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Efficacy of fatty acids and terpenoids and weakness of electronic nose response as tracers of Asiago d'Allevo PDO cheese produced in different seasons 2012 Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Giordano M.; Belviso S.; Zeppa G.; Battaglini L.M.
Analysis and antioxidant capacity of the phenolic compounds from argan fruit (Argania spinosa (L.) Skeels) 2012 H. El Monfalouti; Z. Charrouf; S. Belviso; D. Ghirardello; B. Scursatone; D. Guillaume; C. Denhez; G. Zeppa
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 2012 Belviso S.; Ambrosoli R.; Giordano M.; Minati J.L.; Zeppa G.
Using hazelnut skin as a source od dietary fibre and antioxidant in fresh pasta. 2012 Bertolino M.; Ghirardello D.; Rolle L.; Dal Bello B.; Grosso A.; Belviso S.; Zeppa G.
Opportunità normative per la valorizzazione dei processi e delle produzioni enologiche. 2012 L. ROLLE; G. COMBA; F. MOSSO; M. CRIVELLARO; M. GIROLIMETTO; S. BELVISO; M. BERTOLINO; D. GHIRARDELLO; M. GIORDANO; J.L. MINATI; G. ZEPPA; E. CAGNASSO; A. CAUDANA; S. GIACOSA; S. RÍO SEGADE; F. TORCHIO; V. GERBI
Detection and identification of phenolic acids in milk 2011 Belviso Simona; Bernardo Scursatone; Zeppa Giuseppe; Giordano Manuela
Degradation and biosynthesis of terpenoids by lactic acid bacteria isolated from cheese: first evidence 2011 Simona Belviso; Manuela Giordano; Paola Dolci; Giuseppe Zeppa
Phytochemical characterization of Licuri (Syagrus coronata (Martius) Beccari) seeds: phenolic composition and antioxidant capacity 2011 Simona Belviso; Daniela Ghirardello; Manuela Giordano; Generosa Sousa Ribeiro; Silvia Parodi; Stefano Risso; Giuseppe Zeppa
Identification and quantification of phenolic compounds from the shell of argan fruit and determination of the antioxidant capacity 2011 El Monfalouti H.; Belviso S.; Ghirardello D.; Scursatone B.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
Caratterizzazione e utilizzazione delle risorse pastorali alpine e tracciabilità delle produzione casearie derivate. Metaboliti volatili di natura terpenoidica 2011 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.
Individuazione di biomarkers terpenoidici per la differenziazione di prodotti caseari di montagna 2011 Belviso S.; Giordano M.; Coppa M.; Lombardi G.; Zeppa G.
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria 2011 S. Belviso; R. Ambrosoli; M. Giordano; J.L. Minati; G. Zeppa
Definizione dell'origine di formaggi di alpeggio mediante reti neurali artificiali 2010 Giuseppe Zeppa; Manuela Giordano; Simona Belviso
Applicazione dell’analisi NIR su farine da panificazione 2010 S. Belviso; M. Giordano; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Composition phénolique et activité antioxidante de la pulpe du fruit de l'arganier "Argania Spinosa (Skeels)L." 2010 El Monfalouti H.; Belviso S.; Ghirardello D.; Scursatone B.; Kartah B.; Harhar H.; Gharby S.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
Controllo qualità di lievitati da ricorrenza mediante spettroscopia NIR 2010 M. Giordano; S. Belviso; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Applicazione di reti neurali artificiali nella tracciabilità di formaggi di alpeggio 2010 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.; Grosso S.
Ability of lactic acid bacteria isolated from cheese to biotransform terpenes 2009 S. Belviso; M. Giordano; G. Zeppa
Phenolic profile of typical Piedmont apple cultivars 2009 B. Scursatone; S. Belviso; G. Zeppa
Analisi di terpeni in prodotti lattiero-caseari mediante tecnica HS-SPME-GC/MS 2009 M. Giordano; S. Belviso; G. Zeppa
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