TORTIA, Cristina

TORTIA, Cristina  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 48 (tempo di esecuzione: 0.026 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Aspetti tecnologici, qualitativi e microbiologici dell'applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato 1995 V. GERBI; J.L. MINATI; G. ZEPPA; C. TORTIA
Attualità dell'opera di Louis Pasteur e suoi riflessi nella microbiologia enologica moderna 1995 A. GANDINI; C. TORTIA
Autonomous robot design for pot-plant nurseries 2011 L. Comba; P. Barge; P. Gay; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia
Blockchain and Artificial Intelligence for quality food protection and advanced consumer services 2019 Federica Cena, Guido Boella, Alex Cordero, Alberto Guffanti, Amon Rapp, Claudio Schifanella, Serena Ambrosini, Paolo Gay, Cristina Tortia, Paolo Barge, Lorenzo Comba, A.Biglia
Design of an Innovative Plant for Fast Freezing of Potato Dumplings 2018 Alessandro Biglia, Lorenzo Comba, Paolo Barge, Enrico Fabrizio, Davide Ricauda Aimonino, Cristina Tortia, Paolo Gay
Disinfezione del suolo con vapore mediante sistema ad iniezione diretta multipunto 2007 D. RICAUDA AIMONINO; P. GAY; P. PICCAROLO; C. TORTIA
Effect of different chemical compounds concentration in aqueous solution on UHF RFID readability 2016 Barge, P.; Comba, L.; Gay, P.; Ricauda Aimonino, D.; Tortia, C.
Effect of Packaging on Radio Frequency Identification of Food Products 2013 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; C. Tortia
Enhanced Vineyard Descriptors combining UAV 2D and 3D Crop Models 2018 Lorenzo Comba, Alessandro Biglia, Davide Ricauda Aimonino, Paolo Barge, Cristina Tortia, Paolo Gay
Food traceability systems: performance evaluation and optimization 2009 P. Gay; P. Piccarolo; C. Tortia
Grey-box models for steam soil disinfestation simulation andcontrol 2001 R. Berruto; P. Gay; P. Piccarolo; C. Tortia
Hybrid Models for Beef Meat Chilling and Delivering Optimization 2002 R. BERRUTO; P. GAY;P. PICCAROLO; C. TORTIA
ICT and modelling methodologies for food safety and quality assurance in food production plants 2008 P. Gay; P. Piccarolo; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia
Impiego di starter batterici per l'induzione della fermentazione malolattica 1994 C. TORTIA; A. GANDINI
Information technology for meat supply chain traceability 2008 J. Escobar Fonseca; P. Gay; P. Piccarolo; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia
Item-level radio frequency identification of cheese wheels 2011 P. Barge; P. Gay; V. Merlino; P. Piccarolo; C. Tortia
Key technological factors for successful RFID systems applicationin food supply chain management 2012 Cristina Tortia; Paolo Barge; Paolo Gay; Valentina Merlino; Sara Serale; Claudio Gandini
Linear programming for wine bottling scheduling optimization 2004 R. BERRUTO; P. GAY; C. TORTIA
Livestock and Farm Management Improvement using RFID Technologies 2007 P. GAY; M. GIUFFRIDA; P. PICCAROLO; D. RICAUDA AIMONINO; C. TORTIA
Livestock identification and farm management by RFID systems 2008 P. Gay; P. Piccarolo; D. Ricauda Aimonino; C. Tortia