DAL BELLO, BARBARA

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Alimentos de origem animal como veìculos pare ingredientes funcionais alternativos 2014 Barbara Dal Bello
Antimicrobial activity of lactococcal and enterococcal strains isolated from artisanal products from North West of Italy toward Listeria monocytogenes 2010 B. DAL BELLO; K. RANTSIOU; R. AMBROSOLI; G. ZEPPA; L. COCOLIN
Application of an hazelnut by-product for innovative functional food production: preliminary results 2014 A. GUGLIELMETTI; R. MARCHIANI; B. DAL BELLO; D. GHIRARDELLO; S. BELVISO; M. GIORDANO; M. BERTOLINO; G. ZEPPA
Applicazione di caglio vegetale nello sviluppo di formaggi innovativi 2014 Zeppa, G.; Benucci, I.; Belviso, S.; Bertolino, M.; Dal Bello, B.; Esti, M.; Gerbi, V.; Giordano, M.; Liburdi, K.; Rolle, L.
Biodiversidade Molecular da Microbiota de Produtos Lacteos Artesanais 2012 Barbara Dal Bello
Biodiversidade molecular da microbiota de produtos lácteos artesanais (presentazione orale) 2012 Barbara Dal Bello
BIOPROTECTION OF TRADITIONAL FERMENTED FOODS: SELECTION OF BACTERIAL STRAINS WITH ANTAGONIST ACTIVITY TOWARDS PATHOGENIC AND SPOILING MICROORGANISMS 2011 Barbara Dal Bello
Chemical and technological characterisation of ewe and goat cheeses from Piedmont 2012 Zeppa G.; Bertolino M.; Grosso A.; Stocco P.; Giacosa S.; Dal Bello B.; Tallone G.; Comba G.
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine 2010 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Controllo di microrganismi patogeni (Listeria monocytogenes e Staphylococcus aureus) in formaggi semistagionati mediate l’utilizzo di Lactococcus lactis produttori di batteriocine 2011 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Dairy products valorization:microbiological, technological, safety and functional aspects 2013 Barbara Dal Bello
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis starter cultures on the inhibition of two pathogens in ripened cheeses 2013 B. DAL BELLO; G. ZEPPA; D.M. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; S. GALLINA; J.D. COISSON; M. LOCATELLI; F. TRAVAGLIA; L. COCOLIN
Effect of nisin-producing Lactococcus lactis strains in ripened semi-hard cheeses inoculated with Listeria monocytogenes and Staphylococcus aureus 2010 B. DAL BELLO; P. DOLCI; G. ZEPPA; M.D. BIANCHI; L. DECASTELLI; A. TRAVERSA; E. PIVETTA; L. COCOLIN
Effetto del pascolamento sul contenuto in acido rumenico (CLA) di latte bovino 2008 M. GIORDANO; S. GROSSO; B. DAL BELLO; G. ZEPPA
Fortificazione di prodotti lattiero-caseari con omega-3 di origine vegetale 2015 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Bertolino, M.; Zeppa, G.
Fresh cheese as a vehicle for polyunsaturated fatty acids integration: effect on physico-chemical, microbiological and sensory characteristics 2017 Barbara Dal Bello, Luisa Torri, Maria Piochi, Marta Bertolino, Giuseppe Zeppa
Funzionalizzazione dello yogurt con perisperma di nocciola 2015 Marta, Bertolino; Simona, Belviso; Barbara, Dal Bello; Daniela, Ghirardello; Manuela, Giordano; Luca, Rolle; Giuseppe, Zeppa .
Genetic characterization of bioprotective strains isolated from Piedmont agri-food products 2009 Dal Bello B
Hazelnut kernels (Corylus avellana L.) mechanical and acoustic properties determination: Comparison of test speed, compression or shear axis, roasting, and storage condition effect 2016 Giacosa, Simone; Belviso, Simona; Bertolino, Marta; Dal Bello, Barbara; Gerbi, Vincenzo; Ghirardello, Daniela; Giordano, Manuela; Zeppa, Giuseppe; Rolle, Luca
Healthy yogurt fortified with n-3 from vegetable sources 2015 Dal Bello, B.; Torri, L.; Piochi, M.; Zeppa, G.