RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A methyl salicylate glycoside mapping of monovarietal Italian white wines
2022-01-01 Piergiovanni M., Carlin S., Masuero D., Rolle L., Rio Segade S., Slaghenaufi D., Ugliano M., Marangon M., Curioni A., Parpinello G.P., Versari A., Piombino P., Pittari E., Mattivi F., Vrhovsek U.
An innovative tool to reduce the production of alcohol in the wine: mixed fermentations with Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) and Saccharomyces cerevisiae.
2015-01-01 Englezos, Vasileios; Rantsiou, Kalliopi; Ortiz-Julien, Anne; Torchio, Fabrizio; Cravero, Francesco; Rolle, Luca; Cocolin, Luca
An integrated study on the effects of GLRaV-1, GVA and RSPaV on filed performance and berry quality of Vitis vinifera cv. Nebbiolo.
2011-01-01 D. PACIFICO D.; M. GIRIBALDI; M. PURROTTI; D. SANTINI; F. MANNINI; P. CACIAGLI; L. ROLLE; L. CAVALLARIN; M.G. GIUFFRIDA; C. MARZACHÌ
An interesting option emerging from the ancient varietal assortment of the alpine Susa Valley: agronomical feautures and wine quality of the white grapes Baratuciàt
2008-01-01 L. ROLLE; S. RAIMONDI; G. ZEPPA; L. CAVALLO; D. TORELLO MARINONI; A. SCHNEIDER
Analisi sensoriale delle albicocche: test del consumatore
2004-01-01 M.G. MELLANO; N. VALENTINI; G. ZEPPA; L. ROLLE
Anthocyanins extractability of winegrapes with different skin hardness
2008-01-01 L. ROLLE; F. TORCHIO; G. ZEPPA; V. GERBI
Application of a rapid analysis method to intact winegrape by FT-Nir fiber optic
2010-01-01 F. TORCHIO; V. GERBI; L. ROLLE; S. GIACOSA; E. CAGNASSO
Application of automatic sampler to intact winegrape analysis by FT-NIR technology.
2011-01-01 F. TORCHIO; E. CAGNASSO; S. GIACOSA; L. ROLLE; V. GERBI
Application of sensory analysis to discriminate the origin of S.Andrea rice
2002-01-01 G. ZEPPA; L. ROLLE; V. GERBI
Application of Texture Analysis for the evaluation of the wine grape quality.
2007-01-01 L. ROLLE; H. LETAIEF; V. GERBI
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO 226
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 125
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 85
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 5
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 5
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 4
- 04-CONTRIBUTO IN ATTI DI CONVEGNO... 2
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 37
- 2010 - 2019 106
- 2000 - 2009 80
- 1998 - 1999 3
Editore
- - 65
- Chiriotti Editori 15
- VINIDEA 14
- International Viticulture and Eno... 10
- IVES – International Viticulture ... 9
- Chiriotti Editore 7
- Fundación General Universidad Sal... 6
- ISVV Université de Bordeaux 6
- UMR INRAE 1366 OENOLOGIE, Univers... 6
- Cervim 3
Rivista
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2
- ACTA HORTICULTURAE 1
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
- INFOWINE 1
- ITALUS HORTUS 1
- IVES Conference Series 1
- IVES Conference Series 1
- IVES Conference Series 1
- IVES Conference Series 1
Keyword
- texture analysis 14
- polifenoli 13
- analisi sensoriale 7
- Nebbiolo 7
- sensory analysis 7
- grape 6
- antociani 4
- formaggio 4
- phenolic compounds 4
- Piemonte 4
Lingua
- eng 137
- ita 86
- fre 3
- spa 3
- Inglese 2
Accesso al fulltext
- no fulltext 128
- open 51
- reserved 46
- partially open 1