BRUGIAPAGLIA, Alberto

BRUGIAPAGLIA, Alberto  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 132 (tempo di esecuzione: 0.024 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"QUALIPIEM" - Innovative tools for seletion of meat quality in Piemontese breed 2017 Simone, Savoia; Alfredo, Pauciullo; Alberto, Brugiapaglia; Liliana Di Stasio, ; Alessandro, Ferragina; Alessio, Cecchinato; Giovanni, Bittante; Andrea, Albera
A protocol to measure instrumental juiciness and chemical and physical parameters on meat and TVP burgers to correlate with sensory analysis 2022 S. Barbera, A. Brugiapaglia, S. Glorio Patrucco, S. Tassone, S. Mabrouki
A rapid new ethanol preparation for early muscle sampling submitted to NIR analysis: preliminary results for cattle and buffalo 2005 G. Masoero; G. Bergoglio; F. Vincenti; G. Destefanis; A. Brugiapaglia
A study on mineral composition of beef 2006 P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese 2011 Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C
Analisi delle relazioni fra il gene POU1F1 e la produzione di latte in un allevamento di vacche Frisone 2003 L. DI STASIO; S. SARTORE; A. BRUGIAPAGLIA
Analysis of µ-Calpain and Calpastatin genes in Piemontese breed 2008 Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.
Apocalypse to China's Beef Production and consumption from European beef Comsumption experiences 2008 Guo K; Ren L; Meng Q; Brugiapaglia A; Zoccarato I
Associazioni fra SNP e caratteri produttivi nella razza bovina Piemontese. Possibile applicazione negli schemi di selezione. 2010 Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.; Destefanis G.; Albera A.
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull 2004 M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia
Beef colour measurement with an RGB camera 2017 Brugiapaglia, Alberto; Andrea, Albera; Simone, Savoia; DI STASIO, Liliana
Beef quality of Piemontese steers 2009 Brugiapaglia A.; Destefanis G.
Bilberry pomace in growing rabbit diets: effects on quality traits of hind leg meat 2017 Dabbou, Sihem; Renna, Manuela; Lussiana, Carola; Gai, Francesco; Rotolo, Luca; Kovitvadhi, Attawit; Brugiapaglia, Alberto; Helal, Ahmed Noureddine; Schiavone, Achille; Zoccarato, Ivo; Gasco, Laura
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops 2011 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Carcass yields and breast meat composition of male and female Italian slow-growing chicken breeds 2018 Sihem Dabbou, Laura Gasco, Alberto Brugiapaglia,Stefano Sartore, Dominga Soglia, Francesco Gai, Achille Schiavone
Carcass Yields and Meat Composition of Male and Female Italian Slow-Growing Chicken Breeds: Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese 2022 Bongiorno V.; Schiavone A.; Renna M.; Sartore S.; Soglia D.; Sacchi P.; Gariglio M.; Castillo A.; Mugnai C.; Forte C.; Bianchi C.; Mioletti S.; Gasco L.; Biasato I.; Brugiapaglia A.; Sirri F.; Zampiga M.; Gai F.; Marzoni M.; Cerolini S.; Dabbou S.
Characterisation of beef production systems and their effects on carcass and meat quality traits of Piemontese young bulls 2019 Savoia, Simone; Brugiapaglia, Alberto; Pauciullo, Alfredo; Di Stasio, Liliana; Schiavon, Stefano; Bittante, Giovanni; Albera, Andrea
CHARACTERIZATION OF BEEF FATTY ACID PROFILE BY MULTIVARIATE ANALYSIS 2013 A. Brugiapaglia; G. Destefanis; C. Lussiana
Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): influence of trophic and geographical factors on flesh quality 2012 Bono G.; Gai F.; Peiretti P.G.; Badalucco C.; Brugiapaglia A.; Siragusa G.; Palmegiano G.B.
COLOUR AND TEXTURE OF VEAL AS INFLUENCED BY BREED AND AGEING 2016 Brugiapaglia, A.; Destefanis, G.; Agosta, S.; Renna, M.