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Molecular biodiversity of the microbiota from artisanal dairy products 2012 Barbara Dal Bello
Rapid course on “Molecular tools to access the biodiversity in dairy” 2012 Barbara Dal Bello
Biodiversidade molecular da microbiota de produtos lácteos artesanais (presentazione orale) 2012 Barbara Dal Bello
Using hazelnut skin as a source od dietary fibre and antioxidant in fresh pasta. 2012 Bertolino M.; Ghirardello D.; Rolle L.; Dal Bello B.; Grosso A.; Belviso S.; Zeppa G.
Biodiversidade Molecular da Microbiota de Produtos Lacteos Artesanais 2012 Barbara Dal Bello
Technological characterization of bacteriocin producing Lactococcus lactis strains employed to control Listeria monocytogenes in Cottage cheese 2012 B. DAL BELLO; L. COCOLIN; G. ZEPPA; D. FIELD; P.D. COTTER; H. COLIN
Sviluppo di prodotti caseari funzionalizzati con sottoprodotti agricoli: risultati preliminari 2013 Zeppa G.; Dal Bello B.; Marchiani R.; Ghirardello D.; Belviso S.; Giordano M.; Bertolino M.
Dairy products valorization:microbiological, technological, safety and functional aspects 2013 Barbara Dal Bello
Molecular biodiversity in the microbiota of artisanal dairy products 2013 Barbara Dal Bello
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis starter cultures on the inhibition of two pathogens in ripened cheeses 2013 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; S. GALLINA; J.D. COISSON; M. LOCATELLI; F. TRAVAGLIA; L. COCOLIN
Technological and chemical characterization of PDO Cheeses of Italy 2013 Zeppa G.; Belviso S.; Bertolino M.; Dal Bello B.; Giordano M.
Lo stato di conservazione di noci e nocciole in commercio 2014 Bertolino M.; Ghirardello D.; Ciconte F.; Dal Bello B.; Zeppa G.
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli 2014 Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L.
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Alimentos de origem animal como veìculos pare ingredientes funcionais alternativos 2014 Barbara Dal Bello
Métodos cultura-dependente e cultura-indipendente para availar a ecologia em sistemas alimentares de origem animal 2014 Barbara Dal Bello
Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules 2014 Belviso S.; Ghirardello D.; Rantsiou K.; Giordano M.; Bertolino M.; Borgogna D.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Cena C.; Rolle L.; Zeppa G.; Gerbi V.
Riduzione del contenuto in colesterolo in prodotti lattiero-caseari mediante l’utilizzo di β-ciclodestrine 2015 Dal Bello, B.; Belviso, S.; Zeppa, G. .
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale 2015 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
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