Effect of cold liquid stabulation on the volatile and sensorial composition of white wines

Camilla De Paolis
First
;
Andrea Zava;Giulia Motta;Lorenzo Ferrero;Simone Giacosa;Maria Alessandra Paissoni;Vincenzo Gerbi;Luca Rolle;Susana Rio Segade
Last
2024-01-01

2024
5th MS-Wine Day: Traces in the glass mass spectrometry for quality and profiling in wines, fermented beverages, and distillates
Asti, Italia
22-24 Maggio 2024
5th MS-Wine Day: Traces in the glass mass spectrometry for quality and profiling in wines, fermented beverages, and distillates
Società Chimica Italiana, Divisione di Spettrometria di Massa
25
25
9788894952162
https://www.spettrometriadimassa.it/Congressi/5MSWineDay/program.html
Wine, pre-fermentative technique, volatile compounds, gas chromatography, mass spectrometry, sensory analysis
Camilla De Paolis, Andrea Zava, Giulia Motta, Lorenzo Ferrero, Simone Giacosa, Maria Alessandra Paissoni, Vincenzo Gerbi, Luca Rolle, Susana Rio Sega...espandi
File in questo prodotto:
File Dimensione Formato  
De Paolis et al. 2024_5MSWineDay.pdf

Accesso aperto

Tipo di file: PDF EDITORIALE
Dimensione 396.24 kB
Formato Adobe PDF
396.24 kB Adobe PDF Visualizza/Apri

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/2318/1999190
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact