Progressive pearling of barley kernel: a new technological approach for the production of bioactive-rich ingredients dedicated to functional bakery products / ARLORIO M.; BLANDINO M.; COISSON J.D.; SOVRANI V.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; BORDIGA M.; GIACOSA S.; ROLLE L.; REYNERI A. - (2014), pp. 29-29. ((Intervento presentato al convegno Proceedings of International Symposium on Bioactive Compound in Cereals Grains and Foods tenutosi a Vienna, Austria nel 24-25 April 2014.
Titolo: | Progressive pearling of barley kernel: a new technological approach for the production of bioactive-rich ingredients dedicated to functional bakery products |
Autori Riconosciuti: | |
Autori: | ARLORIO M.; BLANDINO M.; COISSON J.D.; SOVRANI V.; TRAVAGLIA F.; LOCATELLI M.; BORDIGA M.; GIACOSA S.; ROLLE L.; REYNERI A |
Data di pubblicazione: | 2014 |
Editore: | International Association for Cereal Science and Technology |
Titolo del libro: | Book of Abstract of International Symposium on Bioactive Compound in Cereals Grains and Foods |
Pagina iniziale: | 29 |
Pagina finale: | 29 |
Nome del convegno: | Proceedings of International Symposium on Bioactive Compound in Cereals Grains and Foods |
Luogo del convegno: | Vienna, Austria |
Anno del convegno: | 24-25 April 2014 |
ISBN: | 9783950333626 |
Appare nelle tipologie: | 04D-Meeting abstract in volume |
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