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Molecular biodiversity of the microbiota from artisanal dairy products
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Rapid course on “Molecular tools to access the biodiversity in dairy”
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Biodiversidade molecular da microbiota de produtos lácteos artesanais (presentazione orale)
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Using hazelnut skin as a source od dietary fibre and antioxidant in fresh pasta.
2012-01-01 Bertolino M.; Ghirardello D.; Rolle L.; Dal Bello B.; Grosso A.; Belviso S.; Zeppa G.
Biodiversidade Molecular da Microbiota de Produtos Lacteos Artesanais
2012-01-01 Barbara Dal Bello
Technological characterization of bacteriocin producing Lactococcus lactis strains employed to control Listeria monocytogenes in Cottage cheese
2012-01-01 B. DAL BELLO; L. COCOLIN; G. ZEPPA; D. FIELD; P.D. COTTER; H. COLIN
Sviluppo di prodotti caseari funzionalizzati con sottoprodotti agricoli: risultati preliminari
2013-01-01 Zeppa G.; Dal Bello B.; Marchiani R.; Ghirardello D.; Belviso S.; Giordano M.; Bertolino M.
Dairy products valorization:microbiological, technological, safety and functional aspects
2013-01-01 Barbara Dal Bello
Molecular biodiversity in the microbiota of artisanal dairy products
2013-01-01 Barbara Dal Bello
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis starter cultures on the inhibition of two pathogens in ripened cheeses
2013-01-01 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; S. GALLINA; J.D. COISSON; M. LOCATELLI; F. TRAVAGLIA; L. COCOLIN
Technological and chemical characterization of PDO Cheeses of Italy
2013-01-01 Zeppa G.; Belviso S.; Bertolino M.; Dal Bello B.; Giordano M.
Lo stato di conservazione di noci e nocciole in commercio
2014-01-01 Bertolino M.; Ghirardello D.; Ciconte F.; Dal Bello B.; Zeppa G.
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli
2014-01-01 Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L.
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi
2014-01-01 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results
2014-01-01 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Alimentos de origem animal como veìculos pare ingredientes funcionais alternativos
2014-01-01 Barbara Dal Bello
Métodos cultura-dependente e cultura-indipendente para availar a ecologia em sistemas alimentares de origem animal
2014-01-01 Barbara Dal Bello
Phytochemical and microbiological stability of spent espresso coffee grounds in capsules
2014-01-01 Belviso S.; Ghirardello D.; Rantsiou K.; Giordano M.; Bertolino M.; Borgogna D.; Cavallero M.C.; Dal Bello B.; Cena C.; Rolle L.; Zeppa G.; Gerbi V.
Riduzione del contenuto in colesterolo in prodotti lattiero-caseari mediante l’utilizzo di β-ciclodestrine
2015-01-01 Dal Bello, B.; Belviso, S.; Zeppa, G. .
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale
2015-01-01 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
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