MINATI, Jose' Luis
MINATI, Jose' Luis
SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI
- La gestion du sol par rapport au système de conduite dans un vignoble en forte pente.
2003-01-01 G. GAY EYNARD; M. BOVIO; J. L. MINATI; A. MORANDO; V. NOVELLO
A method to predict shelf-life in air and darkness of cut, ready-to-use, fresh carrots under both isothermal and non-isothermal conditions.
2006-01-01 B. ZANONI; V. LAVELLI; R. AMBROSOLI; L. GARAVAGLIA; J.L. MINATI; E. PAGLIARINI
Anaerobic PAH degradation in soil by a mixed bacterial consortium under denitrifying conditions
2005-01-01 R. AMBROSOLI; L. PETRUZZELLI; J.L. MINATI; F. AJMONE MARSAN
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2012-01-01 Belviso S.; Ambrosoli R.; Giordano M.; Minati J.L.; Zeppa G.
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2011-01-01 S. Belviso; R. Ambrosoli; M. Giordano; J.L. Minati; G. Zeppa
Applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato: aspetti tecnologici, qualitativi, energetici e di organizzazione del lavoro
1995-01-01 Gerbi V.; Minati J.L.; Zeppa G.; Piccarolo P.; Berruto R.; Biestro G.; Barbero G.
Aspects microbiologiques des produits végétaux africains séchés avec des systèmes à énergie solaire
2007-01-01 R. AMBROSOLI; S. BECHIS; P. GIGLIO; J.L. MINATI
Aspetti tecnologici, qualitativi e microbiologici dell'applicazione della microfiltrazione tangenziale e della flottazione nella vinificazione del Moscato
1995-01-01 V. GERBI; J.L. MINATI; G. ZEPPA; C. TORTIA
Assessment of lactic acid bacteria sensitivity to terpenoids with the Biolog methodology
2014-01-01 Belviso S.; Giordano M.; Ambrosoli R.; Minati J.L.; Bertolino M.; Zeppa G.
Bioavailability and biodegradation of prosulfocarb in soil
2002-01-01 GENNARI M.; AMBROSOLI R.; M. NEGRE; MINATI J.L.
Caractérisation sensorielle du Barolo DOCG: individuation des descripteurs organoleptiques par l'analyse multidimensionelle
1992-01-01 Gerbi V.; Zeppa G.; Minati J.L.; Minetti G.
Caratterizzazione sensoriale del Barolo DOCG: individuazione dei descrittori organolettici mediante l'analisi statistica multivariata.
1995-01-01 V. GERBI; ZEPPA G.; MINATI J.L.; MINETTI G
Chlozolinate fate during vinification process
1992-01-01 M. GENNARI; M. NEGRE; V. GERBI; E. RAIMONDO; J. L. MINATI; A. GANDINI
Efecto de la cubierta vegetal y de algunos herbicidas sobre la actividad y la diversidad metabolica de las poblaciones microbiologicas en suelos viticolas
2003-01-01 Minati J.L.; Ambrosoli R.; Guidoni S.; Bovio M.; Morando A.
Effetto del tipo di suolo sull'attività microbica e sulle dinamiche della sostanza organica
2012-01-01 R. Gorra; L. Celi; D. Said-Pullicino; L. Collecchi; J.L. Minati; S.A. Belmonte; E. Zanini
Esperienze di macerazione a freddo con uve Moscato
1991-01-01 Gerbi V.; Zeppa G.; Manera C.; Minati J.L.
Functional and molecular responses of soil microbial communities under differing soil management practices
2004-01-01 C. CRECCHIO; A. GELSOMINO; R. AMBROSOLI; J.L. MINATI; P. RUGGIERO
Il Bio-pedo trattamento di reflui caseari, l’esempio di un impianto a scala aziendale
2002-01-01 Gorra R.; Freppaz M.; Galliani C.; Minati J.L.
La gestion du sol par rapport au système de conduit dans un vignoble en forte pente
2004-01-01 GAY G; BOVIO M; MINATI J.L; MORANDO A; NOVELLO V; AMBROSOLI R
La selezione di un ceppo di lievito per il Barolo
1997-01-01 L. CONTERNO; C. TORTIA; J.L. MINATI