GIORDANO, DEBORA

GIORDANO, DEBORA  

SCIENZE AGRARIE, FORESTALI E ALIMENTARI  

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Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from colored cereals. 2017 ABBASI-PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Anti-inflammatory and anti-diabetic effects of anthocyanins from pigmented wheat and corn grains 2017 ABBASI PARIZAD P., CAPRARO J., SCARAFONI A., BONOMI F., BLANDINO M., GIORDANO D., CARPEN A., IAMETTI S.
Application of progressive pearling process to anthocyanin rich wheat cultivars to obtain pigmented ingredients 2016 Locatelli, M.; Papillo, V.A.; Monteduro, S.; Travaglia, F.; Giordano, D.; Reyneri, A.; Blandino, M.; Coisson, J.D.; Arlorio, M
Application of progressive pearling process to pigmented wheat cultivar to obtain functional ingredients rich in fibre and antioxidant compounds 2015 LOCATELLI M., PAPILLO V.A., COISSON J.D., TRAVAGLIA F., BORDIGA M., ARLORIO M., GIORDANO D., SCARPINO V., REYNERI A., BLANDINO M.
Applicazione di strategie industriali di decorticatura pregressiva per il miglioramento sanitario e nutrizionale del frumento tenero. 2015 Blandino, M.; Giordano, D.; Gazzola, A.; Coïsson, J.D.; Locatelli, M.; Travaglia, F.; Bordiga, M.; Arlorio, M.; Reyneri, A
Bioactive compound content in special pigmented wheat varieties: the effect of pearling, environment and agricultural practices. 2016 Giordano, D.; Reyneri, A.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Coïsson, J.D.; Blandino, M.
Bioactive compounds and mycotoxin distribution in maize milling fractions 2014 BLANDINO M.; ALFIERI M.; GIORDANO D.; REDAELLI R.; SCARPINO V.; VANARA F.
Bioactive compounds and mycotoxins distribution in maize milling fractions. 2014 Blandino M ; Alfieri, M.; Giordano, D.; Redaelli, R.; Scarpino, V.; Vanara, F; Reyneri Di Lagnasco, A.
Caratterizzazione della qualità tecnologica e nutrizionale di frumento tenero coltivato a concentrazione elevata di CO2 2017 VACCINO Patrizia; POLLASTRI Veronica; MARTI Alessandra; BLANDINO Massimo; GIORDANO Debora; BADEK Franz; RIZZA Fulvia
Caratterizzazione della qualità tecnologica e nutrizionale di frumento tenero coltivato a concentrazione elevata di CO2 2018 VACCINO Patrizia; POLLASTRI Veronica; MARTI Alessandra; BLANDINO Massimo; GIORDANO Debora; BADEK Franz; RIZZA Fulvia
Cereali pigmentati: proprietà funzionali della componente polifenolica 2017 ABBASI PARIZAD Parisa, CAPRARO Jessica, SCARAFONI Alessio, BONOMI Francesco, BLANDINO Massimo, GIORDANO Debora, CARPEN Aristodemo, IAMETTI Stefania,
Cereali pigmentati: proprietà funzionali della componente polifenolica 2018 ABBASI PARIZAD Parisa; CAPRARO Jessica; SCARAFONI Alessio; BONOMI Francesco; BLANDINO Massimo; GIORDANO Debora; CARPEN Aristodemo; IAMETTI Stefania
Changes in the phenolic acid content and antioxidant activity in colored maize grain during kernel development and analysis of the correlation with mycotoxin contamination at harvest maturity. 2016 Giordano, D.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Beta, T
Comparison of stone-milled and recombined whole-grain flours for their rheological properties and bioactive compound content 2019 GIORDANO D., CARDONE G., TOMATIS S., PAGANI M.A., BLANDINO M.
Distribuzione di composti bioattivi nelle frazioni della perlatura di Tritordeum 2018 GIORDANO Debora; GAGLIARDI Federica; BORIO Andrea; REYNERI Amedeo; BLANDINO Massimo
Distribuzione di composti bioattivi nelle frazioni della perlatura di Tritordeum. 2017 GIORDANO Debora; GAGLIARDI Federica; BORIO Andrea; REYNERI Amedeo; BLANDINO Massimo
Effetto delle pratiche colturali sul contenuto in composti antiossidanti della granella di mais pigmentati 2017 GIORDANO Debora; BLANDINO Massimo; REYNERI Amedeo; VANARA Francesca; BETA Trust
Effetto delle pratiche colturali sul contenuto in composti antiossidanti della granella di mais pigmentati 2018 GIORDANO Debora; BLANDINO Massimo; REYNERI Amedeo; VANARA Francesca; BETA Trust
Evolution of phenolic acids and antioxidant activity during kernel development of maize and correlation with mycotoxin contamination. 2016 Giordano, D.; Beta, T.; Reyneri, A.; Blandino, M
Extrusion-cooking of maize flour with different amylose: amylopectin ratio for the production of gluten-free snacks 2019 GIORDANO D., BRESCIANI A., VANARA F., BLANDINO M., MARTI A.