BARGE, Maria Teresa

BARGE, Maria Teresa  

Dip. SCIENZE ZOOTECNICHE (attivo dal 01/01/1900 al 30/04/2013)  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A study on mineral composition of beef 2006 P. Barge; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; G. Destefanis
Beef characteristics of three muscles from cow and young bull 2004 M.T. Barge; G. Destefanis; P. Barge; A. Brugiapaglia
Consumer's perception of beef tenderness 2004 G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge; E. Omento
Effect of housing system on meat quality of Piemontese young bulls 2003 Destefanis, Gianluigi; Barge, Maria Teresa; Brugiapaglia, Alberto
Influence of maize grain supplementation on chemical composition of meat calves 2006 E. Dal Molin; G. Destefanis; A. Brugiapaglia; P. Barge; M.T. Barge
Intramuscular fatty acid composition in beef from Aosta cattle breeds 2007 A. Brugiapaglia; G. Destefanis; E. Zanardi; M.T. Barge
Productive and reproductive performances in a dairy herd in piedmont 2006 M.T. Barge; P. Barge; A. Brugiapaglia; F. Caffo
Relationship between beef consumer tenderness perception and Warner-Bratzler shear force 2008 G. DESTEFANIS; A. BRUGIAPAGLIA; M.T. BARGE; E. DAL MOLIN
Relationship between visual appearance and other sensory attribute of beef meat 1993 A.Brugiapaglia, G.Destefanis, M.T.Barge
Tenderness variation depending on ageing in Piemotese beef 2005 G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge
The use of principal component analysis (PCA) to characterize beef 2000 G. DESTEFANIS; M.T. BARGE; A. BRUGIAPAGLIA; S. TASSONE
Valutazione NIRS di Longisimus dorsi liofilizzato in rapporto alle categorie di bovini 2004 G. Masoero; G. Destefanis; A. Brugiapaglia; M.T. Barge; P. Barge; G. Bergoglio