Sfoglia per Autore
Efficacy of fatty acids and terpenoids and weakness of electronic nose response as tracers of Asiago d'Allevo PDO cheese produced in different seasons
2012-01-01 Renna M.; Cornale P.; Lussiana C.; Giordano M.; Belviso S.; Zeppa G.; Battaglini L.M.
Analysis and antioxidant capacity of the phenolic compounds from argan fruit (Argania spinosa (L.) Skeels)
2012-01-01 H. El Monfalouti; Z. Charrouf; S. Belviso; D. Ghirardello; B. Scursatone; D. Guillaume; C. Denhez; G. Zeppa
Application of Biolog methodology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2012-01-01 Belviso S.; Ambrosoli R.; Giordano M.; Minati J.L.; Zeppa G.
Using hazelnut skin as a source od dietary fibre and antioxidant in fresh pasta.
2012-01-01 Bertolino M.; Ghirardello D.; Rolle L.; Dal Bello B.; Grosso A.; Belviso S.; Zeppa G.
Opportunità normative per la valorizzazione dei processi e delle produzioni enologiche.
2012-01-01 L. ROLLE; G. COMBA; F. MOSSO; M. CRIVELLARO; M. GIROLIMETTO; S. BELVISO; M. BERTOLINO; D. GHIRARDELLO; M. GIORDANO; J.L. MINATI; G. ZEPPA; E. CAGNASSO; A. CAUDANA; S. GIACOSA; S. RÍO SEGADE; F. TORCHIO; V. GERBI
Detection and identification of phenolic acids in milk
2011-01-01 Belviso Simona; Bernardo Scursatone; Zeppa Giuseppe; Giordano Manuela
Degradation and biosynthesis of terpenoids by lactic acid bacteria isolated from cheese: first evidence
2011-01-01 Simona Belviso; Manuela Giordano; Paola Dolci; Giuseppe Zeppa
Phytochemical characterization of Licuri (Syagrus coronata (Martius) Beccari) seeds: phenolic composition and antioxidant capacity
2011-01-01 Simona Belviso; Daniela Ghirardello; Manuela Giordano; Generosa Sousa Ribeiro; Silvia Parodi; Stefano Risso; Giuseppe Zeppa
Identification and quantification of phenolic compounds from the shell of argan fruit and determination of the antioxidant capacity
2011-01-01 El Monfalouti H.; Belviso S.; Ghirardello D.; Scursatone B.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
Caratterizzazione e utilizzazione delle risorse pastorali alpine e tracciabilità delle produzione casearie derivate. Metaboliti volatili di natura terpenoidica
2011-01-01 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.
Individuazione di biomarkers terpenoidici per la differenziazione di prodotti caseari di montagna
2011-01-01 Belviso S.; Giordano M.; Coppa M.; Lombardi G.; Zeppa G.
Application of Biolog methology for the evaluation of terpenoids influence on lactic acid bacteria
2011-01-01 S. Belviso; R. Ambrosoli; M. Giordano; J.L. Minati; G. Zeppa
Definizione dell'origine di formaggi di alpeggio mediante reti neurali artificiali
2010-01-01 Giuseppe Zeppa; Manuela Giordano; Simona Belviso
Applicazione dell’analisi NIR su farine da panificazione
2010-01-01 S. Belviso; M. Giordano; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Composition phénolique et activité antioxidante de la pulpe du fruit de l'arganier "Argania Spinosa (Skeels)L."
2010-01-01 El Monfalouti H.; Belviso S.; Ghirardello D.; Scursatone B.; Kartah B.; Harhar H.; Gharby S.; Guillame D.; Charrouf Z.; Zeppa G.
Controllo qualità di lievitati da ricorrenza mediante spettroscopia NIR
2010-01-01 M. Giordano; S. Belviso; G. Nicola; M. Bertolino; G. Zeppa
Applicazione di reti neurali artificiali nella tracciabilità di formaggi di alpeggio
2010-01-01 Zeppa G.; Giordano M.; Belviso S.; Grosso S.
Ability of lactic acid bacteria isolated from cheese to biotransform terpenes
2009-01-01 S. Belviso; M. Giordano; G. Zeppa
Phenolic profile of typical Piedmont apple cultivars
2009-01-01 B. Scursatone; S. Belviso; G. Zeppa
Analisi di terpeni in prodotti lattiero-caseari mediante tecnica HS-SPME-GC/MS
2009-01-01 M. Giordano; S. Belviso; G. Zeppa
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile