BRUGIAPAGLIA, Alberto
BRUGIAPAGLIA, Alberto
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
"QUALIPIEM" - Innovative tools for seletion of meat quality in Piemontese breed
2017-01-01 Simone, Savoia; Alfredo, Pauciullo; Alberto, Brugiapaglia; Liliana Di Stasio, ; Alessandro, Ferragina; Alessio, Cecchinato; Giovanni, Bittante; Andrea, Albera
A protocol to measure instrumental juiciness and chemical and physical parameters on meat and TVP burgers to correlate with sensory analysis
2022-01-01 S. Barbera, A. Brugiapaglia, S. Glorio Patrucco, S. Tassone, S. Mabrouki
A rapid new ethanol preparation for early muscle sampling submitted to NIR analysis: preliminary results for cattle and buffalo
2005-01-01 G. Masoero; G. Bergoglio; F. Vincenti; G. Destefanis; A. Brugiapaglia
A study on mineral composition of beef
2006-01-01 P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese
2011-01-01 Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C
Analisi delle relazioni fra il gene POU1F1 e la produzione di latte in un allevamento di vacche Frisone
2003-01-01 L. DI STASIO; S. SARTORE; A. BRUGIAPAGLIA
Analysis of µ-Calpain and Calpastatin genes in Piemontese breed
2008-01-01 Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.
Apocalypse to China's Beef Production and consumption from European beef Comsumption experiences
2008-01-01 Guo K; Ren L; Meng Q; Brugiapaglia A; Zoccarato I
Associazioni fra SNP e caratteri produttivi nella razza bovina Piemontese. Possibile applicazione negli schemi di selezione.
2010-01-01 Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.; Destefanis G.; Albera A.
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull
2004-01-01 M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia
Beef colour measurement with an RGB camera
2017-01-01 Brugiapaglia, Alberto; Andrea, Albera; Simone, Savoia; DI STASIO, Liliana
Beef quality of Piemontese steers
2009-01-01 Brugiapaglia A.; Destefanis G.
Bilberry pomace in growing rabbit diets: effects on quality traits of hind leg meat
2017-01-01 Dabbou, Sihem; Renna, Manuela; Lussiana, Carola; Gai, Francesco; Rotolo, Luca; Kovitvadhi, Attawit; Brugiapaglia, Alberto; Helal, Ahmed Noureddine; Schiavone, Achille; Zoccarato, Ivo; Gasco, Laura
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops
2011-01-01 Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A.
Carcass yields and breast meat composition of male and female Italian slow-growing chicken breeds
2018-01-01 Sihem Dabbou, Laura Gasco, Alberto Brugiapaglia,Stefano Sartore, Dominga Soglia, Francesco Gai, Achille Schiavone
Carcass Yields and Meat Composition of Male and Female Italian Slow-Growing Chicken Breeds: Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese
2022-01-01 Bongiorno V.; Schiavone A.; Renna M.; Sartore S.; Soglia D.; Sacchi P.; Gariglio M.; Castillo A.; Mugnai C.; Forte C.; Bianchi C.; Mioletti S.; Gasco L.; Biasato I.; Brugiapaglia A.; Sirri F.; Zampiga M.; Gai F.; Marzoni M.; Cerolini S.; Dabbou S.
Characterisation of beef production systems and their effects on carcass and meat quality traits of Piemontese young bulls
2019-01-01 Savoia, Simone; Brugiapaglia, Alberto; Pauciullo, Alfredo; Di Stasio, Liliana; Schiavon, Stefano; Bittante, Giovanni; Albera, Andrea
CHARACTERIZATION OF BEEF FATTY ACID PROFILE BY MULTIVARIATE ANALYSIS
2013-01-01 A. Brugiapaglia; G. Destefanis; C. Lussiana
Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): influence of trophic and geographical factors on flesh quality
2012-01-01 Bono G.; Gai F.; Peiretti P.G.; Badalucco C.; Brugiapaglia A.; Siragusa G.; Palmegiano G.B.
COLOUR AND TEXTURE OF VEAL AS INFLUENCED BY BREED AND AGEING
2016-01-01 Brugiapaglia, A.; Destefanis, G.; Agosta, S.; Renna, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
"QUALIPIEM" - Innovative tools for seletion of meat quality in Piemontese breed | 2017 | Simone, Savoia; Alfredo, Pauciullo; Alberto, Brugiapaglia; Liliana Di Stasio, ; Alessandro, Ferragina; Alessio, Cecchinato; Giovanni, Bittante; Andrea, Albera | |
A protocol to measure instrumental juiciness and chemical and physical parameters on meat and TVP burgers to correlate with sensory analysis | 2022 | S. Barbera, A. Brugiapaglia, S. Glorio Patrucco, S. Tassone, S. Mabrouki | |
A rapid new ethanol preparation for early muscle sampling submitted to NIR analysis: preliminary results for cattle and buffalo | 2005 | G. Masoero; G. Bergoglio; F. Vincenti; G. Destefanis; A. Brugiapaglia | |
A study on mineral composition of beef | 2006 | P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis | |
Allevamento dell’intermedio la sperimentazione piemontese | 2011 | Zoccarato I; Brugiapaglia A; Rotolo L; Mondino R; Loreggia F; Malfatto V; Lussiana C | |
Analisi delle relazioni fra il gene POU1F1 e la produzione di latte in un allevamento di vacche Frisone | 2003 | L. DI STASIO; S. SARTORE; A. BRUGIAPAGLIA | |
Analysis of µ-Calpain and Calpastatin genes in Piemontese breed | 2008 | Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A. | |
Apocalypse to China's Beef Production and consumption from European beef Comsumption experiences | 2008 | Guo K; Ren L; Meng Q; Brugiapaglia A; Zoccarato I | |
Associazioni fra SNP e caratteri produttivi nella razza bovina Piemontese. Possibile applicazione negli schemi di selezione. | 2010 | Di Stasio L.; Lisa C.; Brugiapaglia A.; Destefanis G.; Albera A. | |
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull | 2004 | M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia | |
Beef colour measurement with an RGB camera | 2017 | Brugiapaglia, Alberto; Andrea, Albera; Simone, Savoia; DI STASIO, Liliana | |
Beef quality of Piemontese steers | 2009 | Brugiapaglia A.; Destefanis G. | |
Bilberry pomace in growing rabbit diets: effects on quality traits of hind leg meat | 2017 | Dabbou, Sihem; Renna, Manuela; Lussiana, Carola; Gai, Francesco; Rotolo, Luca; Kovitvadhi, Attawit; Brugiapaglia, Alberto; Helal, Ahmed Noureddine; Schiavone, Achille; Zoccarato, Ivo; Gasco, Laura | |
Carcass and meat quality of growing-finishing pigs reared on sowed crops | 2011 | Fortina R.; Brugiapaglia A.; Lussiana C.; Tassone S.; Cavallero A. | |
Carcass yields and breast meat composition of male and female Italian slow-growing chicken breeds | 2018 | Sihem Dabbou, Laura Gasco, Alberto Brugiapaglia,Stefano Sartore, Dominga Soglia, Francesco Gai, Achille Schiavone | |
Carcass Yields and Meat Composition of Male and Female Italian Slow-Growing Chicken Breeds: Bianca di Saluzzo and Bionda Piemontese | 2022 | Bongiorno V.; Schiavone A.; Renna M.; Sartore S.; Soglia D.; Sacchi P.; Gariglio M.; Castillo A.; Mugnai C.; Forte C.; Bianchi C.; Mioletti S.; Gasco L.; Biasato I.; Brugiapaglia A.; Sirri F.; Zampiga M.; Gai F.; Marzoni M.; Cerolini S.; Dabbou S. | |
Characterisation of beef production systems and their effects on carcass and meat quality traits of Piemontese young bulls | 2019 | Savoia, Simone; Brugiapaglia, Alberto; Pauciullo, Alfredo; Di Stasio, Liliana; Schiavon, Stefano; Bittante, Giovanni; Albera, Andrea | |
CHARACTERIZATION OF BEEF FATTY ACID PROFILE BY MULTIVARIATE ANALYSIS | 2013 | A. Brugiapaglia; G. Destefanis; C. Lussiana | |
Chemical and nutritional characterisation of the Central Mediterranean Giant red shrimp (Aristaeomorpha foliacea): influence of trophic and geographical factors on flesh quality | 2012 | Bono G.; Gai F.; Peiretti P.G.; Badalucco C.; Brugiapaglia A.; Siragusa G.; Palmegiano G.B. | |
COLOUR AND TEXTURE OF VEAL AS INFLUENCED BY BREED AND AGEING | 2016 | Brugiapaglia, A.; Destefanis, G.; Agosta, S.; Renna, M. |