SKRAB, DOMEN
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 247
NA - Nord America 74
AS - Asia 22
OC - Oceania 2
Totale 345
Nazione #
IT - Italia 203
US - Stati Uniti d'America 74
IE - Irlanda 17
SG - Singapore 11
SE - Svezia 9
FR - Francia 7
CN - Cina 4
FI - Finlandia 4
PL - Polonia 4
JP - Giappone 3
GE - Georgia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RO - Romania 2
GR - Grecia 1
HK - Hong Kong 1
IN - India 1
Totale 345
Città #
Turin 71
Chandler 28
Dublin 17
Milan 16
Torino 12
Bra 10
Nyköping 8
San Mauro Torinese 7
Singapore 7
Altamura 5
Ashburn 5
Livorno 4
Pescia 4
Rome 4
Rzeszów 4
Verona 4
Chenove 3
Follonica 3
Massarosa 3
Bonvicino 2
Brembate di Sopra 2
Cambiano 2
Casinalbo 2
Castellamonte 2
Dalmine 2
Falls Church 2
Hangzhou 2
Helsinki 2
Lappeenranta 2
Nerviano 2
Pisa 2
Princeton 2
Rovato 2
Salerno 2
Stezzano 2
Tbilisi 2
Viareggio 2
Villar Perosa 2
Voluntari 2
Asti 1
Auckland 1
Battipaglia 1
Boardman 1
Boston 1
Camaiore 1
Carpi 1
Catania 1
Engelhard 1
Fiera di Primiero 1
Formigine 1
Genova 1
Grugliasco 1
Hebei 1
Los Angeles 1
Milazzo 1
Montpellier 1
Osaka 1
Padova 1
Piraeus 1
Pistoia 1
Pune 1
San Marcello Pistoiese 1
Seregno 1
Vestone 1
Wellington 1
Wilmington 1
Totale 282
Nome #
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco 73
Influence of short-time skin maceration combined with enzyme treatment on the volatile composition of musts from fresh and withered Fiano winegrapes 51
Tecnologia dei vini passiti 47
Isomer composition of aroma compounds as a promising approach for wine characterization and differentiation: A review 47
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production 34
Incremento dell’espressione varietale: il contributo della stabulazione liquida a freddo 31
Fermentative volatile compounds and chromatic characteristics can contribute to Italian white wines diversity 31
Quando raccogliere le uve destinate all’appassimento? Uno studio triennale sul Nebbiolo atto a Sforzato di Valtellina DOCG 29
Aroma assessment of commercial Sforzato di Valtellina wines by instrumental and sensory methodologies 9
Variety effect of distinct enzyme treatments during prefermentative maceration of white winegrapes on volatile organic compounds and chromatic traits 9
Totale 361
Categoria #
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Totale 2.224


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202245 0 0 12 4 2 8 3 1 0 6 5 4
2022/2023171 10 14 10 6 25 36 15 11 11 1 19 13
2023/2024140 8 12 5 9 3 5 15 17 9 21 12 24
2024/20255 5 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 361