REYNERI DI LAGNASCO, Amedeo
REYNERI DI LAGNASCO, Amedeo
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
Adattamento dell’agrotecnica del mais in risposta alla diabrotica e alla sospensione della concia insetticida.
2012-01-01 AMATO F.; BLANDINO M.; REYNERI A.; TESTA G.
Agronomical and qualitative benefits effect of nitrogen and phosphorus starter fertilization at maize planting
2020-01-01 BLANDINO M., BATTISTI M., CAPO L., REYNERI A.
Alkylresorcinols content in pearled naked and hulled barley fractions
2012-01-01 BORDIGA M.; LOCATELLI M.; MONTELLA R.; COISSON J.D.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.;
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions
2013-01-01 BORDIGA M.; CERETI E.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; REYNERI A.; ARLORIO M.
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions.
2012-01-01 BORDIGA M.; COISSON J.D.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; ARLORIO A.; SOVRANI V.; BLANDINO M.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Analisi della filiera per l’impiego ad uso energetico in impianti di digestione anaerobica del tutolo, un sottoprodotto del mais da granella
2014-01-01 BLANDINO M.; FABBRI C.; FERRERO C.; REYNERI A.
Analisi delle agrotecniche per il contenimento della presenza di micotossine nella granella di mais.
2003-01-01 A. Reyneri; M. Blandino; A. Matta; A. Alma; L. Bersani
Analisi delle operazioni di post-raccolta sul controllo delle micotossine nella granella di mais.
2003-01-01 A. Reyneri; L. Bersani; M. Blandino; C. Ferrero
Application of progressive pearling process to anthocyanin rich wheat cultivars to obtain pigmented ingredients
2016-01-01 Locatelli, M.; Papillo, V.A.; Monteduro, S.; Travaglia, F.; Giordano, D.; Reyneri, A.; Blandino, M.; Coisson, J.D.; Arlorio, M
Application of progressive pearling process to pigmented wheat cultivar to obtain functional ingredients rich in fibre and antioxidant compounds
2015-01-01 LOCATELLI M., PAPILLO V.A., COISSON J.D., TRAVAGLIA F., BORDIGA M., ARLORIO M., GIORDANO D., SCARPINO V., REYNERI A., BLANDINO M.
Applicazione di strategie industriali di decorticatura pregressiva per il miglioramento sanitario e nutrizionale del frumento tenero.
2015-01-01 Blandino, M.; Giordano, D.; Gazzola, A.; Coïsson, J.D.; Locatelli, M.; Travaglia, F.; Bordiga, M.; Arlorio, M.; Reyneri, A
Best management practices to assure low mycotoxin contents of corn kernel during production
2004-01-01 M. Blandino; A. Alma; A. Matta; A. Reyneri
Bioactive compound content in special pigmented wheat varieties: the effect of pearling, environment and agricultural practices.
2016-01-01 Giordano, D.; Reyneri, A.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.; Blandino, M.
Bioactive compounds and mycotoxins distribution in maize milling fractions.
2014-01-01 Blandino M ; Alfieri, M.; Giordano, D.; Redaelli, R.; Scarpino, V.; Vanara, F; Reyneri Di Lagnasco, A.
Cambiamenti climatici e produzioni cerealicole
2006-01-01 A. REYNERI; A. MAIORANO; F. VANARA
Campionamento dei molini a mais italiani per la ricerca delle fumonisine nei prodotti della trasformazione industriale
2006-01-01 F. VANARA; E. COSTA; A. REYNERI; A. PIETRI; R. CAUSIN; C. BRERA
Cereal quality network project Plus – RQC MAIZE: aims, results and future perspectives
2017-01-01 BALCONI C., LOCATELLI S., REYNERI A., BATTILANI P., BLANDINO M., GIORNI P., LANZANOVA C.
Changes in the phenolic acid content and antioxidant activity in colored maize grain during kernel development and analysis of the correlation with mycotoxin contamination at harvest maturity.
2016-01-01 Giordano, D.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Beta, T
Confronto tra strategie colturali per il controllo delle micotossine del mais.
2012-01-01 SALA G.; BLANDINO M.; COLOMBARI G.; VANARA F.; SCARPINO V.; REYNERI A.
Confronto tra strategie di applicazione fungicida per la prevenzione della septoriosi e della fusariosi della spiga del frumento duro coltivato in Nord Italia.
2010-01-01 BLANDINO M.; MANCINI M.C.; PEILA A.; PILATI A.; REYNERI A.