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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Candida zemplinina: approcci biotecnologici innovativi per la riduzione del contenuto in acido acetico in fermentazioni di mosti ad alto contenuto zuccherino 2011 COCOLIN L.; DOLCI P.; ROLLE L.; RANTSIOU K.
Caratterizzazione e studio delle dinamiche di crescita di lieviti in salami a fermentazione naturale 2005 G. COMI; R. URSO; K. RANTSIOU; L. COCOLIN; S. STELLA; C. CANTONI
Characterization of Listeria monocytogenes strains from various sources 2004 K. RANTSIOU; G. COMI; L. COCOLIN
Characterization of potential probiotic bacteria from table olives fermentations: towards a new functional food 2013 C. Botta; T. Langerholc; G. Zeppa; S. Belviso; L. Cocolin
Cloning and sequencing of the sakP operon from Lactobacillus sakei isolated from naturally fermented sausages 2004 R. URSO; L. COCOLIN; G. COMI
Comparative analysis of PCR-based methods for characterization of Listeria monocytogenes strains isolated from different sources 2004 L. COCOLIN; C. CANTONI; G. COMI
Comparison of microflora of traditional fermented sausages identified with traditional and molecular methods 2004 J. GASPARIK-REICHARDT; L. COCOLIN; E. DROSINOS; F. GAITIS.
Comparison of mitochondrial DNA of a Saccharomyces cerevisiae strain adapted to high copper concentration 1997 M. MANZANO; L. COCOLIN; I. SARAIS; B. CITTERIO; M. DE BERTOLDI; G. COMI
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine 2010 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Creating an integrated pork safety and quality system in Greece 2003 A. RANTSIOS; K. RANTSIOU; L. COCOLIN
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Tipologia
  • 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO 168
  • 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 168
Autore
  • RANTSIOU, Kalliopi 91
  • ALESSANDRIA, Valentina 35
  • DOLCI, Paola 29
  • ROLLE, Luca Giorgio Carlo 16
  • ZEPPA, Giuseppe 13
  • CAMPOLONGO, SIMONA 11
  • ENGLEZOS, Vasileios 11
  • DAL BELLO, BARBARA 8
  • BOTTA, Cristian 7
  • CRAVERO, FRANCESCO 7
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2022 2
  • 2010 - 2019 65
  • 2000 - 2009 84
  • 1995 - 1999 17
Editore
  • - 100
  • Dilek Heperkan 7
  • Alma Mater Studiorum 5
  • Slovenian Microbiology Society 4
  • University of Aberdeen 4
  • VINIDEA 4
  • Chiriotti Editori 3
  • ICFMH 3
  • P. Teixeira 3
  • SIMTREA, Società Italiana di Micr... 3
Keyword
  • Ecologia microbica di prodotti la... 1
  • interactions 1
  • Lactobacillus plantarum 1
  • metodiche molecolari per l'isolam... 1
  • MiAgr 1
  • MiBat 1
  • Microbial contamination 1
  • MiVet 1
  • Mixed cultures 1
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Lingua
  • eng 122
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Accesso al fulltext
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