Functional bread enriched in bioactive compounds with pearled fractions of barley / COISSON J.D.; BLANDINO M.; TRAVAGLIA F.; SOVRANI V.; LOCATELLI M.; BORDIGA M.; GIACOSA S.; ROLLE L.; REYNERI A.; ARLORIO M.. - STAMPA. - (2014), pp. 76-76. ((Intervento presentato al convegno International Symposium on Bioactive Compound in Cereals Grains and Foods tenutosi a Vienna nel 24-25 April, 2014.
Titolo: | Functional bread enriched in bioactive compounds with pearled fractions of barley |
Autori Riconosciuti: | |
Autori: | COISSON J.D.; BLANDINO M.; TRAVAGLIA F.; SOVRANI V.; LOCATELLI M.; BORDIGA M.; GIACOSA S.; ROLLE L.; REYNERI A.; ARLORIO M. |
Data di pubblicazione: | 2014 |
Editore: | International Association for Cereal Science and Technology |
Titolo del libro: | Book of Abstracts of International Symposium on Bioactive Compound in Cereals Grains and Foods |
Pagina iniziale: | 76 |
Pagina finale: | 76 |
Nome del convegno: | International Symposium on Bioactive Compound in Cereals Grains and Foods |
Luogo del convegno: | Vienna |
Anno del convegno: | 24-25 April, 2014 |
ISBN: | 9783950333626 |
Appare nelle tipologie: | 04D-Meeting abstract in volume |
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