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Influence of the addition of hazelnut skins on the physico-chemical and polyphenol content of yogurt and fresh egg pasta. 2018 Bertolino M., Ghirardello D., Giordano M., Rolle L., Belviso S., Dal Bello B., Gerbi V., Zeppa G.
Fresh cheese as a vehicle for polyunsaturated fatty acids integration: effect on physico-chemical, microbiological and sensory characteristics 2017 Barbara Dal Bello, Luisa Torri, Maria Piochi, Marta Bertolino, Giuseppe Zeppa
Static hot air and infrared rays roasting are efficient methods for aflatoxin decontamination on hazelnuts 2017 Siciliano, Ilenia; Dal Bello, Barbara; Zeppa, Giuseppe; Spadaro, Davide; Gullino, Maria Lodovica
Technological properties and biogenic amines production by bacteriocinogenic lactococci and enterococci strains isolated from raw goat's milk 2017 Perin, Luana Martins; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Nero, Luis Augusto; Cocolin, Luca
Phenolic composition, antioxidant capacity and hexanal content of hazelnuts (Corylus avellana L.) as affected by different storage conditions 2016 Ghirardello, Daniela; Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Antonucci, Marco; Spigolon, Nicola; Zeppa, Giuseppe
Hazelnut kernels (Corylus avellana L.) mechanical and acoustic properties determination: Comparison of test speed, compression or shear axis, roasting, and storage condition effect 2016 Giacosa, Simone; Belviso, Simona; Bertolino, Marta; Dal Bello, Barbara; Gerbi, Vincenzo; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Zeppa, Giuseppe; Rolle, Luca
Healthy yogurt fortified with n-3 from vegetable sources 2015 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Zeppa, G.
The effect of hazelnut roasted skin from different cultivars on the quality attributes, polyphenol content and texture of fresh egg pasta 2015 Zeppa G.; Belviso S.; Bertolino M.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Ghirardello D.; Giordano M.; Giorgis M.; Grosso A.; Rolle L.; Gerbi V.
Funzionalizzazione dello yogurt con perisperma di nocciola 2015 Marta, Bertolino; Simona, Belviso; Barbara, Dal Bello; Daniela, Ghirardello; Manuela, Giordano; Luca, Rolle; Giuseppe, Zeppa .
INFLUENCE OF THE ADDITION OF HAZELNUT SKINS ON THE POLYPHENOL CONTENT OF YOGURT AND FRESH EGG PASTA 2015 Bertolino, M.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Dal Bello, B.;Barbosa Pereira, L.; Zeppa, G. .
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale 2015 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
Riduzione del contenuto in colesterolo in prodotti lattiero-caseari mediante l’utilizzo di β-ciclodestrine 2015 Dal Bello, B.; Belviso, S.; Zeppa, G. .
Influence of the addition of different hazelnut skins on the physicochemical, antioxidant, polyphenol and sensory properties of yogurt. 2015 Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Zeppa, Giuseppe
Microbiota of Minas cheese as influenced by the nisin producer Lactococcus lactis subsp. lactis GLc05 2015 Luana Martins Perin; Barbara Dal Bello; Simona Belviso; Giuseppe Zeppa; Antônio Fernandes de Carvalho; Luca Cocolin; Luís Augusto Nero
Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules 2014 Belviso S.; Ghirardello D.; Rantsiou K.; Giordano M.; Bertolino M.; Borgogna D.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Cena C.; Rolle L.; Zeppa G.; Gerbi V.
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli 2014 Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L.
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Alimentos de origem animal como veìculos pare ingredientes funcionais alternativos 2014 Barbara Dal Bello
Métodos cultura-dependente e cultura-indipendente para availar a ecologia em sistemas alimentares de origem animal 2014 Barbara Dal Bello
Lo stato di conservazione di noci e nocciole in commercio 2014 Bertolino M.; Ghirardello D.; Ciconte F.; Dal Bello B.; Zeppa G.
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