SKRAB, DOMEN
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 293
NA - Nord America 164
AS - Asia 85
OC - Oceania 2
SA - Sud America 2
Totale 546
Nazione #
IT - Italia 231
US - Stati Uniti d'America 164
SG - Singapore 46
CN - Cina 25
IE - Irlanda 18
FI - Finlandia 11
SE - Svezia 9
FR - Francia 7
PL - Polonia 7
DE - Germania 6
ID - Indonesia 5
JP - Giappone 3
BR - Brasile 2
GE - Georgia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RO - Romania 2
GR - Grecia 1
HK - Hong Kong 1
IN - India 1
KR - Corea 1
NL - Olanda 1
TW - Taiwan 1
Totale 546
Città #
Turin 81
Santa Clara 63
Singapore 40
Chandler 28
Dublin 18
Milan 16
Longqiao 15
Torino 12
Bra 11
Columbus 10
Helsinki 9
Nyköping 8
San Mauro Torinese 7
Ashburn 6
Guangzhou 6
Altamura 5
Jakarta 5
Rome 5
Falkenstein 4
Livorno 4
Pescia 4
Rzeszów 4
Verona 4
Chenove 3
Follonica 3
Massarosa 3
Santa Vittoria d'Alba 3
Bonvicino 2
Brembate di Sopra 2
Cambiano 2
Casinalbo 2
Castellamonte 2
Dalmine 2
Falls Church 2
Hangzhou 2
Ivrea 2
Lappeenranta 2
Macaé 2
Munich 2
Nerviano 2
Pisa 2
Princeton 2
Rovato 2
Salerno 2
Stezzano 2
Tbilisi 2
Viareggio 2
Villar Perosa 2
Voluntari 2
Warsaw 2
Asti 1
Auckland 1
Battipaglia 1
Boardman 1
Boston 1
Buk-gu 1
Camaiore 1
Carpi 1
Catania 1
Engelhard 1
Fiera di Primiero 1
Formigine 1
Genova 1
Grugliasco 1
Hebei 1
Los Angeles 1
Milazzo 1
Montpellier 1
Osaka 1
Padova 1
Piraeus 1
Pistoia 1
Prato 1
Pune 1
San Marcello Pistoiese 1
Seregno 1
Siedlce 1
Taichung 1
Vestone 1
Wellington 1
Wilmington 1
Totale 454
Nome #
I parametri per la valutazione della qualità dell'uva nella vinificazione in bianco 92
Influence of short-time skin maceration combined with enzyme treatment on the volatile composition of musts from fresh and withered Fiano winegrapes 69
Isomer composition of aroma compounds as a promising approach for wine characterization and differentiation: A review 67
Tecnologia dei vini passiti 66
Incremento dell’espressione varietale: il contributo della stabulazione liquida a freddo 56
Combined effect of harvest time and postharvest dehydration length on the composition of withered grapes for Sforzato di Valtellina DOCG wine production 54
Quando raccogliere le uve destinate all’appassimento? Uno studio triennale sul Nebbiolo atto a Sforzato di Valtellina DOCG 53
Fermentative volatile compounds and chromatic characteristics can contribute to Italian white wines diversity 44
Aroma assessment of commercial Sforzato di Valtellina wines by instrumental and sensory methodologies 25
Variety effect of distinct enzyme treatments during prefermentative maceration of white winegrapes on volatile organic compounds and chromatic traits 25
Cold liquid stabulation: Impact on the phenolic, antioxidant, and aroma characteristics of wines from aroma-neutral white grape varieties 12
Totale 563
Categoria #
all - tutte 2.807
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 645
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.452


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202245 0 0 12 4 2 8 3 1 0 6 5 4
2022/2023171 10 14 10 6 25 36 15 11 11 1 19 13
2023/2024140 8 12 5 9 3 5 15 17 9 21 12 24
2024/2025207 19 25 18 21 88 35 1 0 0 0 0 0
Totale 563