 0 0 0 0 0 8 3 1 0 5 2 2
2022/202399 2 6 6 4 21 10 7 4 8 1 14 16
2023/2024194 7 18 10 6 8 3 7 20 9 26 47 33
2024/202511 11 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 325