COPPA, MAURO

COPPA, MAURO  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.003 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization of low mountain grass-based dairy farming systems and fatty acids profile of derived cheese 2009 Coppa M.; Lonati M.; Falchero L.; Gorlier A.; Cugno D.; Lombardi G.; Tomatis M.; Cavallero A.
Fatty acid composition of Fontina-type cheeses produced on high mountain pasture of Pyeongchang 2016 Park, Seung-Yong; Coppa, Mauro; Barmaz, Andrea; Sung, Kyong-Ill
How does grazing management and vegetation type influence selection and foraging behaviour of dairy cows on upland pastures? 2009 Coppa M.; Farruggia A.; Pradel P.; Lombardi G.; Martin B.
Relazioni tra composizione del prelievo animale e della vegetazione in un pascolo alpino utilizzato da bovini da latte 2009 G. Lombardi; A. Fossi; M. Coppa; L. Falchero; A. Gorlier; M. Lonati; G. Teppa; A. Cavallero
Using NIR spectroscopy on milk for the traceability of cows feeding 2010 Coppa M.; Martin B.; Agabriel C.; Constant I.; Lombardi G.; Andueza D.
Using NIR spectroscopy to determine cow diet and geographical origin from milk samples 2010 Andueza D.; Coppa M.; Agabriel C.; Constant I.; Lombardi G.; Martin B.
Variation of fatty acid profile along the grazing season in cow milk from mountain permanent meadows 2010 M. Coppa; M. Lonati; A. Gorlier; L. Falchero; D. Cugno; G. Lombardi; A. Cavallero