GUGLIELMETTI, ALESSANDRO

GUGLIELMETTI, ALESSANDRO  

SCIENZA E TECNOLOGIA DEL FARMACO  

Mostra records
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A preliminary study on cheese enrichment with grape pomace 2014 R. MARCHIANI; A. GUGLIELMETTI; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Application of ultrasound-assisted extraction in coffee silverskin 2015 Guglielmetti, A.; D'Ignoti, V.; Ghirardello, D.; Belviso, S.; Zeppa, G.
Characterization of phenolic compounds in vegetable by-products: in vitro evaluation of biological activity and their possible application in novel foods 2014 A. GUGLIELMETTI
COMPARISON OF DIFFERENT EXTRACTION SOLVENTS ON THE RECOVERY OF POLYPHENOLS FROM COCOA BEAN SHELLS AND EVALUATION OF THE FREE RADICAL-SCAVENGING ACTIVITY. 2015 Letricia, Barbosa-Pereira; Daniela, Ghirardello; Simona, Belviso; Manuela, Giordano; Marta, Bertolino; Alessandro, Guglielmetti; Giuseppe, Zeppa
Evaluation of digestibility and bioaccessibility of chlorogenic acids content in different samples of coffee silverskin 2015 Alessandro, Guglielmetti; Simona, Belviso; Daniela, Ghirardello; Letricia, Barbosa-Pereira; Cristian, Botta; Giuseppe, Zeppa
Fingerprinting of high quality cocoa by two-dimensional comprehensive gas chromatography - time-of-flight mass spectrometry and tandem ionization 2017 Alessandro Guglielmetti, Erica Liberto, Stephen E. Reichenbach, Elena Allegrucci, Guido Gobino, Carlo Bicchi, Lucie Baroux, Philippe Merle, Chiara Cordero
FOODOMICS APPROACH FOR THE CHARACTERIZATION DEFECTIVE COCOA LIQUORS IN ENSURING COCOA QUALITY 2024 Eloisa Bagnulo, Cristian Bortolini, Alessandro Guglielmetti, Irene Chetschik, Carlo Bicchi, Chiara Cordero, Erica Liberto
Formulation of gluten free bread friendly for diabetics 2016 Guglielmetti, A.; Zeppa, G.; Dolores del Castillo, M.
HIGH QUALITY COCOA FINGERPRINTING - PART I UNTARGETD AND TARGETED (UT) FINGERPRINTING OF COCOA VOLATILES BY COMPREHENSIVE TWO-DIMENSIONAL GAS CHROMATOGRAPHY - TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRY AND TANDEM IONIZATION 2018 Alessandro Guglielmetti, Carlo Bicchi, Erica Liberto, Lucie Baroux, Philippe Merle, Stephen E. Reichenbach, Elena Allegrucci, Guido Gobino, Chiara Cordero
La pellicola argentea di caffè come fonte di polifenoli e caffeina: ottimizzazione e confronto fra tecniche di estrazione 2015 Guglielmetti, A.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; D’Ignoti, V.; Zeppa, G.
Le bucce di cacao quali sorgenti di polifenoli: confronto fra tecniche di estrazione 2015 Barbosa-Pereira, L.; Belviso, S.; Ghirardello, D.; Guglielmetti, A.; Giordano, M.; Zeppa, G.
POLYPHENOLS BIOACCESSIBILITY AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN YOGURT ENRICHED WITH COCOA BEAN SHELL 2016 BARBOSA-PEREIRA, L.; Guglielmetti, A.; Bertolino, M.; Ghirardello, D.; Zeppa, G. .
Sviluppo di alimenti funzionali da sottoprodotti agricoli 2014 Zeppa, G.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Gerbi, V.; Ghirardello, D.; Giordano, M.; Guglielmetti, A.; Marchiani, R.; Rolle, L.
“Truly natural”: fully automated stir bar sorptive extraction-enantioselective GC-MS quantitation of chiral markers of peach aroma 2019 Cecilia Cagliero, Alessandro Guglielmetti, Chiara Cordero, Erica Liberto, Arianna Marengo, Barbara Sgorbini, Patrizia Rubiolo, Carlo Bicchi