GIORDANO, DEBORA

GIORDANO, DEBORA  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 52 (tempo di esecuzione: 0.044 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from colored cereals. 2017 ABBASI-PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from pigmented wheat and corn grains 2017 ABBASI PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Application of Fungicides and Microalgal Phenolic Extracts for the Direct Control of Fumonisin Contamination in Maize 2018 Scaglioni, Priscila Tessmer*; Blandino, Massimo; Scarpino, Valentina; Giordano, Debora; Testa, Giulio; Badiale-Furlong, Eliana
Application of progressive pearling process to anthocyanin rich wheat cultivars to obtain pigmented ingredients 2016 Locatelli, M.; Papillo, V.A.; Monteduro, S.; Travaglia, F.; Giordano, D.; Reyneri, A.; Blandino, M.; Coisson, J.D.; Arlorio, M
Application of progressive pearling process to pigmented wheat cultivar to obtain functional ingredients rich in fibre and antioxidant compounds 2015 LOCATELLI M., PAPILLO V.A., COISSON J.D., TRAVAGLIA F., BORDIGA M., ARLORIO M., GIORDANO D., SCARPINO V., REYNERI A., BLANDINO M.
Applicazione di strategie industriali di decorticatura pregressiva per il miglioramento sanitario e nutrizionale del frumento tenero. 2015 Blandino, M.; Giordano, D.; Gazzola, A.; Coïsson, J.D.; Locatelli, M.; Travaglia, F.; Bordiga, M.; Arlorio, M.; Reyneri, A
Arsenic, lead and cadmium distribution in the pearled fractions of different winter wheat cultivars (Triticum aestivum L.) 2018 Debora Giordano; Massimo Blandino
Bioactive compound and antioxidant activity distribution in rollermilled and pearled fractions of conventional and pigmented wheat varieties 2017 Debora Giordano; Monica Locatelli; Fabiano Travaglia; Matteo Bordiga; Amedeo Reyneri; Jean Daniel Coïsson; Massimo Blandino
Bioactive compound content in special pigmented wheat varieties: the effect of pearling, environment and agricultural practices. 2016 Giordano, D.; Reyneri, A.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.; Blandino, M.
Bioactive compounds and mycotoxin distribution in maize milling fractions 2014 BLANDINO M.; ALFIERI M.; GIORDANO D.; REDAELLI R.; SCARPINO V.; VANARA F.
Bioactive compounds and mycotoxins distribution in maize milling fractions. 2014 Blandino M ; Alfieri, M.; Giordano, D.; Redaelli, R.; Scarpino, V.; Vanara, F; Reyneri Di Lagnasco, A.
Caratterizzazione della qualità tecnologica e nutrizionale di frumento tenero coltivato a concentrazione elevata di CO2 2017 VACCINO Patrizia; POLLASTRI Veronica; MARTI Alessandra; BLANDINO Massimo; GIORDANO Debora; BADEK Franz; RIZZA Fulvia
Caratterizzazione della qualità tecnologica e nutrizionale di frumento tenero coltivato a concentrazione elevata di CO2 2018 VACCINO Patrizia; POLLASTRI Veronica; MARTI Alessandra; BLANDINO Massimo; GIORDANO Debora; BADEK Franz; RIZZA Fulvia
Cereali pigmentati: proprietà funzionali della componente polifenolica 2018 ABBASI PARIZAD Parisa; CAPRARO Jessica; SCARAFONI Alessio; BONOMI Francesco; BLANDINO Massimo; GIORDANO Debora; CARPEN Aristodemo; IAMETTI Stefania
Cereali pigmentati: proprietà funzionali della componente polifenolica 2017 ABBASI PARIZAD Parisa, CAPRARO Jessica, SCARAFONI Alessio, BONOMI Francesco, BLANDINO Massimo, GIORDANO Debora, CARPEN Aristodemo, IAMETTI Stefania,
Changes in the phenolic acid content and antioxidant activity during kernel development of corn (Zea mays L.) and relationship with mycotoxin contamination 2017 Giordano, Debora; Beta, Trust; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo
Changes in the phenolic acid content and antioxidant activity in colored maize grain during kernel development and analysis of the correlation with mycotoxin contamination at harvest maturity. 2016 Giordano, D.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Beta, T
Characterization and selection of functional yeast strains during sourdough fermentation of different cereal wholegrain flours 2020 Palla Michela; Blandino Massimo; Grassi Arianna; Giordano Debora; Sgherri Cristina; Quartacci Mike F.; Reyneri Amedeo; Agnolucci Monica; Giovannetti Manuela
Characterization of a multifunctional caffeoyl-CoA O-methyltransferase activated in grape berries upon drought stress 2016 Giordano, D.; Provenzano, S.; Ferrandino, A.; Vitali, M.; Pagliarani, C.; Roman, F.; Cardinale, F.; Castellarin, S.; Schubert, A.
Comparison of stone-milled and recombined whole-grain flours for their rheological properties and bioactive compound content 2019 GIORDANO D., CARDONE G., TOMATIS S., PAGANI M.A., BLANDINO M.