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Influence of the addition of hazelnut skins on the physico-chemical and polyphenol content of yogurt and fresh egg pasta.
2018-01-01 Bertolino M., Ghirardello D., Giordano M., Rolle L., Belviso S., Dal Bello B., Gerbi V., Zeppa G.
Fresh cheese as a vehicle for polyunsaturated fatty acids integration: effect on physico-chemical, microbiological and sensory characteristics
2017-01-01 Barbara Dal Bello, Luisa Torri, Maria Piochi, Marta Bertolino, Giuseppe Zeppa
Static hot air and infrared rays roasting are efficient methods for aflatoxin decontamination on hazelnuts
2017-01-01 Siciliano, Ilenia; Dal Bello, Barbara; Zeppa, Giuseppe; Spadaro, Davide; Gullino, Maria Lodovica
Technological properties and biogenic amines production by bacteriocinogenic lactococci and enterococci strains isolated from raw goat's milk
2017-01-01 Perin, Luana Martins; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Nero, Luis Augusto; Cocolin, Luca
Phenolic composition, antioxidant capacity and hexanal content of hazelnuts (Corylus avellana L.) as affected by different storage conditions
2016-01-01 Ghirardello, Daniela; Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Antonucci, Marco; Spigolon, Nicola; Zeppa, Giuseppe
Hazelnut kernels (Corylus avellana L.) mechanical and acoustic properties determination: Comparison of test speed, compression or shear axis, roasting, and storage condition effect
2016-01-01 Giacosa, Simone; Belviso, Simona; Bertolino, Marta; Dal Bello, Barbara; Gerbi, Vincenzo; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Zeppa, Giuseppe; Rolle, Luca
Healthy yogurt fortified with n-3 from vegetable sources
2015-01-01 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Zeppa, G.
The effect of hazelnut roasted skin from different cultivars on the quality attributes, polyphenol content and texture of fresh egg pasta
2015-01-01 Zeppa G.; Belviso S.; Bertolino M.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Ghirardello D.; Giordano M.; Giorgis M.; Grosso A.; Rolle L.; Gerbi V.
Funzionalizzazione dello yogurt con perisperma di nocciola
2015-01-01 Marta, Bertolino; Simona, Belviso; Barbara, Dal Bello; Daniela, Ghirardello; Manuela, Giordano; Luca, Rolle; Giuseppe, Zeppa .
INFLUENCE OF THE ADDITION OF HAZELNUT SKINS ON THE POLYPHENOL CONTENT OF YOGURT AND FRESH EGG PASTA
2015-01-01 Bertolino, M.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Dal Bello, B.;Barbosa Pereira, L.; Zeppa, G. .
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale
2015-01-01 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
Riduzione del contenuto in colesterolo in prodotti lattiero-caseari mediante l’utilizzo di β-ciclodestrine
2015-01-01 Dal Bello, B.; Belviso, S.; Zeppa, G. .
Influence of the addition of different hazelnut skins on the physicochemical, antioxidant, polyphenol and sensory properties of yogurt.
2015-01-01 Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Zeppa, Giuseppe
Microbiota of Minas cheese as influenced by the nisin producer Lactococcus lactis subsp. lactis GLc05
2015-01-01 Luana Martins Perin; Barbara Dal Bello; Simona Belviso; Giuseppe Zeppa; Antônio Fernandes de Carvalho; Luca Cocolin; Luís Augusto Nero
Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules
2014-01-01 Belviso S.; Ghirardello D.; Rantsiou K.; Giordano M.; Bertolino M.; Borgogna D.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Cena C.; Rolle L.; Zeppa G.; Gerbi V.
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli
2014-01-01 Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L.
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi
2014-01-01 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Alimentos de origem animal como veìculos pare ingredientes funcionais alternativos
2014-01-01 Barbara Dal Bello
Métodos cultura-dependente e cultura-indipendente para availar a ecologia em sistemas alimentares de origem animal
2014-01-01 Barbara Dal Bello
Lo stato di conservazione di noci e nocciole in commercio
2014-01-01 Bertolino M.; Ghirardello D.; Ciconte F.; Dal Bello B.; Zeppa G.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Influence of the addition of hazelnut skins on the physico-chemical and polyphenol content of yogurt and fresh egg pasta. | 2018 | Bertolino M., Ghirardello D., Giordano M., Rolle L., Belviso S., Dal Bello B., Gerbi V., Zeppa G. | |
Fresh cheese as a vehicle for polyunsaturated fatty acids integration: effect on physico-chemical, microbiological and sensory characteristics | 2017 | Barbara Dal Bello, Luisa Torri, Maria Piochi, Marta Bertolino, Giuseppe Zeppa | |
Static hot air and infrared rays roasting are efficient methods for aflatoxin decontamination on hazelnuts | 2017 | Siciliano, Ilenia; Dal Bello, Barbara; Zeppa, Giuseppe; Spadaro, Davide; Gullino, Maria Lodovica | |
Technological properties and biogenic amines production by bacteriocinogenic lactococci and enterococci strains isolated from raw goat's milk | 2017 | Perin, Luana Martins; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Nero, Luis Augusto; Cocolin, Luca | |
Phenolic composition, antioxidant capacity and hexanal content of hazelnuts (Corylus avellana L.) as affected by different storage conditions | 2016 | Ghirardello, Daniela; Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Antonucci, Marco; Spigolon, Nicola; Zeppa, Giuseppe | |
Hazelnut kernels (Corylus avellana L.) mechanical and acoustic properties determination: Comparison of test speed, compression or shear axis, roasting, and storage condition effect | 2016 | Giacosa, Simone; Belviso, Simona; Bertolino, Marta; Dal Bello, Barbara; Gerbi, Vincenzo; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Zeppa, Giuseppe; Rolle, Luca | |
Healthy yogurt fortified with n-3 from vegetable sources | 2015 | Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Zeppa, G. | |
The effect of hazelnut roasted skin from different cultivars on the quality attributes, polyphenol content and texture of fresh egg pasta | 2015 | Zeppa G.; Belviso S.; Bertolino M.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Ghirardello D.; Giordano M.; Giorgis M.; Grosso A.; Rolle L.; Gerbi V. | |
Funzionalizzazione dello yogurt con perisperma di nocciola | 2015 | Marta, Bertolino; Simona, Belviso; Barbara, Dal Bello; Daniela, Ghirardello; Manuela, Giordano; Luca, Rolle; Giuseppe, Zeppa . | |
INFLUENCE OF THE ADDITION OF HAZELNUT SKINS ON THE POLYPHENOL CONTENT OF YOGURT AND FRESH EGG PASTA | 2015 | Bertolino, M.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Dal Bello, B.;Barbosa Pereira, L.; Zeppa, G. . | |
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale | 2015 | Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G. | |
Riduzione del contenuto in colesterolo in prodotti lattiero-caseari mediante l’utilizzo di β-ciclodestrine | 2015 | Dal Bello, B.; Belviso, S.; Zeppa, G. . | |
Influence of the addition of different hazelnut skins on the physicochemical, antioxidant, polyphenol and sensory properties of yogurt. | 2015 | Bertolino, Marta; Belviso, Simona; Dal Bello, Barbara; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Rolle, Luca; Gerbi, Vincenzo; Zeppa, Giuseppe | |
Microbiota of Minas cheese as influenced by the nisin producer Lactococcus lactis subsp. lactis GLc05 | 2015 | Luana Martins Perin; Barbara Dal Bello; Simona Belviso; Giuseppe Zeppa; Antônio Fernandes de Carvalho; Luca Cocolin; Luís Augusto Nero | |
Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules | 2014 | Belviso S.; Ghirardello D.; Rantsiou K.; Giordano M.; Bertolino M.; Borgogna D.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Cena C.; Rolle L.; Zeppa G.; Gerbi V. | |
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli | 2014 | Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L. | |
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi | 2014 | Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L. | |
Alimentos de origem animal como veìculos pare ingredientes funcionais alternativos | 2014 | Barbara Dal Bello | |
Métodos cultura-dependente e cultura-indipendente para availar a ecologia em sistemas alimentares de origem animal | 2014 | Barbara Dal Bello | |
Lo stato di conservazione di noci e nocciole in commercio | 2014 | Bertolino M.; Ghirardello D.; Ciconte F.; Dal Bello B.; Zeppa G. |
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