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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Detection of Paenibacillus in corn silage at different time of aerobic deterioration exposure
2012-01-01 P. Dolci; G. Borreani; E. Tabacco; L. Cocolin
Detection, quantification and study of the virulence behaviour of pathogenic bacteria in food by using qPCR and microarrays: a focus on Listeria monocytogenes
2011-01-01 Luca COCOLIN; Valentina ALESSANDRIA; Paola DOLCI; Kalliopi RANTSIOU
Determinazione dell’incidenza e della biodiversità di Brettanomyces bruxellensis in 87 vini Italiani tramite metodiche di biologia molecolare
2009-01-01 S. CAMPOLONGO; K. RANTSIOU; V. GERBI; L. COCOLIN
Development of autochthonous and probiotic starter cultures for the production of green table olives
2012-01-01 C. BOTTA; L. COCOLIN
Differentiation of strains of Saccharomyces sensu stricto using the PCR-DGGE technique
2003-01-01 M. MANZANO; L. COCOLIN; C. GIUSTO; G. COMI
Dinamiche microbiche in prove di deterioramento aerobico di silomais
2009-01-01 DOLCI P.; BORREANI G.; TABACCO E.; PIANO S.; COCOLIN L.
Direct analysis of the microbial populations in traditional Greek cheeses
2008-01-01 K. RANTSIOU; M. GIORDANO; L. ROLLE; T. VARZAKAS; L. COCOLIN
Direct characterization of the yeast ecology in commercial wine fermentations
2000-01-01 E. JOHANNSEN; L. COCOLIN; D. A. MILLS
Direct detection and identification of Brettanomyces bruxellensis and Brettanomyces anomalus in wine by molecular methods
2003-01-01 L. COCOLIN; K. RANTSIOU; L. IACUMIN; G. COMI
Direct identification in food of Listeria spp by polymerase chain reaction (PCR) and denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE) without the need of traditional isolation
2001-01-01 L. COCOLIN; M. MANZANO; C. CANTONI; G. COMI
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- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO 168
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Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 2
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- 1995 - 1999 17
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